skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Bedřich: nemam. Ale můžu zase někdy něco blejsknout až ho zase uvidím
-> Luky.: Máš více fotek?
-> Jozka: formulka tě nebere? 

už dlouho sem ji chtěl vyfotit. konečně dneska :-D
supr lak i chrom .. . a ten interieeeeer
supr lak i chrom .. . a ten interieeeeer
-> Luky.: Ano, trefils, dubenec.. Přímo pastva pro oči po tý formuli..
-> Luky.: No jo! Nekecám...

-> Luky.: Je trefil ses dobře 

-> Don_pepe: neříkej že je zrovna na duben? 

-> Luky.: Jo jo, právě na něj čumím na zdi
nádhernej....

Sakra ta je pěkná! Dnes se objevila u nás v servisu na prodej (nechce někdo?), musím se zeptat kámoše na cenovku... foťák fotí na ho***, ale i barva vypadala jako nová. Asi si ji pujdu prohlídnout pořádně, škoda že není místo a že je to "jen" 105...

-> j_j: No měla by být modřejší.. Sice dle paměti si myslím, že jinou modrou měly Moskviče, jinou 1203 a stejšny, ale předpokládám, že pro VB se dělala celá série jako třeba pro Žluté anděly (jistě jsi četl..
). I když dobově si bohužel zrovna MB s bubákama na dveřích fakt nepamatuju...
Teď jsem si vzpomněl onehdy k tý řeči o hnědým MBX.. v ceníku se poměrně záhy objevila položka lakování jinou barvou než standartní (kolem 900 kč), ale jestli to byla barva libovolná, nebo jen taková, kterou se zrovna daný rok nelakovalo, v tom se pamětníci neshodli - takže asi zas jen pan Archivář..

Teď jsem si vzpomněl onehdy k tý řeči o hnědým MBX.. v ceníku se poměrně záhy objevila položka lakování jinou barvou než standartní (kolem 900 kč), ale jestli to byla barva libovolná, nebo jen taková, kterou se zrovna daný rok nelakovalo, v tom se pamětníci neshodli - takže asi zas jen pan Archivář..
-> Jozka: mrkni do tématu VB,Spoje atd. - tam jsem hodil barevný fotky týhle vébáčkovský embéčky :) modrá byla tmavší, tohle je moje modrozelená. Rovněž se jednalo o model 68 a ne 67, ale i tak je fajn - snad to jsou jen odstranitelné nálepky...
-> j_j 12.04.11 14:39:37: Taková hnusná ne dost stará..
-> Bajou 13.04.11 17:36:01: Moc pěkný, jestlipak se to dá ještě léčit?

-> Bc. Shatter: Toto nepoznám.
-> Jožynek : a táto?
na rovnakom parkovisku ako červená, tiež pekne spravená, bez hrdze..tá moja tam medzi nimi vyzerala ako shnilotina
na rovnakom parkovisku ako červená, tiež pekne spravená, bez hrdze..tá moja tam medzi nimi vyzerala ako shnilotina

-> Bc. Shatter: Jasné že poznám....

-> Jožynek : ok..nepoznáš?
ináč..pekne spravená, ani kapka hrdze, zadné ramená som si všimol vystužené po celej dĺžke
ináč..pekne spravená, ani kapka hrdze, zadné ramená som si všimol vystužené po celej dĺžke
-> Bajou: Neříkám, že vadí.
Jen na to upozorňuji.

-> Bc. Shatter: No kedže som prišiel po 3 dňoch domov, tak kým to tu preberiem tak to trošku trvá...

-> Jožynek : 7 minut ti to trvalo..no čakal som lepšie

-> Bc. Shatter:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Aha nevšiml jsem si, ale myslím že nevadí
-> Nwkt: No to asi ano, ale tak při takové kráse přece musí přimhouřit oči

-> Nwkt: No to asi ano, ale tak při takové kráse přece musí přimhouřit oči

-> Bajou: S tim majákem to má o průser bych řekl
-> Tuner#2: Nwkt: Asi s tím jezdí "normálně" , protože tam prý stává docela často.
-> Bajou: Ta už je tady: skoda-virt.cz/cz/.../1247
86-vozidla-vb-po-spoje-atd
?gotopost=2... Taky se divím, že zase stojí jen tak venku.
-> Tuner#2: Taky se divim, že to nechá takhle stát
-> Bajou 13.04.11 17:36:01: Tak to je mazec, nádhera, co dělá v tomhle nečasu venku? 

-> Star LC20: Jezdím kolem něj každý den skoro, chtěl jsem ho vyfotit, ale nevyfotil no
Jinak já přidávám krasavici

Jinak já přidávám krasavici

-> Viliam: za taku cenu si myslim ze ano, nik neda 500 eur za auto na bezne jazdenie to si kupi radsej daku 120cku za 100-200 eur co to ma silnejsi motor,lepsie to sedi,kuri a atd...
aspon si teda myslim

-> Tomáššš: Tak potom už len dúfať, že sa dostane k podobnému nadšencovi.
Viliam 12.04.11 15:11:44 napsal:
→ Tomáššš: Čo tak ňou rozšíriť tvoju
zbierku?
sice pekne by to bolo ale nemam kde dat jedno auto a nie to dve a este to aj zivit
sice takeho skvostu uz niet ale , treba sa venovat jednej "kocke" nech je z nej opet Maňa na pohladenia
a hlavne na spravne jazdenie 
→ Tomáššš: Čo tak ňou rozšíriť tvoju
zbierku?

-> Star LC20: mmmm pekné, 84ka...mam radost ze jeste takovy zije volně.
Dnes sem ulovil v Brně na Hlavasu krásnýho Rapida, ikdyž chudák trošku ošuntělej, jak asi pořád stojí na ulici
. Barva původní

-> marek668112: má to pěkný :-D
Minuly tyžden na oktane v KK. Krasny Rapid,uplne bez korozie,majitel mohol mat niečo okolo 70r!Bohužial nemam lepšie foto

-> Tomáššš: Čo tak ňou rozšíriť tvoju zbierku?

-> ochoda: Ano a pravidelně v pěkným počasí (bohužel občas i v pěkně prosolené mokré břečce) vyjíždí.
Lukaso358 06.04.11 15:41:36 napsal:
→ Enggik: V Mejtě je jedno s 25tis ovšm blatníky
udajně měněný (stejně to hnilo) a např nemá lišty v masce „Garde“
Ale pán (tak 85let) by za to chtěl novou fábii
.
pan ji ma parklou na autobusaku v garazi ze?
→ Enggik: V Mejtě je jedno s 25tis ovšm blatníky
udajně měněný (stejně to hnilo) a např nemá lišty v masce „Garde“
Ale pán (tak 85let) by za to chtěl novou fábii

pan ji ma parklou na autobusaku v garazi ze?
Luky. => jj, chudí na peníze ale bohatí na zážitky....
Ale jinak přes léto dračíme kamošovym Gaz 69 ( ten pod autem jsem ja )

Ale jinak přes léto dračíme kamošovym Gaz 69 ( ten pod autem jsem ja )
-> Tony Outland: určitě jo
Jinak koukám že tam bydlí nějací chudí lidé, když jezdí takovýmy starýmy auty, co? Když je ta krize...

Jinak koukám že tam bydlí nějací chudí lidé, když jezdí takovýmy starýmy auty, co? Když je ta krize...

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování