skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123938 příspěvků (zobrazeno 112801 až 112850) od 06.12.2007 do 07.03.2025, založil/a iDawe
-> Pavel P@nkáč: Existují základy které svařování přežijo,u nespálí se.Ale toho je škoda, jsou moc drahé.Odrezovač je v takovém případě nejlevnější a nejlepší řešení.A i když ti to chytne povrchovou lišku odrezovačem ji očistíš.Hlavně vůbec nic co obsahuje silikon.
ja dnes pripravujem moje prdne celo pod lak nech uz vyapada troska k svietu zajtra dufam ze bude pocasi dobre by som to chcel uz konecne streknut 

-> Pavel P@nkáč: to vis, to je ta skodovacka high-society
-> Kabal: jeste ti dam takovou malou radu:) co stim mas v umyslu potom az to bude opiskovane aby to nerezlo? co jsem tak okoukal od kamaradu co pachaji veterany ti to po dobu klempiriny a tak strikaji odrezovacem aby jim to nechytlo lisku, kdyz to napatlas nejakym zakladem tak to potom pri vareni hori a je to neprijemne....
-> Kabal: ty wole normalni lidi chodej do prace:D
-> Pavel P@nkáč: co jinyho s tim.. musi to bejt poradne... ty se taky klidne stav podivat.. budu v traktorce od 8 rano... cca do 12hod
-> Kabal: jdes na to od zakladu pekne!
Kabal 23.10.08 21:13:03 napsal:
škoda v pežotu ...

škoda v pežotu ...

-> pistaa: neboj se nic... po piskovani to jede teprve ke klempiroj... takze prahy se budou menit... a vse se poradne vycisti az je sunda a nez da novy
No mne sa dnes zasa moc nedarilo do obeda to celkom so ale poobede nic moc mam sice opisovane 4 piestky ale stratil som telefon bohuzial som na to prisiel az doma
takze som sa vratil do roboty ale telefon som nenasiel zaparkujem kusok od miesta kde predtim zrazu pozriem na zem a aha ho telefon!
a ako na truc som si po nom presiel autom ale prezil to je ok pridem domov idem rozoberat brzdy povoljem sroby jeden druhy treti a stvrty spravil puk pozeram asi povolil no smola zlomil som kluc
fakt super som zvedyvy kde ho zozeniem na druhich 4piestikov druhy kluc strasne

-> Kabal: priprav sa na nekonecne vyfukavanie prachu s toho. mal si zhodit prahy a navart nove ked to bude opieskovane inak to odtial nikdy nevytiahnes a stale sa tam bude drzat6 vlhkost.. lebo to je vystriekane a an to sa tam ten prach a piesok nalepi..
-> U-Geen: jo po zime... ale jeste nevim po ktery.... :)
-> tomo-čo našiel kilčo: jj
-> tomo-čo našiel kilčo: jj

-> Kabal: no jezdim ted do prace druhou stranou a vyzvedavam kamozsku, tak asi ne :) prijedu pak okuknout vysledek... po zime hotovo ne? :)
-> Kabal: som si vsimol ale dost neskoro...

-> U-Geen: jedu piskovat k vam do lomnice... do traktorky.. muzes se tam rano stavit a podivat ....
-> tomo-čo našiel kilčo: jo je to litr!!!!!! a na virtu uz davno je 

Fén - Neznalej a neodborník 23.10.08 18:56:10 napsal: Bych řekl, že dnes 90 % osazenstva Virtu dělalo tu samou věc. :o)Ted nevím jestli napsat bohu díky nebo mám být smutný, že jsem sem dorazil až ted

-> U-Geen: prepac.. doplo mi to az neskor ked som to riadne preskumal...

-> tomo-čo našiel kilčo: oprava !!! tisicka

-> tomo-čo našiel kilčo: smarja jaky kilo?
-> Kabal: ty wole... to si tam ako natlacil ??? dufam ze tu bude to kilo !!!! na virtu !!!
uz sa tesim...

-> vaclav785: hej,zohnal!!! len treba dost po kilco...az 25 km od mojho mesta
a samozrejme ho treba kupit ale kym ja pridem domov z ciech to aj nebude ... tak preto ta veta ...

-> tomo-čo našiel kilčo: co? tak už jsi sehnal nebo nesehnal?
jedno kilo pride... a druhe odide ....
to je uz v rici !!!

Sehnal sem azbestovy desticky na 4p Osinek a dozapojil central a alarm na vsecky 4 dvere :)
umyl vyvažil nafoukal tohle všechno připrava na zimu až se zima zepta
-> maca: s profilu mi to pripominalo ako obyc. svetlo, preto som sa pytal

Jožynek 23.10.08 17:27:26 napsal:
-> maca: maca 22.10.08 19:29:40 napsal:
Jožynek 22.10.08 18:12:54 napsal:
-> maca: nemal si nahodou vpredu "cocky"?nevím co myslíš?světla mam AE černéthumbs.autobazar.eu/45225 0_big.jpg tohleto
ano tyhle mam na fabče
-> maca: nemal si nahodou vpredu "cocky"?nevím co myslíš?světla mam AE černéthumbs.autobazar.eu/45225 0_big.jpg tohleto
ano tyhle mam na fabče

-> Fén - Neznalej a neodborník: jj :))
-> suri: Když vono to k tomu tak svádělo. :o))
-> Fén - Neznalej a neodborník: a nebo vyrábali bilbord ANTIDAVID29 že?
-> suri: Bych si dovolil tvrdit, že i nejen to. :o))
-> Fén - Neznalej a neodborník: 

-> Fén - Neznalej a neodborník: jojo sťahovalo fotky že?
Bych řekl, že dnes 90 % osazenstva Virtu dělalo tu samou věc. :o)
-> RON: možno ot neni supra ale v tom aute je kopa prachov a namahy a teraz vychutnavam zgeneralkovane brzdy a napravy 

tak dnes som urobil par CNC programov....
a nasiel som si kilo za 5000Sk par metrov od mojho mesta...
teraz len dojst domov a zobrat si ju...

-> RON: jak můžeš škodovku srovnávat se Suprou?? to mi přijde vtipný....dle mýho na škodnou jede dobře....ale srovnávat se suprou
..to se nedělá 

Já jsem dneska odvez erko k lakýrovi.
-> MOLSO: pust si na youtube video se Suprou a najdi pet rozdilu
neber to prosimte jako urazku, ale na me to pusobilo vtipne

-> Klubko_: Ne diky ja to z nej vymlatim az ho uvidim

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ti nejak poslu instalacku nechces?
-> Klubko_: Jeeeee, ty se mas :( Ja HL2 pucil kamaradovi a mam houno 

-> RON: ako vtipny ? co konkretne ?
po klasickým dni v praci sem doma pokračoval v přípravách transita na celolak, a v mezičase schnutí kytu vyměnil na rapidu větrák topení a namontoval a zapojil nové přední mlhovky.... a hned je taky vyzkoušel, u nás je ted pěkně hnusně