skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
podle mě original,, ještě měl jawa21 napsaný hnědou za lištama,, všude samej chrom, všechno se blejskalo,,,,,,,,,,,,, přijel na tom takovej mladej kluk na rozhlednu
-> Z.Korky: hezký!a apk že nerostou
-> Hurdis: Je to focený včera odpoledne. U nás stárnou auta pomalejc než jinde

-> Don_pepe: v kterém roce je to focené, když koukám na to parkoviště, jako by se zastavil čas 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tu znám a ta drží pohromadě pouze silou vůle a gumoasfaltu
-> Peťa Klíč: no modely 105/120 1976-79 mám úplně nejradši

původní stříbrná 130GL, první majitel a ke všemu policista, každodenne v provozu a je to na ni znát

-> Peťa Klíč: dobře zachytil 

-> myschaak AZNP K.Hora: pán je na babičky?
kutnohorsko....120ls....po
sádka starší 70ti let....celkem hezká
-> Staf1221: to chci !

-> Staf1221 22.05.09 12:11:38: Nádhera 

-> Staf1221: uff
prekrásny mustang

-> Zeke-ten šestý: Já jsem jel za majitelem ze Spořilova, tak jsem si ho odchyt... řikal že modrá Oktávka, ale tu prodal...
-> Majo353:
noo to mi stoji pred barakom toto :) to robil kamarat svojej frajerke .. co nevidiet nato pribudnu biele hmlovky uz sa nanich pracuje :)

-> David29: to znám,to je kus od sběrnýho dvora žejo? :) a jeste tam byva modry spartak
-> Zeke-ten šestý: taj tahle kraska stojí u našeho 70leteho souseda ve stodole nadherna

tak tohle už vůbec neni libovka, ale když to potkáte v Estonsku, hoodně to potěší 

-> Zeke-ten šestý: to je jedno :)
zuřivý reportér vyfocen přítelkyní, kterou jímaly záchvaty smíchu

-> rockboy: dam ji sem znovu,sem ti zasahl do prubehu vkladani :)
-> Zeke-ten šestý: jedničková Cortina co?
kára, kvůli který jsem si rozbil pěkně držku - viděl jsem ho přijíždět, tak jsem fofrem zapnul foťák a abych měl lepší místo, hupsnul jsem na cca 50 cm vysokou zídku. místo pod nohy jsem ale čuměl na foťák, zakopnul jsem a hodil dršťáka. kdybych věděl, že za pár metrů zastaví, vyfláknul bych se na to a neplašil bych tolik
Tallinn (Estonsko) jedno je asi chlapa a druhý je jeho manželky 

zase Riga - sice to neni taková libovka, ale ten čumák se mi hrozně líbí :)
Riga, Lotyšsko - tohle starý hasičský Volvo stálo na náměstí. když jsme tam byli, byl zrovna státní svátek (den nezávislosti) a nahoře večer hrála nějaká kapelka
a Corvetta zezadu (bohužel parkoviště bylo oplocený, proto tak dementní fotky)
co by šutrem dohodil od hostelu kde jsme bydleli - Litva, Palanga, baltský pobřeží - Corveta a v pozadí dvě fábky 

-> radek: aa ty žiguličci nemaj chybu

tak jsem se konečně dohrabal k tomu, abych prolustroval fotky ze zájezdu do Pobaltí (pro neznalé Litva, Lotyšsko, Estonsko) a Finska a přihazuju pár fotek, co jsem tam pořídil... bohužel to nejsou škodovky...
1) Audina - břeh Baltskýho moře - poloostrov Kurská kosa
1) Audina - břeh Baltskýho moře - poloostrov Kurská kosa
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování