Moje dnešní práce...koupili jsme novou lednici, akorát že širší než předchozí, a jelikož je za dveřma v kuchyni, tak se koupili užší dveře a zužovali se futra...začátek bourání v 6:00 a a 11:00 futra zavařený...teď už je to zazděný,,,zejtra se to bude obrousit, sádrovat a natírat
-> maca: Mě ani moc ne, když ho budu muset dělat...ale snad ukecám šéfíky a koupěj mi do půjčovny minibagr a to jezírko nebudu muset kopat ručně...co se můstku týká, kde seženu ohnutý trámy mi je záhadou...
namontoval origo nové kotúče na feldu , poumýval a zalepil šoruby čo držia strmen a plávajuci strmen , zistil prečo buchalo do podlahy a volantu pri brzdeni ach jaj ten moj sused by mal menej pit a nezabudne dotiahnut srouby na ramenach a pritom som sa ho pytal či to dotiahol , a svoju ulohu natom zohral aj ten rezistin na nich
-> maca: len tam nedavaj rybicky bo ti pomrznu inak pekna praca ked jazierko tak aspon na celu plochu zahrady a mat tam pstruhy to je moja predstava :-P prides nahodis cervika chytis domov dovlecies a mas cerstvu rybu a este chutnu :) a ku tomu vsetkemu BIO chov :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: sralo se to... parkrát mi to samo vyžralo baterku, nebo se srali relátka že to píplo ale motorky se nehnuli.... takže central už ne.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: na to ti sere pes... v rapidu jsem central měl a nebyl jsem s tim moc spokojenej... tohle mi vyhovuje, nějaký vystřelovací klíče a jiný hovadiny nepotřebuju, takhle mi to stačí....