skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> myschaak AZNP K.Hora: To Garde nechce dát ani svímu synovy. (Neplést se "Syny")
-> Hurdis:
-> Tomaso435: abych řekl pravdu tak jsem na tebe zapomněl...tam jsem jel přes hlinsko a zpátky přes mejto...neboj,ona se cesta najde)

-> Tomaso435: abych řekl pravdu tak jsem na tebe zapomněl...tam jsem jel přes hlinsko a zpátky přes mejto...neboj,ona se cesta najde)
-> myschaak AZNP K.Hora: kua když si jel přez mejto, moh si řict, je tu to čílko . . . bych se s tim votočil
-> myschaak AZNP K.Hora: Jako by koupě byla jediná možnost.

-> Lukaso358: -> Tomaso435: to je ono,viděl jsem ho teda jen zezadu a kousek z boku ale bude to ono....
-> Hurdis: prej neprodá...hold si počkám na dědictví....jen zjistit komu to připadne
-> Hurdis: prej neprodá...hold si počkám na dědictví....jen zjistit komu to připadne

Kruci že se těch aut ale vyrojilo jak je hezky!
-> Enggik: někde jo, ale je to dva roky zpět focený . takže to budu mit na jednom z X cd . . ale co vím tak má to chrom budíky, klasika garde volant, hnědý tapecíry a sedáky, a obyč škodovková palubka
-> Tomaso435 13.03.11 16:37:15: Že by 82ka, podle chrom zrcátka. Nemáš fotku interiéru?
-> HLT: mas to v protismere :D
myschaak AZNP K.Hora 13.03.11 13:00:19 napsal:
včera jak sem valil garde dom tak jsem v mýtě potka pána s paní 80let
cca a měli luxusní červený garde…UOC nebo UOD…měl jsem chuť to
strhnout za nima ale nebyl čas…
Nevadí, oloupíš je příště.
včera jak sem valil garde dom tak jsem v mýtě potka pána s paní 80let
cca a měli luxusní červený garde…UOC nebo UOD…měl jsem chuť to
strhnout za nima ale nebyl čas…
Nevadí, oloupíš je příště.
-> myschaak AZNP K.Hora 13.03.11 13:00:19:
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_13-21-23_21.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_13-22-08_51.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_13-23-08_75.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_14-47-01_49.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_21-34-08_21.jpg
totoooook? :-)))
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_13-21-23_21.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_13-22-08_51.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_13-23-08_75.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_14-47-01_49.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_65579__2009-09-1 2_21-34-08_21.jpg
totoooook? :-)))
-> myschaak AZNP K.Hora:
Takový tu má Pán v Mejtě najeto cca 25 tisíc a neprodá neprodá. Říkal že leda za novou fábii prý ho tohle musí přežít, ale docela s tím jezdí v zimě i v létě...ale přední blatníky už měněný a nemá na masce lišty "Garde". jinak celekem pěkný někde na virtu tu jsou i fotky
.
Takový tu má Pán v Mejtě najeto cca 25 tisíc a neprodá neprodá. Říkal že leda za novou fábii prý ho tohle musí přežít, ale docela s tím jezdí v zimě i v létě...ale přední blatníky už měněný a nemá na masce lišty "Garde". jinak celekem pěkný někde na virtu tu jsou i fotky

.
včera jak sem valil garde dom tak jsem v mýtě potka pána s paní 80let cca a měli luxusní červený garde....UOC nebo UOD....měl jsem chuť to strhnout za nima ale nebyl čas...
-> Tomáššš: Jo, teď jsem pravidelně jezdil trasu Mělník-Prostějov a vím že kolem Pardubic vždycky něco ulovím
Kousek od toho MB v pardubicích ještě stálo tohle kilčo (to tam stává celkem pravidelně).

