skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Masakrální 130rs, klobouk dolů
prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 23.11.2007 do 09.02.2008, založil/a SOMALECEK (martin120)
-> Peklo-Evo-Luboš: zavítej do papíráku tam maj tehlech písmenek hodně velokostí nebo si kup popisovač na samolepící papírky a tam si můžeš udělat jak velký ceš

kus peknej prace
-> Vít Široký: Tak jenom nastartovat
pěkná práce, mně by z toho kleplo, né li huř
po dlouhé době je hotovo, pokud to někdo ještě sleduje, foto je zde modelforum.upce.cz/forum/
viewtopic.php?f=12&t..
. a zde skoda.panda.cz/forum/view
topic.php?t=8840&...
-> petr s: nojo, ale to je moc velky na auto 1:43 ... nektery by se pouzit daly, treba to 4mm ale ja bych to potreboval bily..snad neco schrastim :-)
-> Tuner#2: prave by mi hodne pomohlo, kdyby existovaly nejaky ty pismenka jako obtisky..
-> Peklo-Evo-Luboš: Tak ono v 1:43 je pakárna cokoliv měnit. V 1:24 nebo 18, tam už jde lecos vymyslet.
Každopádně pak jí dej k autu, rád se podívám.

-> Tuner#2: presne tak chci svoji :-) Navic tam u LR maji vzadu delena okna, nemaji makrolony atd... za 950,-Kc bych cekal trosku vic, nez jen L/A a k tomu jiny viko motoru a trosku vic samolepek. Ale diky, o ni jsem nevedel :-)
-> deathcat: "...my LRy..." Máš pravdu

-> Tuner#2: Mam pocit ze chce udelat repliku sve LR, ne v narodnich barvach.
-> Peklo-Evo-Luboš: Nevím jestli to víš, ale dá se koupit hotová: foxtoys.inshop.cz/inshop/
.../set.asp?Char=%8A&a...
Kdyz uz je tu modelarske tema, chtel bych se zeptat ...:-) Chci koupit od abrexu bilou 120 a udelat z ni modylek my LRy. Ale nevim z ceho udelat reklamy a napr. jmena na oknech. Reklamka to udela moc silny a na tom aute to bude vypadat hrozne. Kdyz jsem delal driv zeleznicni modelarstvi, tak existovaly takovy obtisky, neco jako na letadylka a byla tam abeceda a pismenka... da se to nekde sehnat?
Škorpík se občas vyskytne i na 110r webu a nasází tam slintací fotky
Potěšil mě že se už pustil i do litra. Jen doufám že bude i na kšeft, moc bych ho chtěl

já dělám jen tu eresu s motorem atd, ty další škodovky dělá jiný blázen, ale on si je dělá komplet z ničeho sám, odleje, škrábe, brousí, řeže, tmelí....
-> petr s 24.11.07 16:53:40:
-> petr s: jasne, tak alespon odkaz na to kilo.
-> TTomas: Tak já stím nemám nic společného já to jenom našel
-> CHIP: sory spatnej nick...melo to smerovat -> petr s: nebo -> Vít Široký:
-> TTomas: Ja ? ... Kilo ? ... O nicem nevim ..
-> CHIP: Jak je to s tim kilem? Delas ho taky pripadne na kolik to vyjde?
-> Bery: Taky chci rapida .. uz jsem i premyslel ze bych stvoril .. aspon papirovou verzi ...
a žádný rapid na obzoru:-((
jinak je to pěkný-moc!
jinak je to pěkný-moc!
-> Vít Široký: klobouk dolů, kdysi jsem lepil sportovní prototypy a tahle práce je hodně zajímavá
Přátelé, těší mě Váš zájem o ten prvně odkazovaný model, jsem ten ne/šťastný člověk, který se v tom vrtá, pokud by Vás cokoli k tomu modelu či autu cokoli zajímalo, rád odpovím. A taky uvítám, pokud mi někdo napíše, že se mu zdá, nebo že ví, že je tam něco špatně, poněvadž se může stát, že něco přehlédnu, rád to podiskutuji.
-> petr s: na 100??sem to nenašel..hoď prosím linkdík
-> davers: Ok, tak prosím nezapomeň
MATTESS:Foto nemám,ale když si vzpomenu tak nafotim a vložim časem.Mám jí v bytě u mladý.
-> SOMALECEK (martin120): Už to tady jednou je i 2 odkaz na 100
-> davers: můžeš nahodit foto?
Mám jí doma postavenou,ale piplačka je to hodně hodně veliká.Místama jsem nadával dost,protože cena a kvalita tady nejde vůbec dohromady.Konečný výsledek je ale hezký.
Se prodává, ale cena kolem 2000 ne?
aj ja cem take