-> škodík: proc z toho auta prvne nevyhazes interier, nez zacnes neco delat... ty odklopis koberec oskrabes 2cm2 a jdes zas pryc... to podle me nema efekt
P:S ale podla mna kilova ,tisickova kasna je jednoduchsia ... a nenachadza sa tam tolko dutin ... a tolko tvarov ...ked sa kunem od spodu na kilo,tak sama rovina ... a ked na emko tak vela ohybov hlavne vzadu ...pri nadrzi ...
-> doly120-ten třetí:o): taky som ja :) pravdu povedat JA SA NA TO NEVYSEREM !!! MNA SKODOVKY BAVIA A MAM ICH RAD !!! A AUTO KTORE MAM V RODINE ,BUDE ZDY V MOJEJ OBLUBE :) najradsej uz mat svoje :) zdrave, cacane podla mna pekne kilko :)
-> Pavel P..: to mas pravdu ... ale nie je to moje auto a KAZDi Z VAS VIE ,ZE CO JA CHCEM ZA AUTO,keby to malo byt na mne ,emko by bolo ale nie v takomto stave !!! ale ine s ktorym sa da daco robit ... a mat konecne SVOJE KILKO
-> 105: v podstate dobre :) ak mas zvaracku :) a na druhej strane je to na chuja bo obiavis to co je pod nim a vacsinou je tam to co tam nechces mat ! kukni moju podlahu den po oskrabani a je to nic moc ... a ked tam bol asfalt,tak to bolo ako tak pekne a nevidel si to co si nechcel vidiet !!!
-> doly120-ten třetí:o): prve ,to som ja :D aspon troska ale tak mozem povedat ze ma to bavi len keby som to robil sam a mal viac casu ... a to druhe ?! no,neviem neviem, :D
-> Kaprof-Los Koramos: takze tvoja podlaha tiez nie je zazrak ? ked tam bol ten asfalt tak to bolo este pekne :) ale ked sa to dalo dole,tak je to take ako vidime vsetci ... skratka hnus ...