tak jsem dneska pokračoval v krasojízdě a komplet vygruntoval bmw.po dlouhý době zase prokouklo.vyčistil jsem i kůži,palubku a všechno okolo.A asi dostane novej lak.Je totiž po lehký nehodě a peníze co přišly z pojišťovny jsou docela velkorysý tak by se mohlo udělat víc než co je nabouraný
kua do pi.. varim varim rapo, davam si zalezet, aby boryn nenadaval, ze to stoji za prd a pak taham predni napravu po garazi, o cosi sem zavadil, odrel si prst a napravu polozil na 230V koncovku od ceocka, kterou to rozmacklo, no radost kua
-> zidlik: my se známe přes bráchu s kterým sem chodil na základku.
-> Vojťas: já už se s ním nevidím vůbec.No malá na všechny auta je ale už mám vymyšlený další stání pro dvětahle by byla do budoucna pro dvě asi a na zahradě by byly dvě stání dřevěný,už nechci nic zděnýho.jen na dvě auta a komplet ze dřeva
-> zidlik: no vole aby ne,mě to bylo jasný hned to auto.a to chce na to fakt tyhle kola jo?to je hnus teda,vůbec se na to nehoděj.neřeknu mangelsy a nebo nějaký drátěný.jak si k němu přišel?ty ho znáš?
-> Matt-110Rten druhej 13.08.09 22:50:48: mužu vědět z čeho si poznal že to je r "70-72"? To čelo co tam je hozený už nemusí bejt originál a jinak jsem nepostřehnul jedinou věc co nasvěčuje že to muže být model 71,72, nebo 73 a ještě v originále :)