skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123937 příspěvků (zobrazeno 101101 až 101150) od 06.12.2007 do 22.02.2025, založil/a iDawe
-> myschaak AZNP K.Hora: ruka není cihla... na rukách se drží všechno 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : náhodou ta pěna drží moc dobře....hlavně na hadrech a na rukou

-> havlik 12.06.09 15:59:16: ty woe vždyť vy máte podle tý mapy restauraci na smeťáku

-> myschaak AZNP K.Hora: no tý woe...
to se ale musí svalit když se do toho někdo opře ikdyž ten spodek bude zaházenej, vždyť to k tý zemi nic nedrží... 

-> Tuner#2: -> Nwkt: -> stika87: kua zase na mě nic nezbyde...

-> Pavel P..: a sorac nevsimol som si ze si to prvy napisal....
pardon :)

myschaak AZNP K.Hora 12.06.09 17:27:43 napsal:
finito
zajacince :D
finito

-> Pavel P..: skoro jo....jak kurník....-> Matthes, záškodník z TechWebu:

No tyvole

-> myschaak AZNP K.Hora: králíkárna?

-> 105: brousim brousim strechu a najednou brousim beton co

-> Rabbit: njn kdo to měl vedět že past selže?

brousim brousim porad jak debil ... ta bruska malo bere 

havlik 12.06.09 15:53:54 napsal:
já sem jel dneska do šrotuvsak si robis srandu !!!
neojebkavaj

já sem jel dneska do šrotuvsak si robis srandu !!!

Pavel P.. :
Tak na ní přidělej nějaký závaží
.
Tak na ní přidělej nějaký závaží

-> Nwkt: tak kdo by se neslital zadarme ani kure nehrabe

Supi se slétají 

-> Tuner#2: jo malem bych zapomel ;-) vem mi sroubek z bocniho blikru. dik
-> Tuner#2: vem mi prosim motor s prevodovkou a zadni napravu ;-) diky moc ;-)
-> Tuner#2: a rovnou tam je i přední náprava v tvojí barvě se stejnejma pružinama do zásoby
-> havlik: No vidíš, na ty bych málem zapoměl, ale oni by se ukázali až budu brát ty kola pro Tomáše 

-> Tuner#2: Hm asi ne ale leda že bys chtěl kotouče dozadu jinak je to tady www.mapy.cz/
-> Tuner#2: Vem mi kola
-> Nwkt: já nevim ani mě to všechno vzali jako železo a eště sem dostal nějakej papír pro DI
-> havlik: GPS šroťáku? Ještě dnes jedu pro rám, nic jiného asi z té hujdy použít nejde což? *
-> havlik: Je aspoň dobrá cena za hliník?
-> m8rinek: Běhat mi doma něco takovýho, pořídím malolážku s nočním viděním..
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Ty jo! Na slepici jsem úplně zapomněl! Nějakou seženu..
Já zas v noci nespal z toho, jak se mi ty matice otloukají o sebe pokaždý, když tu pixlu od granulovanýho čaje, ve který byly předtím, vezmu do ruky.
Ale taky je fakt, že už je nebudu muset počítat, jestli se po přechodu na plecháče některá někam nezatoulala

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Ty jo! Na slepici jsem úplně zapomněl! Nějakou seženu..
Já zas v noci nespal z toho, jak se mi ty matice otloukají o sebe pokaždý, když tu pixlu od granulovanýho čaje, ve který byly předtím, vezmu do ruky.

-> Pavel P..: tak tohle je docela velká past, s jejim výkonem jsem spokojen.
,,Krysičko, proč máte tak vykulené oči,,
,,Krysičko, proč máte tak vykulené oči,,

-> Pavel P..:

Pavel P.. 12.06.09 10:16:14 napsal:
pastička sice odvedla svoji práci ale krysa zdrhla i s pastičkou na hlavě

pastička sice odvedla svoji práci ale krysa zdrhla i s pastičkou na hlavě

-> su.tech: uvidime jestli budete hodny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nj nebyla na skladě....

-> Pavel P..:
Mas pouzivat past na potkany 

-> m8rinek: na takový máš používat pasti jako na medvěda
taky jsme nastražili takovouhle pastičku na krysu na chatě a tak jsme čekali a za chvíli krysa vylezla když ucejtila kus špeku a pastička sice odvedla svoji práci ale krysa zdrhla i s pastičkou na hlavě

-> milano: no to nevim, spíš se pobleju, myši mi nevaděj, ale tahle svině.... Ještě měla docela slušně vylezlý očka, ale neměla mě včera v noci vyděsit, tim si posrala život, já kaufnul pastičku a dnes ráno sklízel plody...
-> m8rinek: ale löbro z ní dělat nebudeš ne? 

-> m8rinek: bude potkanburger??

-> zidlik: heh tak to je brutus, ten si rika o deku spis
-> Jozka: šikovné

-> Jozka: Paradna vec, len by to chcelo este nalepku so slepocoi na ten dekel Ale fakt dobre, to si asi spravim, ked clovek meni kolesa, matice sa zdy niekam zakotulaju.... A raz mi pes odniesol redukciu na bezpecnostne matky ku kopretinam... 2 hodiny zufaleho hladania.... a potom pes s "usmevom" vosiel do budy a doniesom mi redukciu....

Nemáte někdy pocit, že vám z těch škodovek hrabe? Já ho tedy měl, když jsem se zamyslel nad svým posledním dílkem..
šachoval som s kadejakymi verziami fofrklackov. patková je vyčaptaná akosi neradí 5tu rychlost, tu najdlhsiu som zbabral- ma uz prilis kratke zaradovacie drahy a strasne tazko sa radí. tak sup naspat kombinaciu stvorkvaltova kulisa a ten dlhy klacek s vodovodnym kohutikom na konci. a trojka s patkou idu zas krasne.

stika87 11.06.09 16:48:42 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : (...)
na ni to je moc silny

→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : (...)
na ni to je moc silny

-> stika87: Takže na 2. dofám dorazíš s kočkou a ne jen s autem...

-> Syny: Sakra neptal uz sem se te na to jednou? Mam v tom bordel, asi uz mi hrabe 

-> Syny: Jo tak ty nejses tak velkej, ja myslel ze si vetsi, proto mi bylo divny ze nemas sedacku az vzadu, tak nic no 

dneska sem měl hádku stim čurakem učitelem vod kteryho sem kupoval motor ze mu prej neplnim splatky na kterejch sme se domluvili a ze dokud mu nedam prachy ze me neuzavře známku tak sem ho brutálně poslal doprdele že mě nakecal sračky co ten motor má a nemá a že ve všem lhal a že domluva byla taková že to pojede a nejelo to a muselo se to předělat na karbec ale všichni tu výhružku slyšeli že mě jinak neuzavře známku dukud mu nedám prachy takže to asi poženu vejš že do toho tahá svoje osobní věci do hodnocení