skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124327 příspěvků (zobrazeno 119751 až 119800) od 06.12.2007 do 27.06.2025, založil/a iDawe
-> Maxx: nebo tak... ja sem to utahoval kdyz se raminko dotykalo dorazu:)
Vyměnil jsem hranatý budíky za mé putovní kulaté
, jinak nic!

Co jsem dneska udělal ..... zapojil jsem nový rádio, naladil jsem k němu zesilovač a zjistil jsem co je s woofrem a jeho zesíkem. Zesilovač je OK, woofer Powerbass je KO
-> exwrcteam 22.06.08 15:25:15:
Tyvoe a ja kdyz vyndal ty moje po 26ti letech provozu, tak vypadali uplne v pohode...

-> exwrcteam: a nebo kdyz je tam daval tak mel auto zvedle heverem a ramena nasadil a udelal takovou chybu ze ten sroub co drzi rameno v kapse utahnul....a pak auto pustil dolu a chvili s tim jezdil ... to se vytrhne hned....
-> Klubko_: to newim bud jeste je spatna geometrie a nebo to udelal bejvalej majitel hrabackama a starejma pruzinama...
-> exwrcteam: pekne potrhany. Ale vypadaj aji zachovale, tak jaktoze sou vyrvany?
-> Duso: -> David29: -> mb136gl: Díky za chválu:D ano bylo by to super kdyby je napadlo něco takovýho udělat:D kort s báwo stylem pohonu a nějakým pěkným V8 biturbo

-> sep:

tak po celym dnu brouseni a tmeleni jsem hodil orientacni nastrik plnicem.. zejtra maly dodelavky a laknout.. v zivote jsem snad nevidel tak dolamany plasty na masine.. no bude to okruhovka tak je to jedno..
a na nove Garde ve sve staji jsem nasadil prozatimni kolecka :-) foto bude zetra.. uz je tma :-)
a na nove Garde ve sve staji jsem nasadil prozatimni kolecka :-) foto bude zetra.. uz je tma :-)
ja sem odvratl dalsi diry spasoval pulkuz krakule a rozrizl si prst jak svine - asi si topnecham zastupovat
jsem se dneska odpoledne jal měniti hadičku od pumpy k nádrži.... no přístup je tam horší než k penězům, no po 10minutách urputného boje s motexkou jsem sundal starou hadici, dostal jsem sprchu benzinem a rozpuštěnym tlumexem od toho benzínu.. pak se mi povidlo nasadit rychle novou hadičku takže ztráta drahocenné tekutiny byla minimální...
snad už mě to nikde nenechá jako po cestě do Doks a zpět

dnes oprava rozvodov na novom motore po go! este ze tam daval imbusy dalej vymnea tlmicov misiek...felda platnicky olej v prevodovke rozhybat brzdy.....
-> ondie:

A vylejzala vocaď jak po 15 pivech a šla rovnou k misce... 

Já dneska po 3dnech odemknul a otevřel auto na zahradě a našel tam naší kočku,kterou už sme 3 dny postrádali.... (blbka se tam šla vyhřívat staženým oknem a já jí tam pak nechtíc zamk a potřeboval auto až dneska)
Byl tam hic jako kráva a špatnej vzduch.
Posrala se mi tam,pochcala se mi tam....hladová a bídná byla,ale snad se vylíže děfka..
Byl tam hic jako kráva a špatnej vzduch.
Posrala se mi tam,pochcala se mi tam....hladová a bídná byla,ale snad se vylíže děfka..
Já dneska ze Zelený úspěšně vyndal a rozebral motor. A aby toho nebylo málo, zjišťoval sem, jak nabastlit zadní favo sedačky 

-> suzie: to nejsem já.... to je nějakej krakonoš... já vypadám jinak 

ja neska stavel bazen spad sem a zlomil si malicek kuaaa 

-> Bedřich: Taj to promin, myslel že mluvíš o tom zapadnutí...
-> charon: Jo takhle.. tak to asi bylo tim lehkym předkem jak řikáš...
-> charon: Jo takhle.. tak to asi bylo tim lehkym předkem jak řikáš...
-> pyroman: jo slibovala jsem ti tu pěknou fotku jak si našeho rapídka řídil a jak ses bouchal hlavou do stropu..tu je... 

-> pyroman: 

-> Pavel P.: to si řekl ty
-> Tom.t: jaká potvora

-> Tom.t: jaká potvora
-> pyroman: huš potvoro

-> pyroman: do šmelcu.. kam jinam u Toma

jinka dneska tlumiče na předku vyměněný.. závity sem musel dělat naštěstí jen dva
-> Tom.t: a už se rozebírá chudák 

..sem si konečně našel čas a vyměnil odlepené obložení zadni brzdy na rapidovi, a trošku otřel podběh od bláta ...

-> David29: A pro upřesnění.Bavím se o jízdních vlastnostech ne o zapadnutí.O tom v prvním přispěvku není řeč.
-> David29: Já jsem se pouze slušně zeptal jaké máš praktické(né teoretické) zkušenosti s automobilem s motorem vepředu a pohonem zadní nápravy.Teoretické vědomosti jsou potřebné a důležité a uvažovat o teorii taky, ale někdy se může stát, že jsou vzáleny realitě a praxi.
-> David29: Mě prdel nepředjela, prosě jsem v zatáčce najel do blbě vyhrnutýho snehu, hodně hlubokýho a ať jsem motal volantem jak jsem chtěl, takmě ten sníh vem nepustil a hvízdnul jsem do pangeitu. Podle mě to bylo právě díky lehkýmu předku, co má shade. S bávem jsem v poli skončil taky, ale to bylo tim, že jsem je trochu moc rychle a pangeit jsem přeskočil ...
-> Pavel P@nkáč, Bedřich: Když na vás koukám, nejsem ten nejomezenější
U tohodle nejde o to, KOLIK si najezdil, ale JAK 

-> David29: a kolikse skodovkou 10?
-> Bedřich: 0?
-> David29: Kolik kilometrů jsi najedil s BMW, popřídadě s autem které ma motor vepředu a pohon zadních kol?
-> charon: No, myslim že by tě ta prdel předjela i u báva.. pokud to teda chápu dobře
Jinak zapadnout předkem neni problém.. mě se to pochopitelně s bávem nestalo, ale se škodkou jo a vytáhla se
Jina třeba trambus, co tahá autobusy, je naloženej pískem, aby ty kola seděli na zemi...

Jinak zapadnout předkem neni problém.. mě se to pochopitelně s bávem nestalo, ale se škodkou jo a vytáhla se

Jina třeba trambus, co tahá autobusy, je naloženej pískem, aby ty kola seděli na zemi...
-> David29: A kdy se dosanes do takyvy situace? Me se zase stalo, ze jsem se skodkou najel jednim prednim kolem do hlubokyho snehu a stahlo me to do pangeitu. S tim zas nema problem treba bavo 

-> Trax: Tak neřikám že to jede špatně.. ale nemám to rád. Zapadneš předkem a kvůli lehkýmu zadku se nevyhrabeš. S tim škodovka nemá problém 

-> David29: Proc zalostny? Podivej se na BMW, stejna koncepce a jezdi to docela solidne...

-> Duso: S motorem vepředu by to bylo asi žalostný... takže jedině at dá motor dozadu 

-> Bagrr (Zase spamujou:D): moc dobry.. jen at to ma ZADNI NAHON !!