-> Bagrr (už se perou:-D): 13.04.08 19:43:50-teeeda to mal sused, to auto v živote nevidelo STK(ale stale to prešlo ), cigaretove ohorky ktorych bolo vo vnutri pozehnane bolo citit aj vonku pri zavretom aute, na bocnych listach na dverach mu rástol mach, a stále to jazdilo
ja dneska vzal sroubovak a par klicu a prolezl jsem celej interier a vsechno na co sem dosah tak sem utahnul. A hle ono to uz tolik nedrnci. Jeste neco na zobacek zadnich sedacek at tolik nepiskaj. Taky sem ho umyl a namontoval docasne Wessem zrcatko.
-> Syny: Těch hadiček a kabelů co tam je no fuj:D A to to ještě musim přijít na to která servrovna je k motoru a která k hydře páč objednnávka je elektrika k motoru musí býti také dodána:D A to má cca 3 řj pro hydru a další 3 nebo 4 pro motor
-> Bedřich: Jak tady byl ten odkaz v Jinem tematu, nejakej pan z rakovnika koukal jsem u nej na dvere co tam mel hotove a paradni prace:) klidne bych je odvezl k tobe ale k nemu to je o polovinu bliz tak to bylo schudnejsi jinak mam jeste ve sklepe ohromnej balik co jsem vyrobyl kdyz jsem ti to chtel poslat:D
Dnes jsem dodělal palubovku (z feldy) na fáčku a složil jsem interiér po vyvařování podlahy tak zas už budu jezdit v autě a ne jen se sedačkou řidiče bez koberců a bez ničeho.