skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 115851 až 115900) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: Tak vis co, zamestnat naky ucho co ma papiry 2 dni a za prvni mecis mi omlatit 4x (bo kolikrat) dodavku ze vsech stran, tak by sel...
-> Syny: Neomlátí mu to on, omlátí to jinej, pokud mu to auto nezruší tak bych řek že je mu to fuk, stejně je mění každý 4 roky
-> David29 - antiDriver: Tyvoe ty ses fakt tele
Todle neni nornalni...
Ty bejt muj zamestnanec, tak uz si davno letel...

260ky pružiny sa takto prejavili
som s tým spokojný (na auto pojdu 165/70R13 a nie tieto drapaky
)

-> petr s: no právě...MĚL....ale používal jsem 16-ku ořech
-> Evž@: spodní by měl být m8 na 13 klíč
-> Pavel P..: je to na 3 šrouby....akorát ten spodní je na 16 klíč.....musí to být převrtané...zitra to nějak pořeším s novou podložkou a uvidim
-> Evž@: na silikon se vyser dej novou podložku a srovnej přírubu pumpy nebo dej jinou pokud je to ta stará na dva šrouby
-> Pavel P..: no právě ta podložka byla prohnutá...asi od toho...tak jsem si řikal...budu tam muset nakidat asi silikon..protože předemnou už to kdo silikonoval....asi věděl proč
-> Evž@: a víš proč ti to asi chčije? vem si uhelník a dej si ho na přírubu tý pumpy na ty krajní šrouby a uvidíš jestli je prohnutá..... tou bakelitovou podložkou to nebude

Takže dnes jsem jel do města koupit těsnění pod AC pumpu a jelikož hledim na korunu tak jsem si koupil jen ty dvě papírové bez toho z pertinaxu....všechno jsem smontoval...nastartoval..
.a olej chcal ještě víc než před tím...takže znova rozebrat..očistit,zkontro
lovat,nasadit,nastartovat.
...a chcalo to zas o něco víc...tak si řikam že jsem to malo dotahl tak jsem tomu dal...no a pertinax. těsnění prasklo......tak jsem to zabalil a šel radši dom....zkusim to zopakovat zase zítra

-> FORM: To sem zvědavej..
-> CERHY: jeeee, samé poklady, on určitě večer ukáže fotku
-> FORM: A co ste tam objevili vzácného
A neříkal o co??

-> CERHY: nedobrzdil kolonu, byl jsem mu chvilku pomoct sundat blatníky a objevovat poklady pod nimi.
-> xtuner:
A vo co se ti to povedlo udělat??Že to je hnutý tak nahoru..Jiinak je toho škoda ale co hlavně že to neodnesla i posádka

-> David29 - antiDriver: bud na ne milej
hlavne at tam dojedes bez nehody

hlavne at tam dojedes bez nehody

Matthes z TechWebu - princ Bajaja 26.08.08 13:41:57 napsal:
-> maca: Taky pekny offroad, jako mam ja, lepci nez snizene ...
jj,projedu všude

jj,projedu všude

-> doly120: Zejtra tam sjedu osobně 

-> David29 - antiDriver: tyjo ze 3 předmětu?
tak jim zavolej co snema je a nebo se podivej na skolni stranky tam by to melo byt napsane kdy je termin opravne skousky

ja som vcera vymontoval zadnú nápravu a zistil žalostný stav pozdlžnych ramien a skoro všetkého ...
dnes som sa rozhodol rozobrat rezervnu uzku zadnu napravu ale ani za toho otca mi to nejde
dnes som sa rozhodol rozobrat rezervnu uzku zadnu napravu ale ani za toho otca mi to nejde

-> doly120: Já dělám doklásko, asi ze 3 předmětů... ale psal sem majl, a nidko se neobtěžoval mi napsat termíny ani z čeho se zkouší 

ja som dneska vymenil konecne palubovku a palivomer
-> Milos: no nejaky chlapec so sivou 120kou, SE myslim espezetka...ja som hned jak skoncila spanilka dosiel ze nim sa ospravedlnit
a on ze ani si nevsimol ze nazstavujem

-> Milos: no nejaky chlapec so sivou 120kou, SE myslim espezetka...ja som hned jak skoncila spanilka dosiel ze nim sa ospravedlnit

-> David29 - antiDriver: nemáš zač
tak šup šup a běž se učít a nebudeš opakopvat
co ti nejde nebo co nechapeš? možná ti to vysvětlím
místo nehod se mužeš učit

místo nehod se mužeš učit

-> doly120: Ty vole... ne
Asi budu opakovat, nebo nevim... Ale dík :)

-> David29 - antiDriver: tak at ti to dopadne stejne dobre jako me
uz se ucis?

uz se ucis?

dopřál jsem rapidu malou projíždku,zkontroloval stav oleje a stav brzdových destiček,dotankoval něco málo benzínu.......a zase uložil do garáže

-> doly120: Gratuluju.. taky mě točeká, jen nevim kdy

-> MOLSO - pacient : díky 

-> doly120: gratulace

ja dneska udělal opravnou zkoušku z matematiky
a de se slavit

a de se slavit

-> Vojtik: Jo tak s těma světlama ti udělám asi radost...
, půjdou tam zpět ty 105kové protože je mám doma fungl nové...

