dneska si celé odpoledne hraju s brzdama,novej válec ale utrženej odvzdušnovací šroub takže musim koupit novej třmen a hadičku a trubičku a pak se uvidí jestli to pomohlo páč mám pocit že nefunguje posilovač
-> ondie: sk..osobne som to este nevidel ale siel by som to omrknut len ked peniaze nie su:( ja teraz v prvom rade potrebujem spotrebaka...nemôzem si dovolit vyhodit 5tis:( no uvidime...podla man tu karoseriu raz dva aj tak nerpeda lebo tu na vychode to uz ludia nevedia ocenit...no neviem..uvidi sa
-> minno: nikdy nevyvarena karoseria odstranene vsetky asfaltove a hovadne antikorozne natery na holy plech a cela v zakladovke bez vsetkeho len kde na to vzat:(
práve sem nalisoval nátrubky na difuzory, difuzory do mrazáku, nátrubky na kamna a pak poklepat a je to, sousedi se ani moc nebouřili.....zítra do auta a jezdíme
gabo00000 21.04.08 15:08:32 napsal: -> Nwkt: môzem mat Mkovu karoseriu za 5tis v podobnom stave..je to nadhera ale nemam na to prachy...fakt ako form hobory ze je na takom niecom radost pracovat
mne sa dnes podarylo nastartovat motor v tom vraku co som vcera doviezol na moje prekvapenie motor naskocil na prvy krat aj napriek tomu ze 2 roky nejazdil.z dovodneho planu sa ho zbavyt asi nic nebude nechavam do zalohy
-> aDAm: ale že by byl někdo tak pečlivej když ani pořádně neobrousil původní barvu z vrchu a kufr je taky v původně barvě ač celý auto bylo stříkany no prostě tomu nevěřim