-> Nwkt: no fuj :-D (to přetížení, ne to auto) ...
Mimochodem, koukal jsem se na tažné zařízení u autobusu co nás vozí do práce (karosa 900) a mají tam bržděný 2000 kg (není to málo ?)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> osminohej 02.04.11 19:28:32: napadlo ma to iste
-> Nwkt 02.04.11 19:45:23: aby aj nie, ked ten frantik ma zadnu napravu tlmenu torznymi tycami (rozumej bez pruzin) ....
Taketo pretazovanie je pecka vec, mal som take auto - pri jednej nestrazenej chvili, ked auto stalo sa ozvala slusna kanonovka a auto si sadlo k zemi ... rupla torzka ...
-> Nwkt 02.04.11 19:45:23: aby aj nie, ked ten frantik ma zadnu napravu tlmenu torznymi tycami (rozumej bez pruzin) ....
Taketo pretazovanie je pecka vec, mal som take auto - pri jednej nestrazenej chvili, ked auto stalo sa ozvala slusna kanonovka a auto si sadlo k zemi ... rupla torzka ...
-> Nwkt: Mě by zajímalo, jakej by dali za to flastr - jestli přetíženou kouli, nebo řízení bez odpovídající skupiny...
-> osminohej: Pochybuju že tolik aby mohl táhnout podval, zadnim nárazníkem hobloval silnici
-> Nwkt: Kolikpak ten Megan(teda jestli to je Megan) asi má na kouli?
-> Nwkt: dik mooc 

-> Nwkt: lepsie foto feli nemas ??
Jedno dnešní, asi denní provoz, byl tam naloženej kočárek a dětská sedačka.
Tak už to na silnicích vypadá, že teplo dorazilo i do garáží
za tenhle tejden jsem potkal dost pěkných aut, bohužel z kabiny jsem je nestačil ani vyfotit
V neděli T603 na kterou jsem stihnul jen bliknout a pozdravit majitele. V pondělí v Chemnitzu jsem nechápal, Š1203 ROL, v běžným provozu nějaké firmy. o chvilku později Wartburg 353 a moskvič 2138. U lipska na stavbě nádhernej FUN nějakých dělníků. A v úterý u dráždan proti mne na dálnici, replika 130RS
, dnes už jen 120LS. Jestli takovýhle skvosty budu potkávat přes léto častejc, tak asi brzo skončím ve svodidlech

-> Tomaso435: to je fotka jak vejliž prdel 

-> Tuner#2: V Osoně nic, hledal jsem "poklady" v okolí
-> Nwkt 01.04.11 17:16:02: Před Osonou copak jsi schánel? mají tam vůbec nějaký Škodovky, já když tam byl tak nic :-/
Celkem zachovalej kouse, až na díry na blinkry a zadek byl trošku horší
-> Nostalgik: nie nie...to len niaky "inteligent" zamkol bicykel o značku, ved načo mame bicyklove stojany...., a takto to dopadlo :D
Proč mi to připomíná lokajovo fotky?
-> Nostalgik: SSZB?
Peťo_120gL_NZ-sk 31.03.11 11:23:09 napsal: s teplom sa už v uliciach mesta začali objavovať taketo nadhery :) stary pán v leštenke, stará mu ju skoro oškrela s billa vozíkom 
Dúfam ze si kvoli peknej Skodovke nespadol z bycikla

Dúfam ze si kvoli peknej Skodovke nespadol z bycikla

s teplom sa už v uliciach mesta začali objavovať taketo nadhery :) stary pán v leštenke, stará mu ju skoro oškrela s billa vozíkom 

Vilda 27.03.11 22:34:54 napsal: → Mr_Kubas: Ta kola se dávala na Favorita Sport Line.
Nedávala se na žádný akční model, stačí to napsat třikrát?
Nedávala se na žádný akční model, stačí to napsat třikrát?

Omluva předem, zblízka už to taková libovka nebyla - ale když už jsem zastavil a vytáhl foťák..
Te zajimavy ze i moje felda BMM 40kW se stema ,,balonama,, rozjede mnohem lepe jak s originalama 13

-> Vilda: Na Sportline se dávali takovýhle 
skoda-virt.cz/cz/.../6771 2-alu-favorit-sportline?go topost=1...

skoda-virt.cz/cz/.../6771 2-alu-favorit-sportline?go topost=1...
-> Vilda: img231.imageshack.us/i/5b
4a6b91de5d30412007021pr7.j
pg e-ééé :)
-> Mr_Kubas: Ta kola se dávala na Favorita Sport Line.
-> cPetan: sou to balooony :-D a hlavně to na nich nejede. rozjezdy a pod plným sou strašně vlažný
Já chci taky 185/60 a né 70 co tam mam zapsaný :( dyť to by musely bejt naprosto nesmyslný balóny 

Tomaso435 27.03.11 11:32:31 napsal:
... oni tam sou povolený i 185/60R13 . . . achjo.
to som mal na zlutasovi tiez a spustu inych rozmerov ... :/
... oni tam sou povolený i 185/60R13 . . . achjo.
to som mal na zlutasovi tiez a spustu inych rozmerov ... :/
-> Cába 27.03.11 11:27:31: OK, děkuji za info 

-> Cába: a ještě tam je jedna zajimavost.. kola co jsem vidlě jenom na prospektech k favoritu do němec. . .
-> Tomaso435: jj, presne tohle je tam napsany. Na tech diskach na stredovych poklickach myslim je napis EJ. Mam tam dokonce i Delty a gumy 185/70
-> Cába: energoinvest jaice jugoslávie ?? . . . mimochodem ted sem koukal do původního techničáku z německa od našeho formana. oni tam sou povolený i 185/60R13 . . . achjo.
ja tyhle kola kupoval ve vyprodeji ve skodovce a na nektery MTX se davali z vyroby. Je to nejaka Jugoslavska vyroba z roku 92(aspon ty moje) a mam je primo z MB zapsany v TP
-> Tomaso435: to jee chyba ale
mel by jsi to napravit

-> Arnold: jono :-D ale tááááákhle obrovský ještě nemám :-D
-> darklord: Ty nemáš rád dobrodružství?
Víš co se do toho vejde dílů na případné opravy
a i cesta je cíl 

-> Enggik: to znie ako keby si na tu dovolenku nikdy nechcel dorazit 

-> Tony Outland 27.03.11 09:49:15: Pěknej campik, S tím bych vyrazil na dovču

-> Tomaso435: co jineho od tebe cekat vid?

-> Tony Outland 27.03.11 08:19:45: jůůůůůůůůůůůů
to chci 

-> Tony Outland:
nádhera 

Jedna 1203 camper ... ( doufám že mě majitel nezabije
)

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování