Jenže jsem se v 4:00 vrátil ze srazu třídy, a usnul jsem u televize Takže jsem v 7:30 nezvlád zavolat kamarádce, abych ji vzbudil a školu taky ne.. doufám, že mě ješt nevyrazej
-> ondie: Ja som ho kupoval pred 2 rokmi, vyrobca Chemolak, tak snad to este niekde maju. Ale ak ho zozenies, tak fakt bacha na kozu a oci, ja som sa s tym raz zapatlal, mal som to aj na tvari a je to svisntvo pali to jak ohen, rychlo treba pod vodu, mydlo, umyt aj 5x a potom nejaky hojivy krem....
-> Mr.Lumpy: nejlepsi je rovinnou vibracni bruskou...kdyz s ni projedes treba kapotu a udela ti mapy (matne obrousene a leskle nezbrousene) vis kde je Ďulek a muzes ho prekitnout je to lepsi i prave na kitovani
-> vaclav785: Ani ten ruzovy nezoberie vsetko, nepriklad kvalitne farby stare 40 a viac rokov to da dole veeelmi tazko..... ale skodovku by to urcite vyzlieklo z kabata spolahlivo
-> Syny: ..já sem si teďka koupil ten slavnej "odstraňovač starých nátěrů" (schválně se zejtra podívám a napíšu výrobce,abyste věděli)..ale sem z toho tak zklamanej,až hrůza..nějak to nejde dolu,když to přejedu dráťákem mám to dole rychlejc,včera sem takhle trápil filtrbox..nakonec sem to stejně vzal mechanicky..hrůza.
Je to taková světle vypadající hmota regulérně připomínající mr*dku.
Povídal sem to kamarádovi a ten mi vysvětloval,že od tý doby co i tyhle odstraňovače museli začít vyrábět ve verzi EKO,tak už to stojí za H..prej: "zlatej ten růžovej kamaráde,to bylo teprv svinctvo" ..ale fungovalo :-)
-> škodík: Hele vybodni se na celý broušení a vezmi to odstraňovačem barev, litránek stojí 219 Kč a sežere cokoliv. Jmenuje se to nějakym jménem a za tim číslo 50. Sežere to jakoukoliv barvu, ale bacha na hlavně oči, ale i na kůži. Pálí to jak čert.
-> škodík: nechci rejpat, ale jestli to děláš tim co si myslím tak ty dveře budou vypadat jak vlnovka, a jestli ti to nebude lakovat profík, nebo nedejbože ty , tak potěš koště- zbytečná práce
-> Rabbit: jo vytrhol som von tu blbu klapku a tu dieru na to som prelepil izolackou, a este premyslam ze tam vytvorim nejaky "nadstavec" aby to salo viac ten vzduch z kapoty
já sem dneska nahodil nápravu nahodil sem dozadu druhou krátkou pružinu a to bylo asi vše nepočítam nějaký dílčí věci:D Každopádně sme se byly se škodovkou podívat na světlo světa zase asi po 3 měsících a myslim že to snížení bude dobrý. Pro Záškodníka z Techwebu :" Bud ticho" A pro všechny bordelu si nevšímejte prostě mam malou garáž a stejně budem lakovat někdy:D
-> Klubko_: Hmm štelovat panty zavřenej v kufru...zajímavej systém...a jak to ladíš u motoru??? jednu nohu okolo parohů, druhou kolem olejovýho filtru a zbytek těla na 3x zlomenej ???
-> Mantrabeach: Ale tak to zase nejde, pomáhat se stavbou je normální, ale nechat si auto udělat to nee, o tomhle to přece není, ani za cenu srazu. Snad se povede dát to do kupy, plně pojízdný to koneckonců je pořád, až na spojku před smrtí. No a v nejhorším to holt v půlce první jízdy zdechne nebo se to vůbec nerozjede
já sem dneska skoro složil přední nápravu akorát mi chyběla jedna guma na pružinu takže pokračování zítra, a eště sem vyměnil podložky do želv a zatřel oškrábanou podlahu v autě to je asi vše pro ten dnešní den:) zejtra jedeme dále:)
-> U-Geen: tyjo, tak to mel zivou deformacni zonu. Byt v kufru zavrenej je docela hnus mi stacilo, kdyz sem se tam nechal zavrit, abych nastelolval panty, to tam bylo behem chvilky vedro, az to hezky nebylo