-> Enggik: mozno nie su , ale je to zazrak stretnut 

-> Enggik: koukám brázdíš moje okolí :D
Nejsou to sice TOPstav libovky, ale věřím že mi to Embeso odpustí

Jela s tím taková starší paní, už jsem myslel že jen projede a já ji nestačím ani vyfotit.
A ona si k mí radosti zaparkuje hned vedle mne

-> adamisko: No já mám právě takovou na Gardeti, ale už dost vyšislou. Tak doufám, že jednou takhle bude taky vypadat.

Bohužel místama trochu pomuchlaná, jak mi pán říkal, tak se v ní učily jezdit jeho dvě dcery. Takže asi něco zažila

-> Enggik: i mně se ta barva líbí, možná bych řek že je dokonce lepší než moje červená
Na tom parkovišti se v jednu chvíly sešli tři užovky, včetně GLSky, ale tahle vypadala nejlíp.
Jedna fajnová GLSa, kterou jsem potkal, když jsem si jel pro Garde.
-> U-Geen: Když byl rozdíl 5Kč na litr (dva roky zpátky?) tak jsem tam jezdil tamkovat až z Hradce a bohatě se to vyplatilo.
Teď už dávno ne, nevyplatí se mi to tam kvůli tomu jet. Ale když jedu okolo, tak nad tím nos neohrnuju. A když jsem tam byl naposled, tak obsluha nijak nepříjemná nebyla. Jo a ještě se občas stavuju na tom za VM.

Pavel P.. 12.03.11 23:10:44 napsal:
→ Syny: naproti tomu jsem nedávno
bral u agipu N98 do škodovky a bylo to jak 91ka, vůbec to nejelo a klepaly
pořád ventily
To te to cuclo prave tu vodu z ONA zespoda 
→ Syny: naproti tomu jsem nedávno
bral u agipu N98 do škodovky a bylo to jak 91ka, vůbec to nejelo a klepaly
pořád ventily

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo Milovice... fronty az na hlavni, obsluha ani nezabuci... zas takovej kolenovrt zatim asi nejsem :-) byl sem tam jednou z nouze kdyz meli zrovna pomerne volno a ja prazdno.
-> Syny: Právěže díky tomu, jaká tam je výtoč, tohle nehrozí.
Kdyby sis tam natankoval do kanystru a nechal to měsíc stát, tak už to třeba bude "zkažený", ale pokud to vezmeš do auta, se kterým běžně jezdíš, tak nic takovýho nemůžeš pocítit.

-> Syny: tatar woe? ti řikám že se to tam točí, pochybuju že tam bude nějaká vodnatá sračka... beru tam skoro pravidelně každej týden poslední dva roky a nikdy mi to špatně nejelo ani jinej bordel nedělalo ani u filcky ani u škodovek.... naproti tomu jsem nedávno bral u agipu N98 do škodovky a bylo to jak 91ka, vůbec to nejelo a klepaly pořád ventily

-> Pavel P..: Být ONO přímo v HK tak taky jinde netankuju. Nejblíž jsou Milovice, je to přímo na hlavním tahu na Hořice, Jičín a pokaždý tam stojí fronty.
Škoda, že jsi to pravěký Volvo nevyfotil, mohlo to být zajímavé. Když jsem se bavil s jedním instruktorem v místním DP, tak vyprávěl, jak kdysi jezdil přesně s takovou soupravou (ale Liaz+Panav) do Polska s díly na Favority do přístavu, kde se před naloděním dostrojovalo to, co Poláci stihli očesat když ty auta jela na vagónech z fabriky.
Škoda, že jsi to pravěký Volvo nevyfotil, mohlo to být zajímavé. Když jsem se bavil s jedním instruktorem v místním DP, tak vyprávěl, jak kdysi jezdil přesně s takovou soupravou (ale Liaz+Panav) do Polska s díly na Favority do přístavu, kde se před naloděním dostrojovalo to, co Poláci stihli očesat když ty auta jela na vagónech z fabriky.
-> Pavel P..: Hlavne aby to nezaklepalo naposled zachvili tobe voe, az to cucne tech 15litru vody, ze dna nadrze 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování