skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123950 příspěvků (zobrazeno 105751 až 105800) od 06.12.2007 do 12.03.2025, založil/a iDawe
Tak nam vysvitlo slunko a co jinyho delat nez jit delat na aute ze 

lepil jsem samolepky od Ondry-toho čtvrtého... tímto děkuji za pohotové a akční jednání 

-> MOLSO: presne tak ako pise bond007 neham si to pre seba :) radsej aby tu nevypukla vojna ... :D

to som bol aj ja dnes ale koho som volil si necham radšej pre seba

-> Tomo-čistič karbecov: vole a koho si volil ? 

-> MOLSO: same voly :-D
-> Tomo-čistič karbecov: vole a koho si volil ? 

Ja som bul dnes prvy raz volit :)

-> Klubko_: mne sa aj tak zda že je to stale slabe
tam kde je to vystužene super ale kde konči vystuha a smerom ku silentbloku je to makke
zvaral som to na stiedačku po 2cm zvar až som to cele prevaril nič sa neskrutilo iba ten koniec o ktorom som pisal ale ten som bez vačšiej namahy vyrovnal a su rovne
tam kde je to vystužene super ale kde konči vystuha a smerom ku silentbloku je to makke
zvaral som to na stiedačku po 2cm zvar až som to cele prevaril nič sa neskrutilo iba ten koniec o ktorom som pisal ale ten som bez vačšiej namahy vyrovnal a su rovne
-> VeTëV: nechceš nějakej opravit???

-> J3STER: viz id :-))
-> bond007: ok ok, jasne, mezifaze
-> Tomo-čistič karbecov: jasne, jen sem vcera nepobral, ze je to mezifaze. Ja to taky napred nabodoval a pak provaril 2-3cm svar, 2-3cm mezera...myslim na TW sem cetl, ze tak nekdo delal.

-> Tomo-čistič karbecov: jasne, jen sem vcera nepobral, ze je to mezifaze. Ja to taky napred nabodoval a pak provaril 2-3cm svar, 2-3cm mezera...myslim na TW sem cetl, ze tak nekdo delal.
-> Pavel P..: Člověče proč jsi ten karbec tak "DOJEBAL"? Vzbudil jsi u mě pohoršení nejvyžšího stupně.

-> Klubko_: a co to ma zvarit celkom po dlzke ? ved sa mu skrivia nie ?
-> Klubko_: nie nie kde že to bola len prva faza je to prevarene po celej dlžke

-> Fandaman: Jaky světlo ti probíjí?
-> Klubko_: To se tam nejdriv nazobe a az pak posvari komplet... By se to pokroutilo 

-> Klubko_: No podle druhý fotky vypadá že to zavařil celý...

-> bond007: nechals to jen takle nabodovany? Prijde mi to dost malo. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj pocitej az kolem te 5te nejspis - chci delat na aute...
-> VeTëV: Pocitas s tim jo? Od 3 do 5 cca 

-> Pavel P..: ty se nudis nebo cvicis jak opravit telefen? 

chtel bych se zeptat ...mam rozbity svetlo a zjistil sem ze aji kope kdys se knemu priblizim a je zapnuty.....ni a dnes se mi vybila cerstve dobyta baterie....ani skyt a navic mi zacal haprovat motor spatne reaguje na plyn skube sebou a chcípá....nevim cim to je ...neni to tim svetlem ze nejak probiji ???bo co??

-> Pavel P..:

-> Kaprof: já ani sám nevim.. jen tak..
-> doly120-ten třetí:o): to bude tou gravitací asi

-> doly120-ten třetí:o): to bude tou gravitací asi

Pavel P.. 20.03.09 21:15:53 napsal: → aceboss: asi kouzla a čáry
Ha ted jsi se prozradil ty jsi ve skutečnosti BOSORÁK
Takouvou náhodu znám taky,ale tady u nás na moravě se jí říká trošku jinak

Takouvou náhodu znám taky,ale tady u nás na moravě se jí říká trošku jinak

-> doly120-ten třetí:o): podobně jako se ti muže tchyně 20* nabodnout na nuž od chleba

-> Fén: jasny

-> Fén:
To samé si myslím i já

-> Pavel P..: To je divný... jak může upadnout samo od sebe kladívko? a ještě 6x za sebou?

-> Kaprof: Protože jich má ještě minimálně deset. :o))
-> Pavel P..: proč to dělaš takovy veci?

-> Fén: větší :o)
-> doly120-ten třetí:o): to je naprosto jednoduché.... jak jsem psal upadlo mi kladivo, a pak ještě 6 krát
ale karbec to byl pěknej. 
-> doly120-ten třetí:o): to je naprosto jednoduché.... jak jsem psal upadlo mi kladivo, a pak ještě 6 krát

-> aceboss: asi kouzla a čáry

-> Pavel P..: Hele,vysvětli tady kolegovi -> Zeke-ten šestý: Proč si ho rozflákal... On to nechápe a já asi taky ne

-> Pavel P..: Na opravu mobilů používáš to stejné nářadí? :o)
-> Zeke-ten šestý: kde?? kde??

-> Pavel P..:
Sakryš ty máš,ale smůlu a koukám,že mrcha padala do stejnýho místa...

-> Pavel P..: tomu sa povie smola

-> Pavel P..: tady se nekdo zblaznil

SEDR na 130ku..... upadlo mi na něj kladívko..... asi 6 krát.. to je pech :-((
Sme s kamaradoj prevazeli od lakyrnika jeho 130 a na ceste dlouhy 5km sme potkali dva curaky co nemuzou rozdejchat skodovku, fakt kreteni
Sme jeli dost pomalu, kamarad bez skel... Hlavne ze kokoti musej predjet dve skodovky
Ale kdyby aspon predjizdeli inteligentne a ne tak ze nas div neodhodi do skarpy...

-> Tomas120Ls: :)
-> suri: oka men dohodnute.. som tam od pondelka do piatka :)
-> Tomas120Ls: no ok , tak ja ak budem mať čas a spomeniem si tak sa pristavím
-> suri: jj neboj pohoda.. ale ked za do toho pustim tak za mesiac nonstop prace by mohly byt.. v phode :)