Podle mně je velmi dobře udělaná a i ty nárazníky jí celkem sedí i barva není vůbec špatná. Není to přeplácané, není tam 20 křídel je to prostě tak akorát. Už jsem vyděl i horší tuning...
-> CHLUP: na net uz moc nelezu, shodou okolnosti jsem zahlid tuhle feldu nekde na tom autohifi kdyz jsem koukal po inzeratech na kola, rek bych ze nejvetsi problem bude v tom, ze majitel si mysli jakej to neudelal skvost, jenze ouha, lidem se to moc nelibi a to nedokaze skousnout, zkusil to tam, zkousi to tady a urcite i nekde jinde, podle me to je presne ten typ co to dela hlavne pro to, aby se to libilo lidem okolo a chodili za nim a rikali, ty mas ale super karu, jenze to nevyslo.
Neznam auto, neznam borce. Rikam jen svuj nazor, kterej jsem si udelal po precteni diskuze na tom autohifi, kdyz vidim ze se to tu resi :), cau.
-> Klubko_: S tim máš bohužel pravdu, je tu pár jedinců, podle kterejch je nejlepší jenom to jejich a cizí styl odsuzujou Sami mnohdy mají prd ale hlavně že to ostatní jsou obludy v dezolátním stavu apod...
-> CHLUP: to radsi nedelej, tady mu na to kdekterej bude akorat nadavat, protoze je to tady neoblibeny tuning tuning jako dobrou vec tady bere malokdo.
-> MATTESS: Víš, jak se řiká 100 lidí 100 názorů... Jestli si to majitel dělal sám tak jemu se to nejspíš líbí, i když souhlasim s tim, že by se ty nárazníky mohli udělat decentněji, ale i tak je to podle mě hezká felda
-> CHLUP: Jestli je to tvůj kámoš tak ho zkus ukecat ať si udělá na virtu kartu, určitě na tom bude mít nějaký vychytávky
-> CHLUP: tak tomu říkám libovka,,,,, zadní světla maska kola barva,, to krásně sedí,,,, jen bych zmenřil tu drsnost zadního nárazníku,, .. ale to je jen muj dojem,, jinak teda valim voči
-> CHLUP: no a to že jsou udělaný, mam jásat? Nehodí se na to auto a pokud se pamatuju, tak extra obdiv se nekonal. To asi o něčem vypovídá. Když někdo nemá cit pro estetiku, může být sebešikovný a výsledek bude na nic. Za mě bych přesunul do jiné sekce