-> co su to za cisla na packe sytica na karburatote ??? A2,1B,1C ??? toto som si vsimol dneska ked som chcel vymontovat karbec z skody 105L r.v.84 malo oznacenie 1B ,na tej co jazdim na bielej 105L r.v.88 je zase 1C a na karbeci co mam doma je z skody130 a ma oznacenieA2 co je to za oznacenie ???:
-> minno: nepozrel som sa pod auto ale vedel som ez tam ma favo trubky...ale prislo mi to narozum az ked som ich prerezal:D vymena sice je v pohode ale musis menit dlhe trubky a aj hadicky a kratke lebo spoje rozsrubovat je niekedy nemozne
-> gabo000000: tak to nasere....a si sa nekukal pred tym pod auto ze ci tam nic nie je? nastastie vymena brzdovych trubiek na fave je pohoda....nedavno som to robil. No tak majitelovi povies, ze aj trubky mal hrdzave, ze radsej si mu vymenil aj tie
jaj boze..uz sa to zle zacina..mi doniesol jeden pan ze mu treba vyvarit podlahu na pick-upe... vyberiem flexu..dam dnu kotuc zacnem prvy rez a v zapety sa chytam za hlavu...pozriem pod auto a
- chtel bych se zeptat jestli je tady clovek co ma zlutou skodu myslim 105 a v zadu pricny vyfuk, na boku je tusim psano skoda 105 a nachazi se Na Hornim Jeleni, dikas
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jestli krvi tak to nevim, to se me moc ptas, jak vidis na foto tak jsme udelali jen cca 1metr zbytek se dodela az zas bude casek.....