-> tunerlada: ja jsem tedkom kytoval vyměněný blatník a vanu na užovku a je to drbačka jak cip.....stříkaly jsme to ještě stříkacím tmelem celou plochu aby to vykrylo co jde potom znova brousit pod vodou..a pak lak....myslim že u lakýrníka bych se nedoplatil
-> doly120-ten třetí:o): no prace je to na prd a navic to nebude tak perfektní ptz nemam cit v ruce jako lakyrnik no okna zalepim asik v nejblizsi dobe nemam odvahu je vyahovat abych je nepraskl,zalepim je a pod gumy dam drat aby barva byla aj pod gumou
-> petr s: som si toho vedomi..ale dnes som upratoval:D:D
-> Turda: no vies..uz ma nezaujma pocuvat nazory inych..vies..lepsie 1 citit a vidiet ako 1000x pocut alebo citat...chcem to citit a hlavne vidiet ake to je s velkym a ake s malim kanalom
-> Klubko_: auto myslis? jasne..v pravo v zadu nemam pero
-> Tuner#2: já to řezat nebudu a navíc v garáži mam asi největší rovinu z celýho dvorku. ale tu druhou pružinu vyměnim až s tim vyjedu protože sem si tam naposled zaparkoval tak blbě že se na druhou stranu prostě nedostanu ale tak snad do konce tejdne bude hotová náprava takže už to popojede
-> havlik: Zadek si nesedá vůbec, tak jak to posadíš na zem zhoupneš to, popojedeš a změříš, tak to už zůstane. Předek si sedá dlouho, mám už přes 1000km a ještě si to po Doksech trochu sedlo.
Jinak Ty wole, on má fakt ty ramena žlutý kopírák jeden
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no měl sem to podepředný pod ramenem a pod práhem sem měl trámy a jak sem zvedal rameno s tou novou pružinou tak se tak divně kroutil:D