Sériová škodovka jede jako ďas

prohledat
214 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 30.10.2007 do 07.11.2007, založil/a davidm29 - zrušená registrace
řadit dle data
09:26:49
02.11.2007
Labros
-> mischo: a pak ses probudil.))
08:33:12
02.11.2007
mischo - zrušená registrace
No niečo na tom bude,škodovka ktorá ide ako ďas.Včera večer som sa snažil isť trošku rychlejšie ako to dovoluju naše predpisy.... na tachometri som mal cca 120 km, keď v tom v spetnom zrkadle vidim rychlo približujuce sa svetla.Bol som strašne prekvapeny ked s tych svetiel sa nakoniec vyklula 105-ka aspon na štitku s českou značkou.Ako nahle ma predbehla tak som ju začal prenasledovať a človeče ona isla minimalne 150 lebo som ju nemal šancu dobehnut na mojej Fabii 1,2 HTP (Hovno Taký Pohon)1
08:27:34
02.11.2007
Boga
tady má většina lidí min dvě auta....jedno na normální ježdění(ty co čichly k novým autům se ke škodovce na běžný ježdení už nikdy nevrátí a to z různejch důvodů: spolehlivost 20 roků starýho auta, spotřeba, pohodlí, bezpečnost). A svojí škodovičku mají jako koníček...jenže doba je čím dál už jen o prachách takže ti co ti radí už trochu vyrostly z tvejch a to promin telecích let a snů. A myslím si že většina lidí dala škodovku pryč jen kuli prachům. Osobně teď vedu vnitřní boj jestli jí rozprodat a koupit si něco kolem roku 2000 nebo pořád čekat až se pořádně svezu.
07:02:33
02.11.2007
MATTESS
U-Geen 01.11.07 22:28:05 napsal: -> davidm29: sportovni (vykonovy apod.) upravy = tuning, vzhledovy upravy = styling47 47

davidm29 01.11.07 22:42:34 napsal: -> U-Geen: Ale neni to 100% ve všech případech....jako když se hází hrách na zeď3
05:59:30
02.11.2007
davidm29 - zrušená registrace
Tuxik 02.11.07 00:35:04 napsal:

Petrxall 01.11.07 20:05:19 napsal:

Nechápu lidi co se s váma tady děje poslední dobou?? Nejsou snad tyhle stránky určený fandům škodovek převážně řady 7xx ?? Kam se vytratilo vaše nadšení a vaše plány s těmito vozy?? Vždyt přece tady má člověk nacházet inspirace a motivaci,aby měl chut se do toho pustit a vy jej tu odrazujete.... to absolutně nechápu. Tyhle auta maj u nás svoji historii a každej kdo se snaží udělat ze škodovky dobrý auto by měl mít obdiv, protože v dnešní době to je ze všech stran, "proč cpeš prachy do takovýho starýho verku, když můžeš koupit něco lepšího" a spousta dalších keců... a je smutný, že už se to dostalo i na fanouškovský weby jako je tento. Je mi to fakt líto a úroven všech a celého virtu jde značně dolů.. Vždyt právě my máme být zachránci této generace škodovek, za chvíli fakt zbudou jen jako vzpomínka na papíře... stačí až bursík (čti buzík) příjde a zpřísní emisní limity a všechny auta s karburátorem pošle do p** výjma těchto... a pak nám přátelé opravdu nezbyde nic jinýho, než si koupit novou "starou" dobrou fábiu nejlépe 1.2 v HTP neboli "HovnoToPojede" a těšit se z toho jak dábelskej a moderní máme stroj... Zamyslete se nad sebou, protože zřejmě nemáte na tomto webu ani co dělat.. 8

100% souhlas

100% souhlas 1 1
00:35:04
02.11.2007
Tuxik
Petrxall 01.11.07 20:05:19 napsal:

Nechápu lidi co se s váma tady děje poslední dobou?? Nejsou snad tyhle stránky určený fandům škodovek převážně řady 7xx ?? Kam se vytratilo vaše nadšení a vaše plány s těmito vozy?? Vždyt přece tady má člověk nacházet inspirace a motivaci,aby měl chut se do toho pustit a vy jej tu odrazujete.... to absolutně nechápu. Tyhle auta maj u nás svoji historii a každej kdo se snaží udělat ze škodovky dobrý auto by měl mít obdiv, protože v dnešní době to je ze všech stran, "proč cpeš prachy do takovýho starýho verku, když můžeš koupit něco lepšího" a spousta dalších keců... a je smutný, že už se to dostalo i na fanouškovský weby jako je tento. Je mi to fakt líto a úroven všech a celého virtu jde značně dolů.. Vždyt právě my máme být zachránci této generace škodovek, za chvíli fakt zbudou jen jako vzpomínka na papíře... stačí až bursík (čti buzík) příjde a zpřísní emisní limity a všechny auta s karburátorem pošle do p** výjma těchto... a pak nám přátelé opravdu nezbyde nic jinýho, než si koupit novou "starou" dobrou fábiu nejlépe 1.2 v HTP neboli "HovnoToPojede" a těšit se z toho jak dábelskej a moderní máme stroj... Zamyslete se nad sebou, protože zřejmě nemáte na tomto webu ani co dělat.. 8

100% souhlas
22:51:51
01.11.2007
-> Gryzly: 3 3 3

Taky to tak někdy řešim.
22:46:25
01.11.2007
Gryzly
To je moc dlouhý to odmítám číst.
22:42:34
01.11.2007
-> U-Geen: Ale neni to 100% ve všech případech....
22:28:05
01.11.2007
U-Geen
-> davidm29: sportovni (vykonovy apod.) upravy = tuning, vzhledovy upravy = styling
21:36:32
01.11.2007
-> Nwkt: Ale sportovní úpravy nesjou tuning-))

A jak řikám že tuning nemám rád - tak předevšim zvlhedovej.
21:32:05
01.11.2007
Nwkt
-> davidm29: Spíš by sis měl ujasnit ty rozdíl mezi sériovym autem a sériovym vzhledem. Ale zásatavba jinýho motoru, popřípadě motoru s vnitřnostma z fábie je už tuning a pokud nechceš řikat tuning, tak řikej sportovní úpravy a bude to 1
20:42:37
01.11.2007
Petrxall
-> ventYl: neboj se čet sem to celý a celkovej dojem z toho mám, jak kdyby většina lidí tady radila aby se na to vys*al a koupil si něco jinýho novějšího, že tady už to nemá cenu.... nejde vůbec o ty detaily, to sem hodil stranou, ale o ten celek a takhle to působí... Mimochodem, kdo sem dal ten odkaz na to GSi s nalítanejma 200 000 km to bych upřímně nechtěl ani zadarmo... tyhle starý dvoulitry v takovymhle tuzingu nevěstěj nic dobrýho a to už upřímně bych sáhnul po pěkný zachovalí sháde za ty prachy... a hlavně tady nejde o to kolik to má koní, ale o ten pocit.. ten se koupit nedá, ten se musí zažít...... a upřímně ten pocit sundat hřebínek nějakýmu blbečkoj v takovymhle starym křápu jako je ten kadet je parádní... tzv. lízači prdele co se věšej za tebou a každejch 10 sekund koukaj, jestli už tě můžou předjet...
20:26:51
01.11.2007
ventYl
som si myslel, ze sa do tohto nenecham zatiahnut, ale.

-> Petrxall: v tom prispevku mas niekolko faktickych (IMHO) nedostatkov, ale zacnem najprv tym, ze si zamienas kritiku pohnutkov ((ne)chce niekomu ukazovat, ze aj stara verka moze ist a predbehnut ho) s kritikou cielov (hodit tam silnejsi motor, aby to lepsie slo).

Ked si precitas (tusim) Labrosove prispevky, tak tam skor najdes nieco o tom, ze chlapec by si mal vymyslat take napady, na ktore bude hrdy aj o niekolko rokov a ze medzi tieto napady nepatri nahnat do skodovky kone kvoli tomu, aby mohol ukazovat, ze na to predbiehanie ma. Precitaj si to cele a nie len poslednych par postov, ktore su uz intenzivne mimo misu, pretoze niekto nerozmysla a nadobuda pocit, ze mu chcu jeho hracku zobrat.

No a teraz k technickym faktickym nedostatkom. Ked das motor z fabky (povedzme 4valcovy 1.4 - existuje taky?) do S120 tak, aby to nebolo poznat (cize zrejme pouzijes povodny karburator - so vstrekom by ta vyrazili z STK) [koniec predpokladov], tak budes mat o prd lepsie emisie, pretoze do toho Fabiackeho motora potecie rovnako naprd zmes paliva, ako tiekla do toho stodvackoveho motora. Dokonca by som povedal, ze budu emisie este horsie, pretoze sa nevojdes do objemu vyprodukovanych spalin a pod.

Ked chces ist cestou EKO, budes musiet prestavat na GLi / RiC, alebo si kupit auto so vstrekovackou z tovarne. Eventuelne este nejako osefovat zapis motoru so vstrekovackou a plnym katalyzatorom do S120, co je pomaly nadludsky vykon.
20:05:19
01.11.2007
Petrxall
19:18:52
01.11.2007
-> deathcat: Já taky-))

-> Nwkt, MATTES: Nebudu to opakovat znova a znova....přečtěte si to celý a snad to pochopíte.

-> Risan: Objasnění děla: jede to líp než Favorit ve škodovce

význam: zvýšení výkonu (stejně tak jakej význam má fáčko ve 120)?

Proč sem se ptal..byl to důvod, protože se mi tunnig moc nelíbí (vzhledovej), a tak bych chtěl (jednou třeba) autí, který jede jako "tunigovaný" ale zároveň vypadá normálně (jako serie).
18:14:53
01.11.2007
ventYl
-> davidm29: nuz, ciel dobry, ale pohnutky dost onicom :) ja sa chystam sice tiez na nejake vrtanie sa v motore, ale povacsinou to bude len kvoli spotrebe, spolahlivosti, studenym startom a aby som nerobil v kopcoch brzdu premavky.
18:03:21
01.11.2007
Luukkyy
-> davidm29: Proč chcát proti větru. Kup si třeba tohle: www.sauto.cz/car_detail.p hp?filter_car...

polaď to trochu základovkou, namontuj tažný, zahrádku, sundej poklice, sežeň na vrakárně jiný nárazníky, prskni do zadu Z a hurá na Octavie I, II, Fábie RS, Superby a podobnej šunt 3
17:49:53
01.11.2007
Zazaa
-> Risan: ta nostalgie byla spis recnicka otazka jen tak do luftu ... necekal sem odpoved a necekal sem ze na tom postavis celou teorii o mejch logickejch schopnostech .... budiz , napsal sem to blbe zacal sem psat neco jine a pak to dopadlo takhle :)

a i tak ta otazka nijak nevyvraci tvoje tvrzeni (uz proto ze je to otazka) a kdyz uz tak stacilo odpovedet ze je to uplne ta sama nostalgie coz sem chtel rict :)

a k tem sockam ... v tvem pristevku 08:50:12

je jasne napsane ze je davidm29 socka stejne jako majitele Fe/Fa a jelikoz chce ty druhe popelnice prekonat tak je socka zamindrakovana :)

a mimochodem nevidim zadnej tvuj vyrok kterej by se dal nazvat tautologii a ani nevidim kde bych dokazoval nepravdivost nejakeho tveho vyroku ()

jinak koukam ze te pravdepodobne oslovil prvni semestr matematicke logiky 4
16:23:43
01.11.2007
p.b.
-> Zazaa: No z toho co david napsal asi většina vydedukovala že chce tu svou nadupanou škůdku na to aby ujížděl frajirkum ve fabiich, takže klasický závody to asi nebudou .) A sprint nejspíš taky ne. A to o správnosti svých názorů, přece jima nepřesvědčuješ sám sebe, přesvědčuješ ostatní a následně si je utváříš v konfontaci s jinýma nebo to ma někdo jinak?
16:20:46
01.11.2007
Risan
Zazaa 01.11.07 13:19:23 napsal: -> Risan: ty woe a co sou asi skodovky jineho nez nostalgie ???

nevim jakej mas duvod nekomu v podstate napsat ze je zamindrakovana socka kdyz si chce hrat s nejakou "starou polelnici" , jen presvedcuje sam sebe a jak bude s odstupem casu vseho litovat ???

nebo jestli to beres podle sebe ... fakt nevim ...

Zazao, jen mne utvrzuješ v tom, ž nemá smysl, abychom se my dva bavili, když vytrháváš moje slova z kontextu, přiřazuješ jim vlastní konotace a na základě toho se pak pokoušíš dokázat nepravdivost mých tvrzení. Nějakou lekci z logiky by si to chtělo přečíst.

"Co jsou škodovky jiného než nostalgie" - nevidím nikde, že bych tvrdil, že nejsou. Tvrzení v prvním odstavci mého příspěvku, na který reaguješ, je implikace, nikoliv ekvivalence. Nepleť si to, prosím.

"Napsat někomu, že je zamindrákovaná socka, když si chce hrát se starou popelnicí" - opět tam nic takového není, už potřetí tady zopakuju, že za zamindrákované nepovažuju lidi, kteří si hrají se škodovkama, ale ty, kteří to dělají z důvodu toho, aby cosi dokázali jinejm (konkrétně v tomto případě šlo o to, že ho předjedou). Tohle samo o sobě nemůže nikoho normálního uspokojit natolik, aby až vystřízliví nelitoval prachů a času, který do toho narval.

Je mi jasný, že i z tohoto vytaháš dílčí tvrzení a budeš se mi snažit dokázat, že samy o sobě nejsou tautologie (což opravdu samy o sobě nejsou, a přitom si budeš myslet, jak jsi mne nedoběhl, když se Ti to podaří), ale tak už to chodí, když si někdo v logice plete konjunkci a disjunkci.

davidm29 - možná jsem nepochopil, o co Ti jde a to může být buď tím, že jsem natvrdlý nebo tím, že to nedokážeš vysvětlit. Tvoje základní otázka zněla, zda to je "sci-fi nebo real". Z technického hlediska jde o proveditelné úpravy, i když parametry výsledného vozu nemusí naplnit očekávání (které je specifikováno jako "neskutečný dělo", což je specifikace značně široká, takže těžko říct, každý si představí něco jiného). Debata se zde však rozvinula o tom, jaký má smysl něco takového udělat. Zatím se tu k tomu objevilo jen, že smyslem je udělat dojem na chlápky ve Feliciích a Fabiích. To je k smíchu. Má to ještě nějaký jiný smysl, který mi unikl, který jsem, jak říkáš, nepochopil?

15:02:51
01.11.2007
MATTESS
-> davidm29: tiskový mluvčí NWKT odpověděl za mě1
14:54:13
01.11.2007
Nwkt
-> davidm29: Tak to už ale neni série, série=sériová výroba, vyráběla se někdy sériově škodovka s motorem(vnitřnostma) z fábie?
14:53:47
01.11.2007
deathcat
-> davidm29: Hmm tak jsem zvědavej na výsledek4
14:53:00
01.11.2007
-> MATTESS: Tak ty zjevně epochopil vůbec oči de. origo Garde bude jako z tovární linky.

Kdežto série je myšleno série s motorem t fábky (kdybys sis to přečet celý, tak to víš) 1 1 1
14:50:15
01.11.2007
MATTESS
-> davidm29: a jaký bude rozdíl mezi origo a serii??
14:41:07
01.11.2007
-> deathcat: Měl bych TŘI auta. Originál Garde, závodní Garde, serie (pokud bych měl čas a peníze). Tak. Ty dvě první 100%
14:38:41
01.11.2007
deathcat
-> davidm29: Zrovna MTX garde vypadá ouplně jako seriofka 3 3 3
14:26:56
01.11.2007
-> Risan, Labros, Syny: Vy ste to zjevně nepochopily..nebo sem to možná špatně podal.

-> Boga: To že budu mít G v originále sem již pevně rozhodnut. baví mě to, a peněz mí líto neni.

.-> All: pro ty, co by mně chtěli ještě napadnout za závodění po ulicíh, tak vá řikám že sem PROTI závodění a píčovinám v provozu. To je jeden z důvodů, proč chci stavět sporťáka (Garde 160RS) a jezdit s nim (a dělat i "kraviny") mimo provoz.
13:51:04
01.11.2007
Zazaa
-> p.b.: ja sem motam to ze tu nikde nebylo psane kdy a kde chce tu feldu atd pojet ....

a najde se hromada jedincu co se tvarej ze jezdej dedkostyl nebo max 50/90/130 a zacnou blejt to svoje moudro vydedukovane nevim z ceho do vsech stran

mozna by tom chtelo odpovedet na tu puvodni otazku jestli to je nebo neni realne a dal se ridit tim co tu uz bylo napsano ... drzet hubu a presvedcovat o spravnosti svejch nazoru jen sam sebe 4
13:37:40
01.11.2007
p.b.
-> Zazaa: Proč sem motáš závodní auta a sprinty, o to tu nešlo ne? Já prostě fakt nemám zapotřebí někomu v provozu vytírat zrak, to je směšný. Předjedeš na silnici TTčko, borec jen zakroutí hlavou a ty se budeš v hospodě kasat jak ti to jede, žes mu to natřel? Na sprintu je to už jiná...
13:19:23
01.11.2007
Zazaa
-> Risan: ty woe a co sou asi skodovky jineho nez nostalgie ???

nevim jakej mas duvod nekomu v podstate napsat ze je zamindrakovana socka kdyz si chce hrat s nejakou "starou polelnici" , jen presvedcuje sam sebe a jak bude s odstupem casu vseho litovat ???

nebo jestli to beres podle sebe ... fakt nevim ...
13:00:28
01.11.2007
bitmap - zrušená registrace
Pokud bych pouzival strizlive, kriticke mysleni, tak uz obe moje auticka lezej v lisu nekde na srotaku a vozim se Golfem IV v tedeicku, py*o 3

12:54:51
01.11.2007
Risan
Chlapi, dostali jsme se asi trochu mimo, možná se v tom mém příspěvku poznali někteří další a už to jede. Už se tu argumentuje, že když němci můžou z nostalgie či jiného vrtochu jezdit starým golfem (pravděpodobně sériovým a bez nároků na předjíždění nových golfů), může u nás každej votunit starou škodovku s cílem předjet novou škodovku.

Já nemám nic proti tomu, abychom si hráli se starejma škodovkama, jen jsem vyjádřil přesvědčení, že důvody, které k tomu davidm29 uvádí ve svém příspěvku z 31.10.2007 22:05:10, nemají charakter neškodné motivace a mohou mu přinést přinejmenším deziluzi a možná ještě něco horšího. Po nikom jsem nechtěl, aby nás křikem přesvědčoval, že tunit staré škodovky je správné. Přesvědčujte pouze sami sebe (což můžete klidně úplně potichu, celkem nikomu dalšímu do toho nic není) a pokud vám mohu poradit, použijte k tomu střízlivé kritické myšlení a ne emoce.
12:04:52
01.11.2007
Boga
-> Syny: znám v německu lidi co k 18 dostávaj 5golfy a rodiny který se nezmůžou na lepší auto než bx kombi. A bydlej kousek od sebe.
12:02:31
01.11.2007
Boga
-> davidm29: no prosímtě jestli si chceš udělat to svoje garde tak aby jelo a vypadalo jak seriovka tak si připrav takovejch 50 a víc. Pokud nejsi fanda a jen mladej kluk kterej chce machrovat před kamarádama z líp sutuovanejch rodin tak jí dojezdi těch 50 si ušetři a pak si kup něco kolem roku 98 z 90k. Pak se ti do škodovky nebude chtít ani sednout. A aspon budes mit min 2airbagy ABS a klimu. A ta holka stejne radsi sedne do novyho auta nez do skodovky.
11:59:54
01.11.2007
bitmap - zrušená registrace
Syny V nemecku maj vsichni BMW, Posche, Audi nebo Medaka ...

Teda, clovece kam se podeli vsichni ti turci a socky z vychodniho nemecka? 1

11:46:34
01.11.2007
Labros
-> Zazaa: jj, občas je i v Německu na dálnici vidět pěknej veterán, a na parkovišti u Siemensu vídám pravidelně obyč jedničkovýho golfa, anebo dvojkovýho ale kábro, i nějaký to bmw 325 a přitom tam nepracujou žádný socky.

A lehce bych nesouhlasil, že Němci jsou lepší řidiči než Pražáci, v Praze teda problémy s řidiči nemám ale v Německu mě každou chvilku uvede přinejmenším do údivu.
11:40:52
01.11.2007
Syny
-> Zazaa: Taxikare jeste 4 mesice delat nesmim to je pravda 3
11:39:58
01.11.2007
Syny
-> Zazaa: Nekecam 3 Ale vis jak na to srat - musim tady taky obcas udelat vzornyho ridice jen s dobrejma sklonama 1 Jinak sme dobytek taky 3 Ale jen malej 109
11:32:19
01.11.2007
Zazaa
-> Syny: taky je tam hafo lidi se starejma 1kovejma Golfama, kadetama, broukama a spoustou dalsich aut ktere sou na stejne urovni jak skodovky a taky je davaji dokupy, jezdej, zavodej ....

