skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tomo - DK: jj u nás to má nakej starej dědula krasnej stav všeho ale prostě tj strašny a kor na tech jeho 14kach s chrom poklicema:)
-> DuriQ: tak to by som aj ja s tym nieco spravil ... -> Kaprof-Los Koramos: ja jedno emko mam na uzovkarskom podvozku v zahrade mi to stoji ... a caka na rozobratie ...

Tomo - DK: posli mi na ucet tak 16 600euro a ja s tym nieco spravim : )
-> Tomo - DK: neco podobnýho lita v Kolině.. Mko na užovka podvozku.. ovšem proč je to v libovkach nechapu..
-> škodík: a to je aka ??? 

O aute viem ze ho mal 80r. pan a staral sa on ako o babetko.
Teraz je na predaj, 250 € .... Intros v povodnom stave...
Teraz je na predaj, 250 € .... Intros v povodnom stave...
-> maRkus: jojo tahle tatra je u nás na praxi .. vazne škoda jí .. co tak já vím tak je to jednoho mistra tam ze ji nekdy chce dát do kupy.. ale uz tam stojí peknou rádku let tak teda nevím .. + co tka já vím tak ta kastle bude taky šilena.. zahlidl sem montázní penu a takovyhle šilenosti.. a ty veci kolem to sou díly na ní..
to all: k tym mbx-kam, ja som ich videl pred 4 rokmi, a vtedy boli pod plachtou, pan majitel je dost nepristupny, asi vie co ma, ale mozno to pusti, je to v areali odtahovky jaslovsky myslim, gessayova 3/0, staci pozriet na mape.
-> maRkus: nebo co to tam je za bordel u ni?

-> maRkus: a lidi uz zacali rozebirat co?

-> maRkus: To někdo ožralej zaparkoval s doměním že je to jeho garáž, a když vystřízlivěl, tak ji nemoh najít 

Kdyz sme u tech vraku.... tohle stoji uz nejakej rok v tomhle kontejneru v praze na bohdalci, vedle firmy PEAL, je tam servis DONOR, tak tam to je... kdyby nekdo chtel zachranovat, vypada ze by este mohla prezit...
-> sliwowitz: Pravdepodobne ano ...
-> DuriQ: -> Pipo26: tie tam este stoja??? ja som ich obzeral asi pred 4 rokmi, vtedy chcel majitel 120 za jednu... lenze chybalo dost dielov specifickych pre mbx(bocne okno, tapaciry a pod.) a kastlu by bolo treba robit uplne nanovo...
a potom som pocul info ze jednu predal a druha kamsi zmizla...
takze este su po kope u povodneho majitela???
a potom som pocul info ze jednu predal a druha kamsi zmizla...
takze este su po kope u povodneho majitela???
-> Pipo26: tak rob nieco s tym !!! zhanaj zhanaj cislo !!!
to je fakt hruza

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Je to super truper muper tuper tajneeee

-> DuriQ: Tak si ich nechaj..... aj tak tam asi len zhniju.....
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): to ti nepoviem :)
-> DuriQ: Kde presne lezia? alebo je to uplne super tajne?
ondie: nevieme ci je to cena za obe, alebo za ks, ale predpokladam ze jedno bolo asi na repas druhej :) takze asi cena za obe, ale kasne maju v tak katastrofalnom stave, ze jedina moznost ako ich zachranit je ich postavit na inych zdravych 1000kovych kasniach, utat strechu zo zadnymy stlpikmy a prehodit na inu kasnu... inak to nevidim realne.... tie kasne su totalne na salat, spodok aut je hrzdavy prasok :(
-> Pipo26: Jůůj..to je škoda..nevypadaj,že je těm MBXkům nějak dobře..
Jako když už je majitel kokot,tak ať to aspoň zakonzervuje a minimálně dá pod střechu,na tohle se nekouká dobře..ať se ta koroze aspoň nešíří do doby,než sám majitel uzná,že držet "veterány" a nechat je zmařit je nesmysl..
Ta cena je za obě ? (alespoň sem chápal,že mluvíš v množném čísle)
Nebo za kus ?
Pokud za obě,na dnešní poměry to asi neni drahý..
Mě osobně starší než 742 nijak extra nemotivujou,ale tohle je hrůza,něco s tim prosim vás někdo udělejte...
Jako když už je majitel kokot,tak ať to aspoň zakonzervuje a minimálně dá pod střechu,na tohle se nekouká dobře..ať se ta koroze aspoň nešíří do doby,než sám majitel uzná,že držet "veterány" a nechat je zmařit je nesmysl..
Ta cena je za obě ? (alespoň sem chápal,že mluvíš v množném čísle)
Nebo za kus ?
Pokud za obě,na dnešní poměry to asi neni drahý..
Mě osobně starší než 742 nijak extra nemotivujou,ale tohle je hrůza,něco s tim prosim vás někdo udělejte...
-> Hurdis: zkusím se poptak kluků co tam semnou byli, já neměl na focení moč čas, venoval sem se autu

