skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Vitek 30.09.09 16:17:40: Hej na me taky neco leze 

já dnes po 3 letech onemocněl
mimo to jsem si strašně zvykl na ten rapidí kde nezavazej ramena rukám, převyknutí bude oříšek 

Pavel P.. 29.09.09 21:09:17 napsal: další krásnej zvenku a děravej ve žlábku
přesně tam mi to taky začlo kvést

-> Peťa Klíč: neviem pisat !!! ale som chlap neboj

-> Pavel P..: -> Nwkt: No pánové, byl jsem zvědavej a myslel jsem si, že budu mít na své 105L blatníky taky nějak orezlé zespod na "lavici" a prd... Kouknul jsem, a zase hned zpátky, jak nový, takže není pravda, že každá škodovka, která to nemá zapatlaný už od výroby, musí být nahnilá.
-> havlik: ber v uvahu ze mam asi vyjete lagry na kluke

edit aj snimac tlaku ma daky divny odpor bohvie co by robil novy snimac

edit aj snimac tlaku ma daky divny odpor bohvie co by robil novy snimac
-> MOLSO: mě to teda při studenym motoro ukazuje furt něco přes 4 až 5 za tepla na volnoběh něco kolem 1 a při otáčkách furt ty 4
-> Mil@n: upgrade - zacal ukazovat inak. Pri studenom motore ukazovalo cca 2 bary a ked sa to zohrialo tak pekne v otackach stupol tlak ku 4 barom a na volnobehu sa drzal kusicok nad nulou 

-> Tomo: hádám medzi zohnáním a vyleštěním si podstúpilo zmenu pohlavia?
zohnal som stovocke taketo zrkadielko :) samozrejme som ho este vylestil ... 

-> MOLSO: Nějak malo
Mě ukazuje při studeným motoru tlak 5-6baru a při zahřatým oleji na 100 stupnu při těch 2000 otačkach tak ty 2 bary

-> Evž@: nz 

-> MOLSO: no potěš.....
...tak to nic radši ....ale dik za informaci

-> Evž@: erkovy musis tahat trubku s olejom az po palubku. ja mam zigulovy s cidlom na bloku 

-> MOLSO: jak se to zapojuje ten tlakoměr?....mam jeden asi erkový doma
Dnes som zapojil tlakomer (vdaka surimu za spešl redukciu
) a ukazuje na studenom motore pri 2000 ot okolo 1bar
hadam to bude ukazovat viac pri jazde

včera - po očištění znovunatřen volant i nába (stovková), tentokrát na černo. + zadána výroba náby pro rapida.
-> Nwkt: Ako doňho krásne rýpete :)
-> Jindas: Kolik to má najeto?
sorry za blbej dotaz kterej se sem moc nehodi..jen tak nahodou nemate nekdo predstavu na kolik muze vyjit projekt na vodovodni pripojku ???.
-> aceboss: ak náhodou prosím ťa daj mi vedieť ďakujem..

-> Jindas: za 14tisic
tak to je parada za take peniaze uplne ako nova.

tak ja mazam....mejte se tu fanfarove:D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod :) jak jsem psal nebylo jezdeno v desti:D teda podle byvalyho majite....ani nebyla v nadrzce do ostrikovacu voda:D vubec neoroseny:D ani proste nic:D tak neberte to :) minuly rok jeste bez prepisu za 14 000,-
-> Pavel P.. svata pravda:) skoda s tim jezdit:D ja taky ho mam ted pod povlecenim a navleky na gumach:D JO kdyby nekdo chtel ty kola pristi rok pustim....Jsou to jeste CZECHOSLOVAKIA BARUM OR 34 na plechach 4x130, 99%vzorek:) prejeto jen od byvalyho majitele ke me:)
Jindas 29.09.09 21:13:29 napsal:
→ Nwkt proc to nevykvetlo za 25let jezdeni???? :)špatně zalejváš
→ Nwkt proc to nevykvetlo za 25let jezdeni???? :)špatně zalejváš

-> Apple STS Chvojkovice-Brod diky diky moc:) nevim asi predchozi majitej,jenze rikal ze proste nikdy to nebylo strikano,a vubec nijak neopravovano (lak) ale na druhou stranu muze rict co chce:) spis verim...
-> Jindas: chápu... ale jak řikám, tady to hnije u každý škodovky, protože tam zatejká zezhora a pokud to neni zamazaný od výroby tak to prostě bude nahnillý..... jinak to máš pěkný a zachovalý. pomalu škoda s tim jezdit
-> Jindas: Sundej blatníky a uvidíš
-> Nwkt proc to nevykvetlo za 25let jezdeni???? :)
-> Jindas 29.09.09 21:07:52: to není patlámo z fabriky, tuten žlábek, jinak nádherná
-> Jindas: Neboj, je to škodovka, to na jaře vykvete
-> Jindas: hezky zalepeny :)
chapes, ze me to proste nekvete ani v tom zlabku???? Klidne ti nafotim co budes chtit:)
-> Jindas: to vypadá hezky zamaskovaný.... 

to cerny na rohu je jen nejaka matlava :D nevim co to je?:D ale patlalo to dost:D a pod ni taky nic:D
abys viděl že nekecám... blatníky jak nový zvenku... ale ve žlábku kvetou zevnitř, takže korozi nenajdeš dokud nevyleze ven...
-> Pavel P.. samozrejme ze to sundavat budu,ale jak jsem pocuval:D tak s tim lakem jeste nic nebudu muset delat tak 7-10 let:) kdyz se o nej bude starat jako doposud:)
-> doly120-ten třetí:o) ani na spodku ....tam je asfaltu :D:D:D:) (nastrikano samozrejme:)
-> doly120-ten třetí:o) diky diky:) Proste na karoserii jsem zadnou korozi nenasel:)
-> Jindas: Koroze tam nějaká MOŽNÁ bude,ale pouze minimální:) Jinak krásné autíčko:)

-> Jindas: to poznáš až je někdy sundáš... vršky budou načnutý každopádně, se mrkni na moji 130, taky stejně udržovaná v zimě nejetá a blatníky zvenku hezký ale pod nima už pěkně vykvetlý, tomu se neubráníš... to je výrobní chyba prostě blatníky nalepený na posranou kataforezu a přelakovaný.