-> xtuner: hmm, škoda, co se dá dělat, ale když už to máš rozdělaný, tak tam třeba zas konečně vrátíš světla, co tam maj bejt

alchstuip - vyslanec kráľovstva Slovenského 26.08.08 10:31:44 napsal:
-> P@nis: Nehovorim, ze tam mala byt znacka oznacujuca prednost, ale u nas je dobrym zvykom oznacit krizovatku dopravnou znackou "krizovatka"
.
Tk u nás je špatnym zvykem se na to vysrat
Vítej v ČR
-> alchstuip - vyslanec kráľovstva Slovenského: Když nebudu jezdit takovejma prdelama, tak se snad nenabourám....
-> P@nis: Nehovorim, ze tam mala byt znacka oznacujuca prednost, ale u nas je dobrym zvykom oznacit krizovatku dopravnou znackou "krizovatka"
.
Tk u nás je špatnym zvykem se na to vysrat

-> alchstuip - vyslanec kráľovstva Slovenského: Když nebudu jezdit takovejma prdelama, tak se snad nenabourám....
-> David29 - antiDriver: Az som prekvapeny, ako rozumne teraz rozpravas
Tak sa toho co si napisal drz a zelam mnoho stastnych kilometrov bez burania.
-> David29 - antiDriver: Az som prekvapeny, ako rozumne teraz rozpravas

Tak sa toho co si napisal drz a zelam mnoho stastnych kilometrov bez burania.
-> alchstuip - vyslanec kráľovstva Slovenského: Ted už je pozdě, ted se mnou vyjebou... škoda že mě to nenapadlo na místě, ale i tak jim aspon pošlu maila že tam maj džungli
Jasně, zákon řiká že si máš zajistit osobu která ti ukáže.. ale řekni mi, kde to takhle funguje? Jestli u Vás na slovensku, tak budiž, ale tady určitě ne... nehádám se o tom tady, tady je to samej rádoby odborník, tady nad tim mavám rukou
Vim sví, a ne od sebe, ale od lidi, který maj naježdíno víc, než pět lidí tady odtud dohromady
Na silnicích platí zákony, ale lidskej rozum taky... bohužel, ten často chybí.... ne vše se může řidit jenom zákony... nejde to, nefunguje to
Kdybych se já řidil jenom zákonem, tak mám za sebou mnohem víc nehod (a to ne vlastní vinou
)

Jasně, zákon řiká že si máš zajistit osobu která ti ukáže.. ale řekni mi, kde to takhle funguje? Jestli u Vás na slovensku, tak budiž, ale tady určitě ne... nehádám se o tom tady, tady je to samej rádoby odborník, tady nad tim mavám rukou

Na silnicích platí zákony, ale lidskej rozum taky... bohužel, ten často chybí.... ne vše se může řidit jenom zákony... nejde to, nefunguje to

-> alchstuip - vyslanec kráľovstva Slovenského: A neni to tak že tam kde neni značka určujíci přednost, vycházi se z přednosti z prava? Nějak nechapu tvuj dodatek že se nejednalo o křižovatku..
-> David29 - antiDriver: Ak tam nebola znacka, tak to nebola krizovatka, ak tam bola znacka a bola zakryta stromom, stazuj sa u spravcu komunikacie....
Ak vychadzas na cestu z miesta mimo cestu, nemas co cuvat... a ak predsa musis a nevidis kam cuvas, musis si zabezpecit osobu, ktora ta bude navigovat.
Takze synku, prestan sa tu hadat s ludmi ktori maju nacuvanych viac kilometrov ako ty najazdenych, "soupej nohama" a spytuj si svedomie
Ak vychadzas na cestu z miesta mimo cestu, nemas co cuvat... a ak predsa musis a nevidis kam cuvas, musis si zabezpecit osobu, ktora ta bude navigovat.
Takze synku, prestan sa tu hadat s ludmi ktori maju nacuvanych viac kilometrov ako ty najazdenych, "soupej nohama" a spytuj si svedomie
-> Duso: dej mi mail a řekni, kery bys rád :-)
-> haso: kto bol ten stastny clovek pred tebou na MaKa.II ?
-> David29 - antiDriver: no o tobě a jako co čekáš že budem dělat ? rejt do tebe no
nebo jako chceš poplácat po zádech jak si dobrej ?... nevim- máš k tomu zvláštní přustup ..

haso 26.08.08 02:03:11 napsal:
taktiez aj na zraze spanilka (druhy malokarpatak), jemne vlhko...cela kolona ide 50, ja vybehnem do protismeru a zrychlym na 80 a fotime:) vratim sa do kolony a chalani zacali brzdit, zadupol som to a krasne som sa smykal do auta predo mnou a odvtedy si davam inak bacha na odstup lebo som zazil pocit ze to "nezastavuje a auto predo mnou stoji uz" ...
sa necuduj ze sa neda brzdit vo vlhku na MP4kach
taktiez aj na zraze spanilka (druhy malokarpatak), jemne vlhko...cela kolona ide 50, ja vybehnem do protismeru a zrychlym na 80 a fotime:) vratim sa do kolony a chalani zacali brzdit, zadupol som to a krasne som sa smykal do auta predo mnou a odvtedy si davam inak bacha na odstup lebo som zazil pocit ze to "nezastavuje a auto predo mnou stoji uz" ...
sa necuduj ze sa neda brzdit vo vlhku na MP4kach

-> petřík: Ale o kom si asi mluvil, vid 

-> David29 - antiDriver: neřikal sem to tobě a přečti si pravidla. blb je tady někdo uplně jinej ale prstem se neukazuje že, tak to nechám otevřený...