tak si rozoberam vlecku a idem chystat komponenty na kotuce a ani zaboda nemozem dat dole unasac......stahovak na bubny, ani pohnut.....tak som ho dal dole, pozrel som sa na to lepsie a co nevidim........chvilka napatia......unasac (stvorlistok) privareny o naboj a pekne osustruzeny......skoro ma *eblo
jsem měnil silentbloky na motoru u škopku a po sundání těch nad vejfukem koukám že asi byly povolený pač ten šroub je docela omlácenej od toho držáku tak jsem nový pořádně utáhnul sikovkama a snad něco vydržej. a ještě jsem si repásnul AC pumpu, v tejdnu jí nasadim
-> myschaak: třeba ti čerti, byli z hospodářské kriminálky, nebo z drogovýho a nějaký votuněný škodovky z etiopie jsou jim fuk. ;-)
Nebo zrovna neměli bločky. to se mi jednou stalo že jsem jel na chchlu a nesvítilo mi světlo (rok 1996) a proti mě polda na J350, otočil se dojel mě a zastavil, chtěl mi napařit pokutu, a já už měl vytáhnutý peníze že mu to zaplatím a on zjistil že nemá sebou žádnej bloček., tak mě pustil a že to mám rožnout. Tak odjel a já jel dál bez světla protože mi ten den stávkovalo.
koukám že nikdo dneska nic nedělal tak já se pochlubim,výměna altíku na matky feldě,pak se mi povedlo zprovoznit gls,a pak se mi povedlo zprovoznit jcb cx1 a připravit plac pro základovou desku+vyhrabat přípojky
-> Honza M: právě....jsem se fakt divil že po mě nešli,při předjíždění teda voba cajti hlavy vykroucený ale ignorovali mě a za to jim děkuju...jednou jsem se dostal do rukou další férové hlídky,která teda při předjížění problikla majáky,STOP,okoukli auto,popřáli štastnou cestu a jel jsem vesele dál...jsem rád že aspoň pár takovejch je...
-> Pavel P.: neee,je to klasická celolaminátová kapota...PS:vývozní doplněk pro vývoz do etiopie-to mám jako výmluvu pro cajty
pátek 13týho mám vždycky suprovej den,tak se stalo i dnes,u Podhořan se za mě a mou sériovou š120l pověsila policejní hlídka,chvíli se za mnou courali,pak přišel na řadu předjížděcí manévr,slušně jsem uhnul ke krajnici a čekám na ten červenej nápis STOP,překvapivě ho nerozsvítili...tak si říkám,asi počkaj v další obci...taky nic...tímto děkuji rozumným pánům v uniformách za ušetřené peníze a body
Stravil 2 hodiny na parkovisti opravou Toleda. Timto chci podekovat tomu idiotovi ze servisu, ktery mi minuly tyden menil vodni pumpu a spatne nasadil trubku na prirubu u termostatu (je tam takova obri "zavlacka" ktera nezapadla do drazky takze to tlakem a vibracema vylitlo). A taky kolegovi/kamaradovi, co mi privezl golu, abych moh dodelat opravu (pristup k trubce opravdu skvely, vicemene je mozne zavlacku nasadit az po sundani serva)
-> tomo227: Ja som dal tiež za auto 15 000, ale predavajúci mi k nej nedal ani náhradnu poistku a o povinnej výbave ani nehovoriac, ber ju, keď si na ňu zarobíš sám tak nie je čo riešiť, skús si z tej ceny odpočitať tie náhradne diely a uvidíš koľko by ťa stála, šikovné ruky si s troškou hrdze poradia ľahko
-> minno: skoda ze ju nevidis na vlastne oci :-) je fakt krasna a zachovala ,chcem ju ale ak by mi to nevislo co dufam ze mi to vijde s nou tak sa asi obesim ak otec povie nie :-( a ty by si ju nechcel ??? sak si mi pisal ze by si aj ty chcel kilko
chodi s nou na zahradku nejakych 500 m najazdene 52 000 a par drobnych ,meneny olej ,necika , ma otackomer, inerier je krasny ked som don sadol tak som bol v siedmom nebi ,ma bezbecnostne pasi nove ,menene capy a urobena zbiehavost kolies prednych aj zadnych menene predne svetla ,ma bezbecnostne zamykanie motora to som sa cudoval ale je to tak je to na zamok zamkne a aj keby som mal kluce od zapalovanie nenastartoval by som ju len by sa tocil vypada fakt pekne len skoda tych blbych miest ktore su v hrdzy a minno prah co je na fotke mozes vydiet ze je chyteny