skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> bebeta: Jen se zeptam co to ma na kolech?

-> bebeta: to je starý a stačí 1x
origo stav a zřejmě na denní ježdění,vše v origo stavu a klasicky zašlé,řidič kolem 60ti let
-> Jozka: Jsem ji tu jeste nepotkal... :)
-> Syny 29.11.10 14:41:51: Ba zachycena dokonce přímo v PLZ na Slovanech (nebo že by to tam už byl Koterov?).. A ještě měl neobvyklej panýlek.
-> Jozka: Plzenska jo? 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): -> Tomáššš: ale páni páni....nie tak zhurta, ja som povedal že majitel len UVAŽUJE o predaji, nie že ju predava, teda dufam že som to tak napisal, lebo som to tak myslel. Ešte niečo mlel o papieroch že tie by si nechal a potom o jednom skelete a RS lamino sade 7 ks
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 

-> Tomáššš: Blbe je, ze chut je, miesto by sa naslo, peniaze su, ale cas nieje.... som rad, ked erkou co mam nabeham rocne 100 km, motorka mi stoji roky rozobrata v pivnici :-(
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak sup po nu kym je
ci ako ? 

-> Nwkt: Krásné kousky. U té první bílé octavie bych si možná troufnul tipnout místo kde parkuje.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): moj prvy dojem....nič moc ošumely lak, praskliny tmelu všade, interier potrhane sedacky izolackou zlepene, taká dosť ošumelá erka, kt som paradoxne dal do temy LIBOVKY 

-> Nwkt: Ta uzarna je luxus :)
-> Peťo_120gL_NZ-sk: hmmmm, buduci tyzden sa mi uvolni pristresok, aj by sa tam zmestila.....
ochromena spinacia skrinka takže auto bez pohybu, majitel celkom milý, uvažuje nad predajom 

neni "libová" ale predsa eRka je eRka, máme ich v meste málo tak som si ju cvakol
-> lokaj: Kušuj a táhni do chléva, holoto.
A teraz by sa už mal dať priestor fotkám áut..
Virt se mi jako webovka líbí, nafoukané a nespravedlivé chování zdejších králů ne. Ale je pravda, že bych se nad tím mohl zamyslet. Ale chci aby ste taky přiznali zasedlost vůči všemu mému zde..
-> Edisek: Amen

-> lokaj: pindáš tu, že když se nám tvoje téma nelíbi, nech tam nechodíme,
KDYŽ SE TOBĚ NELÍBÍ VIRT, TAK SEM NECHOĎ !
KDYŽ SE TOBĚ NELÍBÍ VIRT, TAK SEM NECHOĎ !
Ja som si zas zvykol na tvoje vecne nadavanie na virt, na clenov, na temu ked ti ju zamknu ... mas pravdu, nema to cenu riesit ... l
-> lokaj: aka sikana ??
Možná máš pravdu Afro možná ne. Nebudem to už řešit jo? Zvykl sem si na šikanu od vás.
-> lokaj: len ci to nebude nas hornych 500 virtakov a dole si ty sam ...
pravda, obcas sa aj niekto z hornej vrstvy dopusti smilstva s niekym z inej vrstvy ...
pravda, obcas sa aj niekto z hornej vrstvy dopusti smilstva s niekym z inej vrstvy ...
Ehmm?Takže teďmám sem tam nějakou fotku, kterou sem dám dávat do libovek, když ste mi zajimavosti z ulice zamčeli?? to by se vá masi taky nelíbilo.. Nikoho sem nenutil aby tam chodil.A navíc jiná daleko nesmyslnější témata zde necháte. A hodně lidem se téma líbilo, ale vytvořil sem to já tak vám to téma bylo trnem v oku. Opravdu vás "horních 10 Virťáků" nechápu jak se můžete takto chovat.
sorry
-> afro100: tak K700i ti nikdo neukradne tohle ještě jo :D
Navíc bych to mobilem nestih 3s to zaostřuje a pak to uděla fotku jako kráva navíc musí byt pěkně a nesmim cukat takže auto by byl mazlej flek :/
Navíc bych to mobilem nestih 3s to zaostřuje a pak to uděla fotku jako kráva navíc musí byt pěkně a nesmim cukat takže auto by byl mazlej flek :/
-> Tomaso435: no a tu sa klikyhákom (oklikou) dostávame k podstate problému, čo som napísal už v prvom príspevku 

-> Tomaso435: kdyby ten zku*venej SE dělal kvalitni kryty a nebyly by cikáni tak není problem
-> afro100: brat má taky :-D ale je mu líto ho nosit sebou do školy.. páč byl drahej , tak nosí starou nokii 

-> Viliam: -> afro100: Nojo z duvodu loupání krytu je C702 už rok a půl doma a je mi ho líto
navíc když vidim jak se ted ve škole krade tak aji te nokie 1662 je škoda :D

-> Tomaso435: v krabici ti je ale platny
podaruj bratovi ...

-> afro100: já mám telefon s foťákem :-D ale hozenej v krabici, moc moderní na mě :-D . . . čím obyč, tím lepší ;)
-> Viliam: to je brat Tomasa, im by bol tydlifon s fotakem zadarmo drahy.. 

-> Lukaso358: Pre takéto prípady sú v mobiloch foťáky!
-> Syny: Asi,to samý dneska když sem šel Na autosalon v karosáckym učilišti jako bych byl 20 let zpátky,105 L/S/GL- 120 nebudu jmenovat Emka užovky sem tam favorit ale jinak vážně zajímavý,a škodovky s dobovýma doplňkama a schnilý nebyly mimochem i jeden děda co má na autobusáku garáž vytáhnul svoje červené garde s 25 tisícema na tachu

-> lokaj 24.11.10 14:52:58: dnešní mládež nemá k ničemu úctu. Staré hodnoty neuznává a nové nevytváří :-)
Doufám, že si jednou budou rvát vlasy za to, jak byli pitomí .... Protože jestli je ta garáž vytápěná (jako že ve vilách bývají) a auto je v provozu i v zimě, tak je lepší ho nechat venku. Protože v takové garáži rezne klidně 3x rychleji.
Takže tam to kilo mohlo klidně tak 4 - 5 let zůstat, zatím ho mohli pořádně vyčistit a nakonzervovat a potom hodit na e-bay nebo aukro.cz a rozhodně by neprodělali :-)
Doufám, že si jednou budou rvát vlasy za to, jak byli pitomí .... Protože jestli je ta garáž vytápěná (jako že ve vilách bývají) a auto je v provozu i v zimě, tak je lepší ho nechat venku. Protože v takové garáži rezne klidně 3x rychleji.
Takže tam to kilo mohlo klidně tak 4 - 5 let zůstat, zatím ho mohli pořádně vyčistit a nakonzervovat a potom hodit na e-bay nebo aukro.cz a rozhodně by neprodělali :-)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování