-> Kubina AVTOBA3 CCCP: vyrobit to urcite pujde... Kdyz sezenes laminaty a budes mit vedle sebe rozebrany original, tak proc ne...? A mozna i bez nejakych extremnejsi vyztuzeni, nebo nahradou jineho vyztuzeni, ale proste origo je origo...
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: i tak se to da brat... mohu te ujistit ze zastavam nazor - original nenahradis... Ale takove litani po dědině - proc si neco takoveho nesplichtit...? Udajne jen dva lide maji cele kompletni sady na udelani MTX, dalsi uz nejsou a ani nebudou :(
-> jok3r: opravdu bys tezce zaplakal,ja to auto ted daval dohromady a vim co si doma na kolene udelas a co bys si musel nechat udelat a mam prehled o cenach.byl by to hrob.ten kdo tvrdi ze je to kastle favo,fik-fik a je to je uplnej magor
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: jo to sem ani nechtel ale kdyby se delala naka prestavba jako je treba kit ze 110R na 130rs nebo tak kde by bylo i co a jak vystuzit tak bych otom premyslel ale takhle budu jen tise snit ze se keme nekdy dostane original
-> Borin - Král tuzerů: podle me podle te feldy by to mohlo bejt uz u nas to auto... treba se zeptat majitele... treba je to nejake nedodelane MTX, tak na to udelali prototypovou strechu... ;-)
-> P@wlos: Tak na technický nejsou debilní aby nepoznali, že to vypadá jinak než pickup...u mě si taky všimli, že mám tu prdel nějak jinak, ale ukecal jsem to v pohodě, ale tohle je trochu větší zásah...
-> jok3r: to auto proste nevyrobis,vyroba repliky(nepocitam tu zbesilost,kdy ti v 50km/h narazu probehne trupem lesenarska trubka) by znamenala plno atyp.dilu na zakazku vyrobenych a kdy bys stejne potreboval jednoho jako vzor.kdyz to sectes,tak koupe original kusu je levnejsi varianta,nehlede prolemy s doklady atd.
-> Jarda: -> Nwkt: to modre je od Pajase, auto je jeho, dily jsou uz jeho, takze at si hraje, ikdyz to ted stoji venku... Ja budu davat na svoje MTX nove blatniky - tudiz stavajici budou volne... Mno mozna si udelam casem nejaky svuj pokus, ale spise ne... Ty blatniky o kterych jsem Ti rikal Jardo bude chtit muj kamarad, zkusim se pozeptat jestli by jeste nejake byly ;-)
omlouvam se jestli to tu uz nekde je ale zaslechl jsem ze se to da udelat i z normalniho favoritu ale prijde mi to trochu blbost... prosim vas co je nebo neni na tom pravdy?
Ahoj majitelé vozů MTX Roadster.Vlastním 10 let vůz r.v. 93, najeto asi 46 tis km.Původní karoserie,motor, barva červená. Upravoval jsem pouze tlumiče. pružiny a vnitřek /sedačky, přístroje atd., kola 195/50x15/. Jsem členem Felicia clubu a každý rok jezdím na třídenní mezinárodní sraz, který se koná vždy třetí víkend v červnu. Letos poprvé organizátoři vzali naše vozy za "své" a vyhlásili samostatnou kategorii MTX Roadster. Na spanilé jízdě je vždy několik našich vozů /nejvíce bylo 8 vozů/. V roce 2010 je tento sraz v Mělníce, to je rodiště našich vozů.Termín předběžně 11.6 až 13.6. Proto tento sraz vyhlašuji za CELOSTÁTNÍ SRAZ VOZů MTX ROADSTER. Veškeré podrobnosti na www.felicia-coupe.com nebo rád na těchto stránkách vše zodpovím.Těším se na Vás a doufám ve velkou účast.