skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124169 příspěvků (zobrazeno 119401 až 119450) od 06.12.2007 do 08.05.2025, založil/a iDawe
-> Pavel P.: To je. :o))
-> Fén alias záznamník: no co, šak je to nákladní vozidlo ne?

-> Pavel P.: Koukám, že felda bude skoro naložená jak když jsem jel od bagrra. :o))
-> Fén alias záznamník: bezva.. sem s nim... a nezapomeň na tu želvu na podelný rameno přibalit na hrocháč

-> aDAm: To nedělá barva podběhu, ale už se na tom pracuje.
-> Pavel P.: Ten traktůrek dělal jeden kovář před cca 22 roky. Jinak podle stop po svařování a hmotnosti by to napovídalo, že je to dělané tak jak by to mělo být.
-> osminohej: no ja nevim cece, možna to děla ta černa barva podběhu a gumy ale připada mi to tam nějake moc prazdne ;)
-> Fén alias záznamník: aha a kdo to bastlil nevíš? jestli teda uvnitř něco je nebo jak.... to bude plný sazí z dvoutaktu

-> aDAm: Třináctky
-> David29: 175/50, ale do měsíce tam jdou 185/60, o kolik je to snížený nevim, ale je to už dost

-> David29: 175/50, ale do měsíce tam jdou 185/60, o kolik je to snížený nevim, ale je to už dost

-> David29: 175/50 R13 

-> aDAm: Taky koukám
-> osminohej: Kolikátky kola a gumy to sou?
A předpokládám že máš sníženej podvozek... o kolik? Me se malý kola líbí, ale nechci to takhle u země.. Dík

-> osminohej: Kolikátky kola a gumy to sou?
A předpokládám že máš sníženej podvozek... o kolik? Me se malý kola líbí, ale nechci to takhle u země.. Dík
-> osminohej: nejake moc male kolecka ne?
-> Fén alias záznamník: Tak já ho přenecham Pavlíkovi
mě se bude hodit jinej 

-> Pavel P.: -> Nwkt: Se dohodnite a komu zůstane více zubů tak bude jeho. :o)))
Jinak jeho dřívější působiště byl traktůrek domácí výroby s motorem z warťasu.
Jinak jeho dřívější působiště byl traktůrek domácí výroby s motorem z warťasu.
-> Nwkt: ale prd :)) já ho chci
-> Fén alias záznamník: nu povidej co za to?
a nějaký info o tom výtvoru

-> Fén alias záznamník: nu povidej co za to?

-> Pavel P.: To se nepočítá, to máš ještě před příspěvkem, to se ti to posílá když máš věšteckou kouli 

-> Nwkt: huš já byl první....

-> Fén alias záznamník: Co za to? 

-> Fén alias záznamník: to si děláš prdel ale už opravdu..
sem s nim ale hned

Tak jsem dnes vyměnil unašeče a konečně nasadil kola i dozadu

-> havlik: Ty nedáváš čtyři stejný svičky?
-> Matthes z TechWebu: Jinak teda ta kvalita druhovyrobnich ramen stoji za prd, sice plech tlustej, ale naohybani nic moc, musel sem to dorovnavat podle tech vyztuh 

Já dneska v domění že je v hajzlu startér, sem ho vyměnil... ale pak sem zjistil že mi to hází jiskru proti pístu 

Ja dneska vyndal starter, a vymenil olej v prevodovce..
včera jsem nasadil novou gumu kolem hrdla nádrže a dneska jsem nasadil novej gumovej kobereček k řidiči.

Ramena s vyztuhama, vzhled svaru nic moc 

-> gabo00000: ha tak chyba lávky autoštangl tady máme ale nevím proč jsem to předtím nemohl najít
-> gabo00000: auto štangl tady v okolí nějak není, takže jsme to skusil v jediným obchodě co se zabývá opravama a prodejem dílů na tyhle auta a mají my volat až seženou, uvidíme, byl jsem se tam psát v pátek odpoledne
-> gabo00000: nový dávatž nebudu, nevím totiž kde bych je sháněl a ty starý nejsou nijak extra porezlý, jen holt pokřivený...koukej jak se to podařilo vyrovnat, předtím to mělo takovej strašně neurčitej tvar

-> Shade Nouf: btw stare manzety zvyknu byt zvycajne celkom pekne..si sa uz pytal v auto stangl?
-> MOLSO: to vis, ty od vyroby vytjuuneny seriovy rapidy. Doufam, ze se tam treba jen pretrhl retez rozvodovej retez a nejak namotal, protoze sme zkouseli otocit klikou klicem a nehne se to ani trochu. A ten motor se zastavil nejak moc prudce, zadny znamky pridirani nebo pokles vykoneu nebo tak neco.
-> Shade Nouf: tie plechy na ktore idu manzety nebudes davat new? alebo nevies kde ich zohnat?

-> kubina: ta sada2 to je fest luskus!
po týdením broušení jsem dneska fouknul disky stříbrnou metlou
A takhle jsem našel jeden zajišťovací kroužek v v manžetě.....by mě zajímalo kde ho budu shánět. A ty kovový kolečka který slouží jako vnitřní kryty a zároveň se na ně přichytávajímanžety jsem měl stejně poohýbaný jako Gabo000 , ale podařilo se mi je vyklepat do použitelnýho stavu
-> Shade Nouf: to sú tie vaše tjůnynky 

před rozborkou. A podařilo se mi "rozumnou silou" srazit oba klouby z osy
Rozdělal jsem Löbra :) avšak zatím bezúspěchu sháním manžety. A jako bombónek na závěr dne se mi po cestě domů v kamošově rapidu zadřel motor 

-> kubina: krasa ako vzdy

konecne jsem po delsi dobe dodelal nejake kola
sada1
sada1
kola viz víc zatim neukážu ono stejně nejsou moc dobrý fotky protože v garáži fakt nemam moc místa
já sem dneska dělal na 125tce zběžně sem nasadil náboj na předku s chladákama a novejma kolečkama a je to luxus:)) a na litru sem nasadil opravený kola a vyměnil svíčky a když sem je viděl tak sem se přestal divit že se tomu nechtělo moc jet, upálený a eště ke všemu na jednom válci uplně jiná svíčka
Dneska sem rozebral GL palubku od Bagrra a umyl ipury. Ten kousek kostry u skla co je vidět asi příde potáhnout koženkou.
-> Gryzly: nj a este maj s toho prdel

my dneska přivezli psisko....teda takový "dítě" jsme si pořídili :-) foto zítra 

-> Syny: vyckaj chlape

-> Gryzly: tak to je masakr...a teď si představ jak take děcko přijde do školky-školy a začne všem okolo nadavat....
holt vymaštěny přibuzenstvo.
holt vymaštěny přibuzenstvo.