-> Borin: to už se tady řešilo to je díra s vyššim smyslem chápej -> pitrs-84@: člověče už ho budu mít 2 roky a je poměrně zaměstnanej a zatim maká jak má . co se ti s nim stalo ?
-> Zdeněk.: mno kdyz se saha do diry, tak to je fain, kdyz to je hladky. Ja mluvil o prahach ale Ne vazne - to mas kliku, me se to vevnitr loupe, takze pudou dolu i kdyz z venku sou pekny...
obrousil sem ten černej bordel z prahů a natřel základovkou, abych je mohl stříknout do barvy auta hefký původní prahy, že..? žádnej rez na takovym autě je radost dělat
-> petřík: mam tam pasku zrolovanu do trubky..blbe foto ale z bleskom som to nevedel odfotit pac bylo este mnozstvo farby vo vzduchu..tedkom ta hrana uz nei je tak vyzazna ale je to este vidiet holt nie som profik a pri striekani sa mi ta trubka rozlepila a paska sa prilepila o lak takze tam su nejake stopy ale mozem kaslat..bude to dobre ked to prelestim
-> gabo00000: teď už to bude vypadat že rejpu jo ale jenom mě to prostě nedá se nezeptat ... založil si mega velký téma kde se řešilo co máš dělat když se ti při stříkání udělal hrana tam kde byla páska . výsledek byl že si to holt neměl zalepovat a teď koukám ten blatník a zase si to nestříkal do stracena . sem blázen já nebo já ?
-> gabo00000: dělej jak myslíš ale když už tak bych ten blatník stříkal celej takle to bude brutálně vidětrad by som ale nemam tolko farby a domiesavat uz nechcem p lebo to ide do prachov..hrozne pac EU normi..no nerovijam to tu
dojel sem do města pro barvu na auto (na zkoušku, jestli sedí odstín) a cestou potkal pěknou hnědou škodovku...do teďka to nechápu, ale neustále mi ujížděla