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak to bys možná našel fotku. Už jsem se v mnoha luxusních a sportovních vozech usadil nebo svezl, ale živé setkání se 300SL jsem ještě nezažil, takže docela událost, i když jen pár vteřin na opačné straně křižovatky. Tohle je pro mě totiž AUTO s velkým "A".
-> Hurdis: asi vim o koho jde pravidelně jezděj na eccehomo
-> Danster: Nj, to je možné, ale já sbírám pouze "kity" tj. skládačky. Ne hotové modely. Těch je dostatek.
-> Hurdis: Tak to kdybych viděl v provozu tak bych čuměl taky hodně
A k tomu modelu zajímavý když jsem ho kupoval já tak jich bylo relativně dost já ho mam od Bburaga v 1:24(ten co je na tvý fotce akorát že má jiný kola a má nárazníky) a potom v 1:18 taky v černý a bez nárazníků a ještě Cabrio

A k tomu modelu zajímavý když jsem ho kupoval já tak jich bylo relativně dost já ho mam od Bburaga v 1:24(ten co je na tvý fotce akorát že má jiný kola a má nárazníky) a potom v 1:18 taky v černý a bez nárazníků a ještě Cabrio

Před cca hodinkou jsem potkal v Hradci Králové totální libovku - Mercedes Benz 300 SL. Německé RZ, barva slonová kost, dokonalost sama, osádka manželský pár důchodového věku. Vzhledem k ceně a počtu vyrobených a dochovaných kusů opravdu rarita v provozu.
Neměl jsem po ruce foťák a vzhledem k úžaslému zírání bych stejně ani něměl čas použít.
Ilustrační foto z domácí poličky, mimochodem, tenhle model je taky problém sehnat, přítelkyně ho hledala skoro půl roku.
Neměl jsem po ruce foťák a vzhledem k úžaslému zírání bych stejně ani něměl čas použít.
Ilustrační foto z domácí poličky, mimochodem, tenhle model je taky problém sehnat, přítelkyně ho hledala skoro půl roku.
-> Tomo - DK: nie, to je stara alfa romeo
-> Jožynek : zachranovat? Je strasna skoda toho afta tam ale zevraj majitel chce za ne 120 000sk - 3983€ a to je trosku vela na to v akom su stave ...
Ale ked sa nam podari zohnat T.C. na majitela tak sa mozno bude zjednavat ...
-> ondie: Ano su tam 2, ta co je skoro kompletna je totalne na salat, podlaha je ako emental a ta druha je na tom trosku lepsie... Ta kompletna ma este origo motor a intros ...
No je skoda ze tam takto hnihu na dazdi ale predpokladame ze majitel je chuj ked ich nechce dat niekomu kto sa o ne postara a vie ocenit co mu tam stoji ...
-> Jožynek : zachranovat? Je strasna skoda toho afta tam ale zevraj majitel chce za ne 120 000sk - 3983€ a to je trosku vela na to v akom su stave ...
Ale ked sa nam podari zohnat T.C. na majitela tak sa mozno bude zjednavat ...
-> ondie: Ano su tam 2, ta co je skoro kompletna je totalne na salat, podlaha je ako emental a ta druha je na tom trosku lepsie... Ta kompletna ma este origo motor a intros ...
No je skoda ze tam takto hnihu na dazdi ale predpokladame ze majitel je chuj ked ich nechce dat niekomu kto sa o ne postara a vie ocenit co mu tam stoji ...

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ne,nic...jen říkám že si udělal pokrok oproti stovečce co papala techničák s ředidlem

-> Tomo - DK: Ten typek to som ja
a bohužiaľ mam iba tuto fotku ako na potvoru som si zabudol mobil a spolužiak nechcel viac fotiek urobiť.

-> ondie: Máš pravdu tam je nějaký sklad
-> Pipo26: Já tam ty MBXka vidim 2.....povídej,povídej :-)
-> Pipo26: bude sa zachranovat?
-> Pipo26: to vedla je tatra 603 ??? 

-> Mr_Kubas: to je skor do placu aby BMX takto skoncilo !!! -> Pipo26: hor sa do kupi !!!

stovkar 06.06.09 22:33:48 napsal:
Jedna pekná stovečka u nás v robote fakt krásna úplne bez hrdze a
ešte peknich 55 000 KM najazdenýchfakt velmi pekna !!! ale akysik typek tam zavadza
to si ty ? nemas viac fotiek ?:)
Jedna pekná stovečka u nás v robote fakt krásna úplne bez hrdze a
ešte peknich 55 000 KM najazdenýchfakt velmi pekna !!! ale akysik typek tam zavadza

-> Pipo26: Rat tuning 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Bratislava, konkretne miesto tajne

MBX B5 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kupujes a spravujes co?
-> Pipo26: wou kde to je?

-> myschaak AZNP K.Hora: co se ti nezdá na mím palivu?

Jedna pekná stovečka u nás v robote fakt krásna úplne bez hrdze a ešte peknich 55 000 KM najazdených
-> pyroman: ee...změna paliva,teď surová bionafta řízlá ohhm46....já jestlim furt poctivej dehet....nic jinýho bych tam nenalil...to apple je dobytek

-> myschaak AZNP K.Hora: tak vemte znovu kamna a vyražte 

-> pyroman: jo to byla vyjímka a jelo se na friťák

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování