-> Klubko_: No kdyz sem to drhnul pri oprave uchyceni prednich blatniku tak to bylo furt cerny az dokud se nedoslo na ten skurvenej plastizol bilej Jinak v muzeu sem to videl ze to bylo v barve vozu, ale to sem myslel ze je naka specialka
-> doly120-ten třetí:o), Matthes, záškodník z TechWebu: tech mezer este je a bude ze? si clovek mysli, ze uz ledacos o sade vi a najednou pecka a neco novyho
-> stika87: ta fotka s otevrenejma vsema otvorama a autem na kolech byla mirne zavadejici jen joke
kdyby se někomu hodil ten spodek,mile rád mu ho pošlu jdu nandat ještě nový paraboly na barkase a možná se pustim do spojkovýho lana.dneska to je takový dojezdový po včerejším výplachu)
-> matoo: v sade me to bude fachat fpohode..je to z tatíkového kila -> Klubko_: jj počitadlo motohodin,si to dám na vypínač a budu si to zapínat jen když pojedu někam..takej palubní tachograf jednoduchej
-> zidlik: chlape, neděláš náhodou v giga sportu ? já jen že sem tam už po několikátý viděl červenýho rapida s vyšoupnutejma černejma kolama,tak sem si říkal jesi to nejsi ty,,,,
-> zidlik: je to vprdeli jeden den pučený auto a už pokuta za tuzing prej kola přesahujou obrys kastle a přitom to neni pravda tak mě řek at se nehádám jinak mě to dá za přední spojler..tak sem to nakonec ukecal že to je bratrovo auto tak jenom za 100kč původně to měly bejt 2 tisíce
já dnes dělal řidiče po chlastačkách a jezdil sem bratrovim autem a ted mám doma opel vectra B v tuningu pičo a chudák rapid stojí na sídlišti mezi cikánama..mám vo něj strach doufám že mě rapídka nerozkradou