-> wlad-drakula: ja kulatej nemoh sehnat ae nakonec se mi libi ten co mám..hodí se tam kam sem ho dal taky přemejšlim co z popelníkem..ete 2 budíci nemaj žádný místo
-> doly120-ten třetí:o): ta biela veru nebude na hrochaci !!! rosipe sa to cestou ... uz teraz mam velky magnet na zadku skodovky aby mi chytalo plechy ...
-> myschaak AZNP K.Hora: Já jen pomáhám známému, který staví sám celé svépomocí... Jeden RD má za sebou tak, staví další no Dole má myslim 3+1, ale jsou to celkem velký místnosti
-> Turda: asi takhle....nejdřív bylo jedno,to bylo ok...najednou dvě,tak honem se rychle jednoho zbavit,pak se zas další dvě koupily a kurva tři to se nedá....tak tři teda ne,koupím ještě jedno....čtyři je ideální....šel bych do pátýho ale nevim co....
-> Nwkt: povodne tam boli len tri diery bo to je lista zo 105GL ( je tam aj napis no neni videt ) a ako napisal Fén tak ten uplne napravo je na ventilator chladiča... ostatne uz popznate
-> Turda: Na papírech je toho sice hodně (až moc hodně) ale je to dané do depozitu. Zbytek je bez dokladů. Tak GLS je bez dokladů. Ale tet si na to dávám pozor. Viz porušení smlouvy
-> doly120-ten třetí:o): mě zajímalo jak to děláte s těma autama, to kupujete jenom bez papírů nebo jak?? kdyby přeci byly přihlášený tak se pose*ete ne?? no já to nechápu, jako by vám nestačilo jedno auto...
-> Kaprof-Los Koramos: Já tady počet z jistých důvodu neřeknu. Jen ti řeknu že rozebraného toho mám skoro co ty. ale kolik jich je v celku a kolik rozebranej neřeknu
Nebudu zakladat inzerci, ale dam to jen sem bo to kazdy cte . Na vrakaci tu maj uzkou 105ku s hladkou zadni kapotou, tak jestli ma nekdo zajem o kapotu vezmu ji az zitra pujdu pro zrcadko, predani na Hrochaci, zajemci do ID
-> doly120-ten třetí:o): ty hovado jestli je ti 4 120 8 dalších rozebranejch 2 žigulů 2 tisícovek a jednoho nissana málo tak nejsi normální já už mám plnej špejchar u báby
-> Kaprof-Los Koramos: Ale víš jak.. je to jen jednání.. majitel si to může rozmyslet nebo se na ni vyseru. Protože už toho mám dost.. spíš už budu kupovat jen na díly.