-> havlik: me to nerikej ja upravuju karoserii a na napravu seru..delam to za co sem placenej me se to taky nelibi co sem nucenej stim provist ale tak co mam delat
-> zidlik: no upravil bych uchyceni napravy aby to bylo do Acka:) a pak bych s tim neco delal tohle je proste blbost nebo dat jiny kola bez podlozek protoze tohle bude fakt hnus
-> havlik: to nebudu mít nikdy dokud to neuříznu protože takhle to je když to schodim z heveru a je tam mezi kolem a lemem mezera asi centimetr a když stim popojedeš tak to ještě vo 5cm spadne takže musim nejdřiv říznout vršek lemu..ted to je do véčka jak prase a pak si to sedne do roviny ale to musim nejdřiv dát doprdele lem..nebo jestli myslíš druhou fotku tak tam to kolo s lemem rovně je jenom klame fotka
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to by měl no..ale zase já mám kšeft a pouštět ho nebudu...já ho předtim upozornoval že to auto ztratí veškerou cenu a že to nebude ani veterán ani žádnej tuning ale jemu to je jedno tak at..udělám lemy dostanu zaplaceno a tim to pro mě končí
vomrknul sem na oktávce co všechno se bude muset upravit a vymyslel jak se udělaj lemy...buhužel krásnej veterán ale zákazník náš pán a bude se tunit no škoda jí..příští tejden zní vyřežu lemy a udělám jiný
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Tak to jsi se asi špatně koukal... Tohle vedení teplýho vzduchu dozadu maj i Pick-upy i když je tam zbytečný.... Nebo předchozímu majiteli při nějaký opravě (úpravě) na autě zbylo doma... Ale je to velice nepravděpodobný, protože vede pod kobercem na tunelu a když by tam nebylo, tak se ten koberec promačkává...