skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123950 příspěvků (zobrazeno 105651 až 105700) od 06.12.2007 do 12.03.2025, založil/a iDawe
-> Petuli: Tak to gratuluju strejdo........

tak já dnes navštívil porodnici,pač se sestře narodil malý Michalek:-)
-> Bery: Krasnej Rapid,nejel si s nim nahodou zavody Berounsky vrch?

a pak se přivezlo auto z lakovny... konečně bez hagusů a taky nové čelní zrcadlové sklo

nejdřív se ještě trochu potahovalo a přidělávaly se doorboardy k výplním...
tak sme kilco vazli jeste jednou plnicem prebrousit a v tydnu vrchni lak

-> Klubko_: Budeš zkracovat ručku nebo tunel? Já jsem zkrátil tunel a není to ani poznat.

-> Tomo: Barkas
-> Bery: to bude ale skodofka
co to je ???

-> aceboss: taky jsem přetěsnoval. v pátek jsem sedl a všiml si mokra,ke všemu se nám rozlétly ložiska na poloose ve feldě a tak bylo v sobotu a zábavu postaráno
Tak jsem dneska očistil a hodil do základu plechařinu,co jsem si dovezl minulej tejden na eRko.Konečně to mám z krku
A včera asi 4x odvzdušnoval brzdy a nic tak jsem to vzdal přetěsnil válec a už je pohoda
.Ještě seřídil klaviaturu projel,zaparkova a byla tma

-> ZbyŠek: preco to trochu neocistis? hned by sa pracovalo lepsie.-.ci ty tak mas rad?:D
-> poldy: Rychlobeznej z novejsich typu feldy.
tak som sa opet hral s koleckami a nastriekal som este bejzbalovu palicu
-> poldy: Je z mototechny, nejnovejsi typ...
Tak jsem včera vytáhnul GLSku po zimním spánku z garáže, a hlavně jsem nezapomněl foťák

-> poldy: normálny rýchlobežný štartér
Zdravim vsetkych,nechce sa mi zakladat novu temu ,chcem sa iba spytat ci nevie niekto z coho je tento starter ? je to v 120tke,diki
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no, presne to se mi stalo na 105tce ale to nejak samo 

-> bflm: A kousne se vacka na prostrednim lozisku. Ale treba jezdi na M6A 

-> ZbyŠek: Ale olej ti to rozpustí a ucpou se kanály
-> bflm: vim ze je to takove blbe ale mam to najezdeni a nejako mrte se stim srat nechci ( kdyby to mel byt zavodni motor tak to udelam tiptop )
-> ZbyŠek: Proč jsi ten sajrajt v motoru neočistil?
-> Kaprof: ja vim
je to provizorne pridelany
(takze na furt) nemam totiz ten plech pod radiem, tak to mam jen pritazeny stahovacima paskama
ale spravim to 

-> Klubko_: maš to nak nakrivo

-> Petas.Kejdz: nastesti ne
vcera sem zapojil novy petrolejky na predek. Nahl sem jim zvlast 4mm^2 dratek az od starteru, pojistku na kablik
a po prvni vecerni jizde sem zjistil, ze 2x100W oslnuje i me samotnyho, takze dame 2x50W

vcera sem zapojil novy petrolejky na predek. Nahl sem jim zvlast 4mm^2 dratek az od starteru, pojistku na kablik

-> Klubko_: Tvoje vlastní zkušenost ?

Matthes, záškodník z TechWebu 21.03.09 21:22:15 napsal: → Syny: Kecas
sex se Synym je jako japonske jidlo. Male porce, ale v tolika chodech 

-> jarda.u1: yes
-> mototechna: Krasa,to je tvoje vyroba?

MATTESS 21.03.09 18:54:08 napsal:
→ Tomo: nene, nedělámty krávo,tam by som veru nechcel bývať :D
→ Tomo: nene, nedělámty krávo,tam by som veru nechcel bývať :D

-> MOLSO: 

-> Nwkt: aha

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Jenom 5? 

-> Nwkt: nj tak já nevim co on všechno má
on má asi 5 aut
a kartu nikde

-> peter13789: jasne zajtra tam prevodovka bude a pevne verim ze aj zadnu napravu stihnem .... motor az ked prides na navstevu

doly120-ten třetí:o) 21.03.09 21:36:09 napsal: → Matthes, záškodník z TechWebu: No třeba použil i něco jinýho

1x von
6x násada vod lopaty
a dělá tady machra

1x von
6x násada vod lopaty
a dělá tady machra