Je to tu sama citlivka, protoze to tady proste vsichni moc zerou. Jak psal DuriQ je to tady rozdeleny na skupinky lidi co delaj podobny veci a ktery pri sobe porad stoji. Nekdo napise co vsechno udelal a ted ocekava jen chvalu. Kdyz nahodou nekdo napise i kritiku, nebo se zepta na to proc to udelal, tak je hned zle. Hned se za neho postavi ti lide, kteri to na aute maj udelany podobne a uz to zacina. Pak se tu vomlacujou veci, jako ze seriovy auto defakto neni schopvny provozu, protoze je to shit nejvetsi a cokoliv se udela jinyho musi byt automaticky spravne a musi byt chvaleno. Kdyz neni, je zle. Je to o tom, ze tady by clovek mel psat furt stejny fraze a ne to co si mysli. Kdyz napise svuj nazor, ktery je proti proudu zdejsich laditelu, automaticky je curak a nebo kreten, kterej tomu vlastne nerozumi, pac to na aute sam nema.
Pokud na aute neco delam, tak neocekavam jenom samy kladny komentare. Pokud nekdo z vas tady ano, tak by se nad tim mozna mel zamyslet. Ste fakt jak maly... Uz zacinam chapat Vetefku, Jizika a podobny lidi proc nejezdi na srazy a auto si delaj temer potaji doma. Protoze vi, ze to nema smysl. Zdejsim laditelum se nikdy nezvadeci, protoze povetsinou nemaj vsechno tip top a tim padem sou neudznavany. Proc by taky mel bejt uznavanej nekdo kdo si na aute necha kyvku zejo. To je nejvetsi hrich, protoze tim nemuze zapadnout do uzkeho kruhu lidi, kteri by si do auta nacpali i hnuj kdyby to bylo in

Je mi jasny, ze po tomhle tady budu za kokota i ja, ale je mi to uplne u zatku

Jediny co vim, ze posledni dobou cim dal tim vic chapu nazory DuriQ