-> Placko: aj ja som mal peniaze v ruke a myslel som si že škodovka je malina že za 15tis . postavím 120SR a až teraz viacmenej viem že za 15 000 mám len prednú nápravu
-> suri: nooo tiez vravim ..ale nie nejake peniaze maam :)...ale hned co bdue daka prigada ta neodmietnem....a ianc velku vdaku davam moju otcovi ..fakt ma podporuje....a mamca taky
zaplatpanbuh naši mě plně podporujou všechna čest kor otci (tak ten je ma taky v srdcu mno:) ale z někerejch lidí mi je na blití škodovka je uplně na pí*u ale pak mi ten blb rekne že škrtící klapka je ventil
-> Tomo: presne......kazdy mi vravi oplati si dat do toho penize??a ja vravim neide o tom ze ci sa opalti ale o to ako to pre mna vela znamena :).....a ked su to raz zadubenci tak mi s tym nic neurobime...iba ich ignorujme
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale hlavně chci mít hondu Ccavik Ví-tek v plny palbě ne tu tvoji šchade schnilou todle mi rekl jeden exot na dilně a nějak nemohl popadnout dech potom...čim to..
→ zidlik: twe lopatou nebo stabilizatorem pres palici… to
už slycham ze všech stran kup si něco „lepšího“ favorita nebo felinu
to si radši koupim skládačku ty voleskladacku to je dobre samozrejme to same doma pocuvam ... ved to hrdzavie... ved si naspor a kup lesie ... "ja som sa na stovke narobil ako kon "... vyvaral.... a nic z toho ....
skratka,ludia nepochopia ze nam sa to vydi mame o to zaujem sa stym srat :) a starat sa o to ako len vieme
P:S niektori ludia su fakt zadubeny .... neaju pochopenie
-> zidlik: twe lopatou nebo stabilizatorem pres palici... to už slycham ze všech stran kup si něco "lepšího" favorita nebo felinu to si radši koupim skládačku ty vole
hoši tak já se zase nasral dneska ta dědkova stará je taková píča že bych se ztoho posral nejdřiv na dědka začne řvát di doprdeléééé pak sem se s dědkem něco bavil vo řízení a vona na mě zase di doprdelééé co řešíš stejně nákladák nemůžeš řídit když ti není 21 tak mě je 19 a řidičák na nákladák mám i profesák mám a podle ní to nemůžu řídit já ji nesnášim i dědka ta pizda hrozně změnila a je uplně jinej taky na pěst jak vona..a vsichni si voni myslej to samy ja to zejtra dedkoj reknu jak me mrda...prej ze nemam za volantem co delat ze sem mladej a ze vona je ta prava protoze uz ridi 50 let akorat se 40let prestavkou (to jo ta je ta prava) tak sem se nasral a kdyz sem vodjizdel tak sem prednima tak spalil gumy ze ta pica malem spadla z kola to me taky rikala ze by to moje auto mely zakazat ze to je starej kram hlavne ze vona ma feldu bez podlahy lemu a prahu
-> Gryzly: no prave preto som pisal, ze dychova skuska nieje az tak preukazna, mozes to mat teoreticky az z niecoho inho, neviem tusim som pocul nejakeho doktora ci koho o tom hovorit, ale isty si niesom, osobne by som skor siel na krvny test, teda ak by som mal istotu, ze som nepil
-> rolls: Tak u nás od ledna už dechová zkouška není orientační, ale podle zákona je to už důkaz o požití. Prej už jsou moderní přístroje dostatečně přesné. Pak v dubnu to doplnili, že pokud řidič nadýchá 0,2 promile, tak to policajti musej ještě tolerovat, protože to je chyba měření. a před tejdnem jsem se dozvěděl že český soudy si to stejně řešej po svojem a hodněkrát letos neuznali dechovou zkoušku jako důkaz o vině. A z důvodu chybějícího krevního testu řidiče osvobodili. ČR je absurdistán.