skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124325 příspěvků (zobrazeno 121401 až 121450) od 06.12.2007 do 26.06.2025, založil/a iDawe
-> Maxx: trochu prej ... Lunapárk 

-> Maxx: tak ja nedelam original :) A pokud me ta kyvka jeste jednou nasere, tak tam vlecka pude 

-> Syny:
ne , to je to same jako bych ti ja rikal at si na tvoji das vlecku

na barkasu chybí roztahat elektriku,pověsit rezervy a hodit na plotnu 2 fošny místo tech kurevsky těžkejch nájezdů...
a přivezli jsme nový sezení do rapida..nějaký Sparco)
a přivezli jsme nový sezení do rapida..nějaký Sparco)
-> Maxx: a procpak ne 

-> Syny: preci na origo 136ku GLko nebudu rvat kyvku

-> Syny: Dělají jako by to byl nějakej zázrak
-> Maxx: ste s tema vleckama trapny 

-> Maxx: 

-> m8rinek: njn tak trochu
-> gabo00000: dekuji ti

-> gabo00000: dekuji ti

-> Syny: to jsou paradoxy

-> Bagrr (už se perou:-D): 13.04.08 19:43:50-teeeda to mal sused, to auto v živote nevidelo STK(ale stale to prešlo
), cigaretove ohorky ktorych bolo vo vnutri pozehnane bolo citit aj vonku pri zavretom aute, na bocnych listach na dverach mu rástol mach, a stále to jazdilo

-> Tomhais: No kort jestli to budem držet v teplejch

-> Bagrr (už se perou:-D): No to bude přímo úžasný
-> Syny: Klidně můžeš přijet pomoct

ja dneska vzal sroubovak a par klicu a prolezl jsem celej interier a vsechno na co sem dosah tak sem utahnul. A hle ono to uz tolik nedrnci. Jeste neco na zobacek zadnich sedacek at tolik nepiskaj. Taky sem ho umyl a namontoval docasne Wessem zrcatko.
-> Syny: No hadiček je tam požehnaně:D Hydra, klíma atd:D No jeje:D
-> Tomhais: No jsitě:D tohle bylo to zábavnější:D Teda neudu počítat to jak krásně se budou řezat kablíky a hadičky bránící vyndání motoru:D
-> Tomhais: nam e tam je moc hadicek a veci
(pokud je rec o tom V6)

-> Syny: Copak ?
Nás to hrozně bavilo, že jo bagrr ?

-> MATTESS: Tobe to stoji v garazi a tesis se az vyjedes ven a me to stoji venku a tesim se az to vjede do garaze 

-> Targa: musim vyriznout vred,za tyden CO therapy

-> kubina: tys to rozbil

-> Syny: no ono to přijde do škodofky

-> Bagrr (už se perou:-D): zlata skodofka...
-> Syny: Těch hadiček a kabelů co tam je no fuj:D A to to ještě musim přijít na to která servrovna je k motoru a která k hydře páč objednnávka je elektrika k motoru musí býti také dodána:D A to má cca 3 řj pro hydru a další 3 nebo 4 pro motor

A ještě převodovku z tohodle vykutat a pak to převézt ku novému majiteli:D
-> Bagrr (už se perou:-D): booze me by to nebavilo...
Tak dneska sem začal s demontáží vidlicového šestiválce... No bude to zajímavý:D
-> Pavel P@nkáč: Pošli mi prosím potom fotky na mail nebo po icq.Zajimá mne to.Děkuju.
-> Alchymista: to bych to vzal digitálem a nebylo to mázlý
Kolik tam bylo nevím je tam 5Q 4.22 a 185/60 R 13 tak to ukazuje víc

Kolik tam bylo nevím je tam 5Q 4.22 a 185/60 R 13 tak to ukazuje víc
-> Bedřich: Jak tady byl ten odkaz v Jinem tematu, nejakej pan z rakovnika koukal jsem u nej na dvere co tam mel hotove a paradni prace:) klidne bych je odvezl k tobe ale k nemu to je o polovinu bliz tak to bylo schudnejsi jinak mam jeste ve sklepe ohromnej balik co jsem vyrobyl kdyz jsem ti to chtel poslat:D
-> Pavel P@nkáč: Kdo ti to nakonec bude dělat?
Vcera jsem konecne odvezl dvere a kapoty na potazeni hlinikem:) konecne:) zas o krucek blize k cili:)
Ja sem si dneska u Tuxika nakrad par poloos na kyvku 

Dnes jsem dodělal palubovku (z feldy) na fáčku a složil jsem interiér po vyvařování podlahy tak zas už budu jezdit v autě a ne jen se sedačkou řidiče bez koberců a bez ničeho.
-> Milan 136: stojis na miste a fotil (proto je rucicka schovana
Delám si prdel

Delám si prdel

doladil a projel 1000 MB?
Kde je na tom tachometru ručička?
docela si zpětné říkám že byl docela risk pustit v tý rychlosti jednou rukou volant
Sorry za kvalitu mázlo se to a bylo to mobilem
Kde je na tom tachometru ručička?

Sorry za kvalitu mázlo se to a bylo to mobilem