myschaak AZNP K.Hora 10.12.09 19:15:08 napsal: → maca: taky to mohli protáhnout do 1980 viď,měli bysme po problémech)..ale vlastně pak bych měl problémy s mladou bo bych všecko přitáhl domůtak nějak já už to nemam kam dát....v garáži užoun+astra a pod přístřeškem okta
Tom.t 10.12.09 17:23:44 napsal: Hurdis 10.12.09 11:17:29 napsal: → maca: To už jde, co? Na eRko platím pojistku za
309 Kč/rok. Bez testace.u jaké pojištovny a za jakých podmínek? jsme dali š100 do depozitu, protože i tech 1500/rok bylo při počtu aut znát ..ČPP+mam testaci veteránského vozidla
asik po 4 měsících už jsme konečně do finiše dodělaly komplet garáž tady fotka jak to vypadalo ta podlaha byla vysipána ze štěrku byly na tom dané hornické pásy,bez omítek staré rozbité okna ...lepší fotku aisk nemám jak jse tam samotná garáž ale jde tam něco vydět
naložil sem do pracovní škůdky lana,kurty lopatu prkna,smetáček a škrabky a ted už jenom čekat až nasněží at se může jít krosit ještě sánky na střechu musim dát
-> haso: Já teď ještě kreslím výkresy elektroinstalace. Je neskutečný, kolik jsem těch kabelů do zdí a podlah uložil u kamaráda v zubní ordinaci, už kreslím desátý výkres.
Aut je na dílně a v blízkém okolí dost, ale rapid momentálně jenom jeden - ŽLUTEJ!!!! Bohužel Nokia 6300 prostě při zářivkách nefotí barvy tak jak vypadaj... :-(
-> Petrson: V pohodě mám jich plnej spodní šuplík v base ale nejni čas.. Mám tam i motorek zadního stěrače zrcátko termostat.. Všechno na fabii a šmelim dál
Dnes sem si v práci našmelil aero stěrače na fábku a konečně po dvou měsících dolil kapalinu do ostřikovačů :-D Kovářova kobyla no.. Ještě to chce přezout na zimní a vyměnit destičky ale to bude nadlouho
-> krup: Nj., ale zase ta bomba do 750i byla větší, než by felda uvezla .
Na tyhle auta jsou přestavby v obdobné relaci. Pamatuji si jak dával bratranec LPG do Vision V6, cena byla téměř stejná a realizace před více než 6ti lety.