-> Borin - Král tuzerů 24.05.09 12:04:10: Chlapečku, pokud já machruju, tak nevím co tady děláš Ty. Jak to slovně vyjádřit
![40](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
Nejvíc se mě líbil Tvůj bolmot, že je Tě už 25 let asi před 14 dny. Mě je o 5 víc a co z toho? Nemám potřebu se tady nad někoho povyšovat jako někdo...
To že někomu napíšu, že ten svár neměl být tam kde ho udělal (nebo spíš mu ho někdo udělal - ne každej umí vařit, nebo hlavně má čím vařit) je myšleno tak, aby se na to upozornilo a další lidi co si to přečtou si dali pozor. Myslím, že je to mnohem víc pro lidi prospěšné, než mlčet a nebo kritizovat něčí auto svýma výlevama 15ti letého smrada.
A co se týče kotoučů, tak jsem to vytáhnul asi 2x a vždy v době, kdy jsi tady dělal z někoho "blbce" a přišlo mě to jako vhodný protiargument a nebo to bylo spíš upozornění na to, že je na to třeba dávat pozor stejně tak jako na to vaření výztuh. Mele se tady o tom snad 100x a stejně to pak Petulimu někdo navaří špatně. Rozhodně to nemyslím špatně, což se o Tvých komentech třeba u Škoda/BMW říct nedá.
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)