skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> dragon_cb_cz: Tak proč by ne :-D, jeden zelenej sedan tu jezdil normálně žádná leštěnka, majitel si ale místo něj teďka koupil Feldu cabrio (tu starou)
-> dragon_cb_cz: Nevím,zaspal jsem a spěchal jsem,ale už z dálky jsem jí viděl u penáče,tak jsem běžel abych jí stihl,nestačil jsem se divit...Volant napravo,původní značky,okolo lítaly dva kluci,jeden cca první třída a fotili si to taky,což mě potěšilo...Bál jsem se,aby na mě nevyletěl majitel,protože důchodci z nedaleké feldy se to focení moc nelíbilo,tak by si mohl myslet bůh ví co...
-> Honzaloun: paráda...
to fakt koukám...

-> Honzaloun: Volant napravo... ještě řekni, že s tím přijel důchodce jen tak na nákup...
S nádhernou dobovou patinou,takže možná né ani tak libovka...klidně si to smažte,takovejch aut jezdí všude mraky...
-> Enggik: to je ta od tebe ze vsi?
Možná, i když přesně netuším značku..
, stojí za pozornost hned i další "vůz" který tam stál opodál..:-)). Jistě se však na zdejším fóru najde někdo kdo jméno podle něčeho pozná..:-)))

Ještě obrázek zadní partie-naslepo za jízdy otevřeným okénkem u spolujezdce z mého Rapida...
Tady jsem vlastně letos viděl ještě jednu rodačku v okolí Istambulu..

-> koště: A sakra 

-> Danster: Počkej na jaře.
-> dragon_cb_cz 21.09.14 15:30:18: Kdeže se to dá podepsat

-> Bukaj: Pokud to chceš zkurvit, proč ne
-> Enggik:

-> Enggik:

-> dragon_cb_cz:
Vnuknul jsi mi nápad (když jsem přemýšlel nad Tvým komentářem - k čemu by asi mně byla svěcená voda?) - že bych si nechal posvětit chladicí kapalinu - jako prevenci před problémy s chlazením
Vnuknul jsi mi nápad (když jsem přemýšlel nad Tvým komentářem - k čemu by asi mně byla svěcená voda?) - že bych si nechal posvětit chladicí kapalinu - jako prevenci před problémy s chlazením

-> Bukaj: Tys měl vždycky divnej vkus, takže mě to nepřekvapuje - když se ti nelíbí kilo, tak ti nepomůže ani svěcená voda 

-> dragon_cb_cz 21.09.14 15:30:18:
Teda pane, tímto výrokem jsi se dotknul i mne - sice žádnou užovku nemám (zatím), ale líběj se mi víc, než Mka
Jen z praktických důvodů jezdím Mkem (vlečka, pětikvalt, 1289)...
Teda pane, tímto výrokem jsi se dotknul i mne - sice žádnou užovku nemám (zatím), ale líběj se mi víc, než Mka

Jen z praktických důvodů jezdím Mkem (vlečka, pětikvalt, 1289)...
-> dragon_cb_cz: Jsou dozajista zaneprázdněni.... jinde.... taky užovkama.

-> Karlos (WIO46): A já čekal, že se první ozve Oppík nebo Enggik 

-> dragon_cb_cz: Tak se zase uklidníme....
-> m8rinek: Tak je to užovka, málokterá změna může být k horšímu 

-> m8rinek: kola delaj auto, a tyhle kola udělaj z každýho auta zajímavou káru...
-> dragon_cb_cz: Ale rozhodně aplikace kol vzhledu vozu prospěla...
-> m8rinek: Nemůžeš chtít všechno 

-> dragon_cb_cz: jo, ale taky mi učarovalo jak to strašně nejede :D.
-> m8rinek: Toho bych měl asi taky znát a neznám
To je ta 105ka jejíž šepot květin ti tak učaroval?

-> m8rinek: Kdo s ní jel?
-> m8rinek: 

-> Tabi: Je to normální plesnivka se 105kou pod kapotou. Nasazením kol se hodnota vozu zdesetinásobila :).
-> m8rinek: No jen jestli je dost libová,tady jsou na to háklivý.:-)Ale mě se líbí,nevypadá zas tak zle.Podle kol a čísla na dveřích by mohla mít i pod kapotou něco lepšího než pouze sériový motor.
Znáš to auto?
Ty kříže jsem asi před rokem skoro koupil,ale nechal jsem si poslat detailnější fotky všech disků a bohužel byli mizerný,tak jsem je nevzal.

Ty kříže jsem asi před rokem skoro koupil,ale nechal jsem si poslat detailnější fotky všech disků a bohužel byli mizerný,tak jsem je nevzal.

-> Lock007: Asi není
-> Nwkt: to asi jo
... je někde inzerát ?

-> Lock007: To by byla náhoda kdyby byly v Berouně dvě takový se stejně starým majitelem
-> Nwkt: tahle je na prodej ?
-> Lock007: Pořád na prodej?
-> Luky 18.09.14 15:45:31: Takhle vypadá moje 130L se čtyřma 25 Kg pytlema cementu...
...takže dva původní (50 Kg)
...takže dva původní (50 Kg)

-> majop3k: šajze
PS: zajímalo by mě, kolik pytlů cementu měly ty auta v kufru pro účely focení

PS: zajímalo by mě, kolik pytlů cementu měly ty auta v kufru pro účely focení

-> Luky: mozno ale su tam aj emka
autoarchiwum.blogspot.sk/ 2014/.../ostatnie-tylnosil nikowe-skody.html

autoarchiwum.blogspot.sk/ 2014/.../ostatnie-tylnosil nikowe-skody.html
-> majop3k: možná sem: skoda-virt.cz/cz/.../9121
5-uzovka-na-vyvoz?gotopost
=3...
neviem kam to dat tak dam sem, celkom pekny blog: