nie dnešná, dával som dole hlavu, valce som mal plné vody, nemohol som ani pretočiť motor a tu je tesnenie, predchádzajúci majiteľ to nešetril. Teraz je už po výmene oleja, rozvodov, tesnení a šľape ako má
-> Matthes z TechWebu: to si delas prdel? a jako ti to prochazi??? ja sem sem dal minule fotku svyho ptaka a moderatori to smazali a hrozili banem!!!!!
-> Matthes z TechWebu: to si delas prdel? a jako ti to prochazi??? ja sem sem dal minule fotku svyho ptaka a moderatori to smazali a hrozili banem!!!!!
inac som prisiel vecer na to ez ked vyberiem hydrostel..vylejem z neho olej tak ho viem tak 1cm stlacit..mozno sa mi to vahadlo podari vtlacit dnu bez sundani hlavy
Koupil jsem vejfuk ale nevydržel sem to že byl orezlej.. Použil sem Aluksyl.. Koupil sem malinkatou plechovku a natřel sem sni 3 vejfuky a furt tam tak na jeden je
-> maca: tohle nevypada ze je rejply, vypada to fakt na nekvalitni podklad, nebo barvu, protoze tohle se stane na a me parkrat stalo ze pokud jsem nazouval nejaky zverstvo, jako 195/45 nebo podobny nesmyslny gumy, tak i kdyz sem to namazal, tak tim jak sou natazeny a tlacej na patku rafku tak tim tlakem praskne barva a zbytek si domyslis, a pak se vidis v prdeli a zakaznik te ma za debila, pricemz si pro to udelal maximum, plastovy chranice namazat a tak
-> maca: tohle je nahovno...já to taky nemám rád. naposledy když jsem byl s kolama,tak ho trochu rejply se slovy,no jo,ta barva tam nedrží...kdo to lakoval tak to nějak zkurvil. nejlepší výmluva...
-> maca: to bych jim podekoval.. ja v pneuservisu nad nima stojim jak nad malyma detma :) nastesti mam pneuservis kde jsou mlady kliuci a chapou me :) nikdy mi nic neodreli..
-> maca: to bych jim podekoval.. ja v pneuservisu nad nima stojim jak nad malyma detma :) nastesti mam pneuservis kde jsou mlady kliuci a chapou me :) nikdy mi nic neodreli..
dnes vyměněny pružiny za Sakyho a pak jsem zjistil že nenastartuju. vyměnili jsme cívku, přehodili karbec a furt nic. pak mi autoelektrikář přes mobil řek co mám dělat, přehodil jsem káblik z odporu na cívku a už jezdim... jen mi to nebliká a dráty jsou pěkně žhavý
-> Laďo: no jo...já už jsem si zvykl že všechno stojí minimálně 3x tolik než jsi počítal.... já myslel že se se svojí dílnou vlezu do 70 a nakonec se to asi bude blížit 200... :-(
Dneska jsem se snažil udělat přístěnek (mini garáž) na auti,aby už na něj nechcalo, jen jsem čekal, že se vejdu do 4 tis, a už jsem v tom tak za 6 tis. a ještě ani nejsem v polovině :(