a zas opačným směrem o pár metrů zas jenom soused má tuhle krasavici, odpych má jak svin, podle toho usuzuju že by tam mohl mít tu nejkratší převodovku s SP 4,66
okolo nás jezdí docela často libový 105tky, GLSa atd. protože pár metrů od našeho domu je hřbitov a kdo hodně jezdí na hřbitov????? důchodci...a ty se staraj o svoje žihadla. Tahle škodovka to pálila když je rozmazaná
-> Petislav: S těmi cenami máš pravdu. Kdysi jsem měl trojkovou za 12 000,- najeto 570000km, shnilá na prach, necelý rok jsem s ní dojezdil technickou a prodal na díly. Pak jsem měl 4ku na LPG, za nějakých 45 000,- Kč. Vše kromě motoru najeto 295000km, motor byl trojkový, předtím jezdil v jiné tatře. Měl jsem ji asi 10 měs. Kromě lehčí koroze měla horší karburátory, horší tlumiče a na nic víc už si radši nevzpomínám.
Nicméně jediné problémy, které jsem s ní za tu dobu měl byly s plynem. Jinak vše šlapalo bez nutnosti oprav. Kdybych chtěl doladit ty nekarosářské záležitosti, musel bych do ní dát dalších asi 20 000,- a ty jsem v té době neměl.
-> Petislav: a nema děda nahodou garaž v marinkach na vitězne my tam mame firmu a vždycki jsme sledovali jak auto vyjede otře se chvilku postoji a zase zajede
-> stika87: Ne ne v dešti a zimě nejezdím ,ale někde tam bydlí takový dědula a jezdí černou chromkou a má takovou zajímavou úchylku-vždy na zimu přehodí přední haubnu za bílou
-> Kočislav: Svezení je to vskutku nenapodobnitelné. Já to auto vždy chtěl a když se mi ho konečně podařilo řídit byl jsem z toho paff. Ten zvuk vzduchem chlazeného osmiválce byl boží.Na druhý den jsem ji koupil a do dnes toho nelituji i když jsem ji fest přeplatil protože zájemců bylo víc.Ale znáte to-když si chcete splnit sen a máte ho na dosah,tak se neumí couvnout a ani nechce.
Ohledně té pojistky-to je asi ta nejmenší věc co se týče finančních nákladu (díky možnosti sezon. pov. ruční se častka cca 15tis. dala zredukovat na 4tisíce).
Kdybych si tohle auto měl pořídit dnes,tak už asi ne. Ne že bych ho nechtěl ale prostě by cena nebyla v mých možnostech a kupovat 613 v cenách 15-35 tis. je jasná cesta do záhuby. To jsou auta do kterých nasypete balík peněz a furt to nebude vončo,nehledě na tom že ceny ND (tedy jestli se podaří vůbec sehnat,daleko líp se shánějí na T603) se šplhají do těžkých tisíců.
-> sliwowitz: Což o to, vlastnit ji je fajn. Akorát musíš mít suchou garáž, na ulici by ti shnila za jednu zimu.
Ale co se týče výjimečnosti svezení, i spolehlivosti, těžko hledat konkurenci a na jízdu s tatrou budu vždycky vzpomínat. Škoda jen, že spolu s náklady na údržbu a provoz nejde utáhnout to nehorázně vysoké povinné ručení.
-> RON: Je krátká - je to model 613-3, pokud se nepletu, longy byly jen 4ky, pokud se teda nejednalo o Speciál, to byla v podstatě delší trojka s hranatými světly a bohatou výbavou.