za dva dni som prečítal 370 strán z knihy ale ešte mi pár ostáva , je to prvá kniha po niekoľkých rokoch ktorú som po prečítaní prvej strany nezahodil do kúta , je to lepšie ako vysedávať na internete
tady na tomhle plácku se už plácáme týden...tahle fotka nen aktuální ale dvě třímetrový díry pro přečerpávací šachtu nekopu na plácku u baráku každej den
-> Petrson: no ty vole voni mě vodpoledne volaj jestli bych nepřišel do práce že prej to po tom včerejšku nák nezvládaj..asi jim je špatně a když vim jak bylo blbě mě a to sem byl mín nalitej než voni tak potěš koště..už vidim ty zákazníky..na něj dejchne a zákazník uteče
já byl včera na firemnim večírku-vožral sem se jak svině a dneska sem šel samozřejmě namrdanej na praxe a mistr mě poslal si lehnout do auta než si ještě ublížim
-> haso: jj a hlavne nikdo neprudi, nevyzvana mi tu do toho mobil, a nikto po mne nic nechce na qip-e aspon si v klude vypocitam tu fyziku a pojdem spat ... len aby som nezaspal skor ako to dopocitam
-> Klubko_: Na auto toho mam az az Navic mam rad, kdyz kolem me lezou takovyhle potvory, kdyz sem doma :) Budu si kupovat jeste jednoho pavouka :) tohohle konkretne sklipkani.cz/polozka/.../
Brachypelma-boehmei