skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Hřib: Já mám v kartě taky auto s toudle barvou, béžová to není, leda by hodně zkresloval foták, což by naznačoval červený přední blinkr.
-> Gryzly: když jsem byl malej tak už jsme měli na žigulíku KTD takže to KTC sedí na 85tej 

-> Gryzly: hlavne ta 105 není hnědá kamenná, ale béžová nějaká, hranaté zrcátka, čelo a blinkry cca r.v.85. Hnědá kamenná je Rapid co mám v kartě r.v.88.
-> David.: Nejlíp by nám na to odpověděli asi Klatováci. Z kterýho roku tak mohla být značka KTC 50 54. Ale je možnáže to byl rok 85 s přestavbou kastle.
-> David.: To může být nějaká přestavba
-> Gryzly: ale na model 88 to "nesedí" hranatým zrcátkem, nemá to opěrky hlavy a vzadu na čalounění C sloupku nevidím pás
-> Jozka: Hněď kamenná se dával až od srpna 1987.
-> David. 15.11.10 10:11:22: Budeš mít pravdu.. 1984 120L nejspíš ne, neb jsem na flashi vykutal toto - nemá ani blinkr, ani nádech k brzdám a na 99,8% s kastlí nikdo nic nedělal.. (z tý LS je tam ale jen ten červenej Z blatník).
Dnes soused vytáhl svou 105L ´77, hned sem ho na chvilku zastavil. Krásná, červená, chromy jako nový, najeto 73 000, škoda že sem neměl foťák! Dali sme řeč a mám domluvenou prohlídku...
Jen ji prej jednou stejně dostane vnuk na "doježdění", tak sem hned říkal ať ji rači nechá mě a vnukovi koupím třeba feldu
Jen ji prej jednou stejně dostane vnuk na "doježdění", tak sem hned říkal ať ji rači nechá mě a vnukovi koupím třeba feldu

-> Danster: Honzova je taky ´86
-> Danster:
-> Jozka:
alé má to ty hnusné hranaté zrcátka a plechařina vypadá originál s bočníma blinkrama a s prúduchy k brdzám tak já typuju 105
-> Jozka:
alé má to ty hnusné hranaté zrcátka a plechařina vypadá originál s bočníma blinkrama a s prúduchy k brdzám tak já typuju 105

pokud to nemá měněný blatníky tak s bočníma blinkrama a oválnýma světlama se dělaly již jen 105tky i spojler s otvorama přívodu vzduchu k brzdám odpovídá modelu MII, jinak opěrky se dávaly dopředu od konce roku 85,stejně jako pravé zrcátko
-> Edisek: Jsem se zapomněl dozadu na štítek podívat.. Moc se v "M" nevyznám, na mě je to moc "M"oderní, ale co pokud by to byl model 84, tak jsem kouknul, že s obdélníkovýma světlama a opěrkama začínali jen 120 LS a GLS, čili může to být 120L nebo i 105ka asi.. V tom případě zas má navíc pravý zrcátko..
-> Edisek: I první 120cítky měli tyhle ovalný světla.
-> Jozka: U sestřenky 120L jsem se taky divil že je nemá a to je to rok 1986
-> Jozka: U sestřenky 120L jsem se taky divil že je nemá a to je to rok 1986
-> Jozka: neni to škoda 105 ? mám pocit že 120ky měli už obdelníkové světla
Jozka 15.11.10 08:13:37 napsal: Akorát jsem se divil absenci opěrek..
Žlutka je původně taky neměla
Žlutka je původně taky neměla
Ve čtvrtek se libový 120 jen rojily.. U poslední už jsem vytáhl foťák, bohužel se leskla až příliš.. Akorát jsem se divil absenci opěrek..
-> škodak: Tomu rikam libovka :)
-> Fífa: ta je...

-> Fífa: Tak to už teda hej

-> Lukaso358:
podobnou krásku jsme koupili před 8 lety tehdy za 15tis, ale to auto nás nemělo rádo jelikož jsme jí odebrali garáž a každé ráno nás musela rozvézt do školy a rodiče do práce
podobnou krásku jsme koupili před 8 lety tehdy za 15tis, ale to auto nás nemělo rádo jelikož jsme jí odebrali garáž a každé ráno nás musela rozvézt do školy a rodiče do práce

-> Lukaso358: už je to několikrát 

auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-105L-1majitelnajeto
-pouze-36tisic-km-rv-1984.
php někoho by mohlo zajímat pokud to tu ještě není a 10 i když je to škodovka je docela šlušná cena podle stavu
-> Bajou: Mmmm! Má oblíbená barva....
TT_daniel 28.10.10 20:10:57 napsal: fotene tak 2006 v Trnave
Fotené to bolo asi skôr, tieto staré čísla sa mali vymeniť do decembra 2004.
Nepredpokladám že by na takejto krásnej škodovke ostali.
Fotené to bolo asi skôr, tieto staré čísla sa mali vymeniť do decembra 2004.
Nepredpokladám že by na takejto krásnej škodovke ostali.
Dneska předemnou v koloně stála neskutečné krásná felina combi s anglickou posádkou a značkou-musel jsem ukázat palec opravdu nádherná
Jinak označení 1,9 Glí ale bohužel jsem neměl sebou mobil ani :/

Opravdu moc pěkná auta se podařilo ulovit.To koukám.
u mého bydlište mají tuhle zachovalou užovku bez značek na letišti jako "hasební vozidlo"
-> cPetan: oveľa lepšia nebude, ale pošlem

-> Viliam: Poslal bys mi prosím na mail lepší fotku tý RS?
-> Matsoft: jj tam přes léto stával
-> TT_daniel: luxus , ešta aj tá fotka vyzerá tak staro , taký nádych , to mám rád
-> havlik 28.10.10 10:49:09: urcite nahore naproti hotelu
-> afro100: na zadku jde to jen ,,suplování,, podložky, ale na předek bych to nedal :/.
-> TT_daniel: Ď

-> Viliam: celkom sa mi to paci s naraznikmi

-> Viliam: poslem,ale kvalita nic moc to som mal este 2Mpix.fotak 

-> TT_daniel: môžem poprosiť full na mail v ID
ziza 27.10.10 23:08:50 napsal: omlouván se za neznalost.. octavie ale krásná..
Parádne cisla, MB
Parádne cisla, MB
-> Viliam: no, akurat ty otocene loukote neviem neviem ... ale jazdili to tak aj zavodaky, takze asi OK ...
-> Viliam: moc povedený
konečně někdo, kdo dá s RS blatníkama i nárazníky,ne jenom příčňák a lízátko.... a ta "maska" taky moc povedený

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování