skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kde plechy, vystuhy karoserie?
prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 17.10.2007 do 28.02.2008, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> pinokio110: ja tiez davam vsetko z flexou dole a este prelestim drôtenkou ci uz vo flexe alebo vo vrtacke.... mna kaka len to ze co bude s malickymi hrdzami v dutínach...nechem vsetko rozrezavat...ale chcem aby to bolo 100%ne

Gabooooo-udělej to jak se dá,podle Tvých možností.Já vše brousím do leskla,jakmilejsou někde dubky,tak ten kus vyměním,,pruser je ten,že si se skeletem hraju třeba 2roky.Mám na to čas tak 1den za 14dní,pokud jsi doma,tak máš obrovské PLUS.
este mam taku strasnu dilemu ...dost ma to v poslednych dnoch nici...prahy vimenim tak ci tak ..to uz nebudem robit ja ale karosar ale su tu take casi ku ktorym sa tasko dostanem a da sa vôbec shade vyvarit tak aby na nej nebola ziadna hrdza...proste vsetky dutiny vsetko prezriet ...komplet bez hrdze? ...budem musiet vsetko vyvarovat? alebo staci miernu hrdzu len obrusit....dost mimo som s toho.....
tato cast sa neda kupyt new? ...budem to musiet naohybat?
-> VeTëV: no vsak to ale keby som to mal nove tak len pride sused a navari to tam a mam po probleme...prave som sa pozeral na fotky a nevyzera to bna rucnu obotu :D ..spravil si to pekne...dufam ze aj moja bude raz tak vyzerat

-> gabo00000: tak COcko musis mit tak nebo tak - myslis ze se to tam pridela lepidlem?
a ohejbacku nemam taky
a ohejbacku nemam taky

-> VeTëV: vies ze keby som mal ohybacku a Cocko tak by som sa aj do toho pustil....
-> gabo00000: bylo to u karkule td to mam nekde doma kdyz si vzpomenu poslu
-> VeTëV: mas fotku?
-> gabo00000: no a nebo si sezen 1,5ku plecha hraj si - mam to za sebou

-> petr s: teraz pozeram a v askofe to asi nemaju...aspon na ich webe to neviem najst...dufam ze to udem vediet objednat....diki pekne
-> gabo00000: Ano
ako poviem po slovensky podelnik zadni podlahy?

-> petr s: diki pekne...nasiel som to ..toto som potreboval...
-> gabo00000: Zadek je taky nový a katalog je na stránce www,faan
tuto cast asi budem musiet len vyvarit..
-> petr s: môzem ho najst niekde tu na nete?
-> gabo00000: Tak se podívej do katalogu
majitel foto dufam prepaci ze som ju pouzil ale potreboval by som kupyt new tento diel
mam problem zohnat nejake vystuhny na zadnu cast karoserie...dobre by bolo keby som vedel mena jedotlivych casti a ci sa to vôbec vyrabalo alebo ci sa to v sucastnosti na vyraba a ci sa to vôbec da zohnat na slovensku....