-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty nadelas i kdyz bych rekl, ze to Zeke-ten šestý 23.05.09 15:44:27 napsal: nabobkovano chtelo lip ocistit, pak by to mohlo vypadat jinak.
-> Borin - Král tuzerů: to vareni predku pak este proberem co rikas? Poshanim fotky, nekde to sem prdnu a podebatujem?
-> maca: a udelals dirky do toho pytliku? jen vtip
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To já ne, já obrousím a jedu, za tu dobu co svářím by to bylo smutný...je to jako jezdit na kole... něco takovýho bych snad nevytvořil ani vožralej...
-> Klubko_: Přemejšlej mení to tak složitý...jeden jekl navařit napříč, pak od něj poslat výstuhy k podběbům a pak několik výstuh na zpevnění podlahy co nejblíž k chladičovce...já měl v kufru navařenejch asi 7 výstuh + jsem asi půl hodiny vyměřoval různý místa abych to na 100% navařil na přesný místo... Chladičovka je dost náročná věc na vaření...díky ní můžeš rozhodit celej předek a nebude tam pasovat nic...
-> Borin - Král tuzerů: njn, tak to dopada, kdyz se do toho pusti laik Pravdou je, ze prava strana je asi o 1-2cm utopena, to jo, ale vlevo je to jako by se nic nestalo. Jak by to vyramovani melo vypadat?
nahodil jsem kryty c sloupku s listama - bylo mi docela lito rezat do te nove potazene strechy ale co uz ;) a namatlal jsem sroubky na lizatku bilym alkytonem aby nebyly videt... Jo a s autem ted poradne moknu venku ;)
Kaprof-Los Koramos 22.05.09 12:36:01 napsal: → David29: Hrdino bys moh hrát z fleku v Titanicu by všici pŕežili Myslíš jako, že by ho před vyplutím naboural a tak by nemohl vyplout, tím pádem by se nesrazil? :o)