Chudacek, ja treba bych nemel silu tohle zabit, protoze mam morce a krecka a tyhle zviratka sou roztomily, tuhle sem nasel u kamarada asi z jedu poloblbou mysku tak sem ji vzal a odnesl pod strom, proste bych to nezabil.
tak já mám po dnešku auto celý nastříkaný,zejtra ještě musim udělat jeden blatník co měl nákej blbej podklad a hází ted vodlesky na všechny strany tak ho musim znova vobrousit...pak ještě přebrousim přední čelo a nastříkám protože mě zněj stekla barva a pak sem naházim náký foto
včera jsem v deset večer skončil v práci u kamaráda jsme vyxměnili manžetu na poloosách, potom vyměnili jeden svislák. A v jednu jsem šel spát. V devět ráno jsem tam dojel a začali jsme páčit druhej svislák kterej vubec nechtěl jít. A před garáží stála Felda na které jsme začali měnit manžety na poloosách vyndali jsme první poloosu, rozděláme venkovní kloub a zjistili jsme že praskl ten pojistnej kroužek. a bylo 11:40 a za 20minut zavírali v mototechně ve městě 15km odtud. Kurňa a já to stihl. Pak jsme tu polosou smontovalis novou vazelinou a novýma manžetema a pak jsme ještě hledal doma to spodní oko do kterýho se dává ten svislák, protože to puvodní nešlo ani za bohový povolit. A ted jedu na oslavu narozenin. to je zas den.
dneska sem namontoval písty do motoru narazil noví gufera vačku a rozvody+krit rozvodu už se těším až to nakopnu a kámošovy přišly svody na favo 4-1 tak je tam musí namontovat a skusíme testing