Dneska sem sundal hlavu ze starýho motoru, co ještě zaclání v autě a sháněl nekoho, kdo by ji snížil a zabrousil ventily. Pak se mi povedlo sehnat vačku. Ale teď dodělám řízky a padu za vlast, už sem vyštavenej
Tak ja vcera oskrabal trmeny a caknul na cerno + sem na cerno caknul listy na okapnickach, taky odrbal a natrel padak rezervy, zatmelil spary u blatniku a castecne rozebral zas levou polonapravu... :)
keby som to tam nemal tak mam brutalne Vcka,..musel som to tam dat..a teraz ked som to este skratil.....dalt podlozky pod srubu tlmica je zadok pefektne tuhy
-> Syny: je to pasik z kamionovej gurtne..co drzi plachtu na kamione...obe strani oplechovane a drzi mi to v kasni 8micka sruba...zatial som to mal stale len na 80kach takze to vyzam moc nemalo ..ale teraz na 60kach uvidim ci to pomôze v stabilite
-> mimisek: to se pozná až v provozu,jak jsi jí dobře složila :) Ale fakt klobouk dolů,já jsem skládal takhle skříň a po půl hodině jsem měl sto chutí vrazit si gola klíč do nosu
tak já budu teď renovovat tohodle rapídka.majitel chce do něj vrazit asi kolem 50t. bez laku a pár kravin co má doma tak se na to docela těším,je dost zachovalej
dnes jsem poprve projel new moturek....felicia 50kw-celkova GO,postavena na lekru s automat.syticem, ETZ, vyfuk svody rapo, altik favorit... ve skoda 130.... Bylo prace jak na kostele,a kupodivu vsecko funguje jak ma, dneska bude uklid garaze a lesteni vozitka
-> Syny: Je krapátko šedivější, ale co už s tím že :) Mě to zas tak moc nevadí a hlavně to v autě vypadá suprově. A radost mi dělá tachometr, že vůbec neklepe