pises jak starej fotr a jestli v ID nekecas tak by ti v nekterejch zemich jeste ani nenalili pivo :)
11:29:02
01.11.2007
Syny
-> Zazaa: Jenze tady jde o provoz... To je snad neco jinyho kdyz si stavis zavodaka 1 Aneb jak sem nekde tady driv davat ty pravidla silnicnoho provozu 3 Ridic silnejsiho a novejsiho vozu musi za kazdou cenu slabsi a starsi vuz predjet. A ridic slabsiho a starsiho vozu si to za zadnou cenu nesmi nechat libit, i kdyby se mu ta jeho popelnice mela rozpadnout 3
11:25:05
01.11.2007
Zazaa
ty woe najednou samej moralista tady 1

nevim jak kdo, ale ja sem se teda nikde nedocetl ze chce poradat zavody s fobiema skrze obytne zony a sidliste ...

mimochodem to me teda reknete co je to za zamindrakovane hovada s malejma perama co stavej zavodni auta ze starejch popelnic typu 110R-Rapid

nejspis banda nebozaku co zavideji ze si nekdo koupil jetou fobii v nafte :)

nebo chudaci co se postavi na start sprintu pac chteji vyhrat a ukazat jak jim to jede ty maji taky mindrak ?
11:14:04
01.11.2007
Syny
To je presne ten duvod proc se u nas jezdi tak jak jezdi... V nemecku maj vsichni BMW, Posche, Audi nebo Medaka. A vsichni tam jezdi normalne v pohode a min nebezpecne, pac je takovyhle ptakoviny neberou... Ale tady, tady je stari aut od 30ti let zpatky do soucasnosti a porad si tu nekdo dokazuje ze ta stodvaca nebo facko prece na to novy auto ma... A pak se to po ulicich "zavodi" a delaj sami ptakoviny a pak se kazdej strasne divi ze je porad cernej vikend...

Kdyz uz sou tady teda takhle rozdilne stary a rozdilne vykonovy auta, tak hold to chce aby i ridici meli neco v hlave... Nerikam ze nedelam obcas picoviny, ale vseho s mirou 4
10:04:39
01.11.2007
Labros
-> Risan: ten druhej odstavec bych nevystihnul líp 4
10:03:46
01.11.2007
Labros
-> sep: Máš recht fotr 1
08:50:12
01.11.2007
Risan
davidm29 - No a proč bys mu to měl jako ukazovat? Jsi snad placený za reklamu na stodvacítky? Nebo si přece jen hlavně sám sobě potřebuješ dokázat, že sis koupil to správný auto, teda stodvacítku, protože tomu sám podvědomě tak úplně pevně nevěříš, ale ani přiznat si to nedokážeš?

Dovedeš si představit taky takový pohled, že sice Felicia a Fabia jsou možná pro někoho lepší auta než stodvacítka, ale ve skutečnosti taky beznadějný verky pro socky, takže v podstatě nemá smysl srovnávat, co je lepší? Vždyť je to přímo výstavní ukázka mindráku, snažit se překonat jednu popelnici jinou popelnicí.

Ber to tak, že jsou tady lidi (jako třeba Labros), kteří si dovedou představit, co se Ti za blbosti honí hlavou, protože taky byli tak mladí jako Ty, ovšem na rozdíl od Tebe si taky dovedou představit, jak se na to budeš dívat za pět, deset, patnáct let, protože už tam jsou. Nikdo se Ti nechce vysmívat. Snaží se Tě jen upozornit, jestli bys přece jen ty svoje současné sny neměl ještě trochu zvážit a případně je nenahradit nějakými jinými, stejně příjemnými a motivujícími jako je tento, ale s tím malým rozdílem, že až se Ti je za pár let třeba podaří naplnit, nebudeš sám nad sebou kroutit hlavou, co jsi to vlastně chtěl.
22:05:10
31.10.2007
-> p.b.: Jo o tomhle je řeč....

Bylo to hlavně myšlený na ty, co se smějou škodovkám. Fakt nemám rád "týpky" co sedí ve felině a do očí se ti směje co to je za šrot....takhle bys mu ukázal že i škodovka jede když chce - i ten největší šrot.
22:02:15
31.10.2007
p.b.
-> davidm29: A něco jinyho si náhodou zvětšovat nechceš? .) Jinak nešlo ani tak o tu rychlou jízdu jako spíš o to že "natrhneš" frajera ve fábce. Co z toho?
21:51:02
31.10.2007
-> p.b.: Che, kdybych si chtěl zvyšovat sebevědomí rychlou jízdou, tak asi nestavim auto do originálu...

Extreme Tyres