-> osminohej 02.04.11 19:28:32: napadlo ma to iste
-> Nwkt 02.04.11 19:45:23: aby aj nie, ked ten frantik ma zadnu napravu tlmenu torznymi tycami (rozumej bez pruzin) ....
Taketo pretazovanie je pecka vec, mal som take auto - pri jednej nestrazenej chvili, ked auto stalo sa ozvala slusna kanonovka a auto si sadlo k zemi ... rupla torzka ...
Tak už to na silnicích vypadá, že teplo dorazilo i do garáží za tenhle tejden jsem potkal dost pěkných aut, bohužel z kabiny jsem je nestačil ani vyfotit V neděli T603 na kterou jsem stihnul jen bliknout a pozdravit majitele. V pondělí v Chemnitzu jsem nechápal, Š1203 ROL, v běžným provozu nějaké firmy. o chvilku později Wartburg 353 a moskvič 2138. U lipska na stavbě nádhernej FUN nějakých dělníků. A v úterý u dráždan proti mne na dálnici, replika 130RS , dnes už jen 120LS. Jestli takovýhle skvosty budu potkávat přes léto častejc, tak asi brzo skončím ve svodidlech
Peťo_120gL_NZ-sk 31.03.11 11:23:09 napsal: s teplom sa už v uliciach mesta začali objavovať taketo nadhery :) stary pán v leštenke, stará mu ju skoro oškrela s billa vozíkom
Dúfam ze si kvoli peknej Skodovke nespadol z bycikla
-> Cába: energoinvest jaice jugoslávie ?? . . . mimochodem ted sem koukal do původního techničáku z německa od našeho formana. oni tam sou povolený i 185/60R13 . . . achjo.
ja tyhle kola kupoval ve vyprodeji ve skodovce a na nektery MTX se davali z vyroby. Je to nejaka Jugoslavska vyroba z roku 92(aspon ty moje) a mam je primo z MB zapsany v TP