skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tampajs: 

-> Tampajs: 

-> Tampajs: sakra

-> Pavel P.: Hale tu škodovku znám sleduj...
-> Tampajs: neviem sice o je vyšisovaná ale vyblednuta urcite nieje vyzera akoby ju kazdy den lestil co sice nerobieva ale je nadherna a raz musi byt moja
-> Rapi1: Viděl sem v týhle barvě málo užovek.. tahl barva je asi jedna z mála která vypad pěkně i vyšisovaná
-> Tampajs: jo jeto uplne origo 1.majitel fakt nadhera kezdy den stava v garazi a za dazda ani v zime nejazdi a ma to len na chalupu a domov akzemalo najazdene
a zozadu majitela poznam takze snad ho ukecam a rar bude moje

-> Rapi1: To ja nádherná barva

toto je moj dnesny ulovok fakt nadhera uplne origo zachovala s nadhernym lakom ospravedlnte kvalitu fota je to mobilom
-> škodík: ale pekna je !!! pekna 

a co ta stovka?
13.08.08 19:16:44 už jsem myslel že jsem kliknul na téma "obludárium" a ono ne 
přesunout... hnéééd!!!

přesunout... hnéééd!!!

-> škodík: Vobludáááááá
taky bych to přesunul vedle
-> škodík: ale to není z ulice to je z lesa

-> škodík: To bych přesunul o téma vedle 

-> suri: jaj tak to uz viem
-> minno: hej to je blizko iba 200km to je nic..
-> mb136gl: neviem veru aky mas lak ale videl som kadejake laky a najhorsi ma asi nas vracik skoda 100(zlto)

-> tomo227: ani moja nemá lesk, taký hnusný lak ako mám ja si ešte nevidel
-> tomo227: je to blizko, do 200 km, z Fridku vidim velmi casto skodovky na navsteve u nas :)
-> tomo227: morava mesto
-> suri: to je mesto ci co ???
ale asi je to dost z daleka ci ani nie ???

-> tomo227: Frydek Mistek ma spz
-> tomo227: tak som trocha vyzvedal, ze bud nasteva alebo oprava u kamaratovho starkeho
ina ta stovkaide krasne a stav auta je na nejakych 90% dobry ,a zvysnych 10 % je lak s hrdzou ,tej som tam vela nevydel ale stav laku je zly
nema lesk
inak cele kilo by som zobral mez mrknutia oka

-> RON: náhodou i docela jo, řek bych že i řídil dobře... a to auto se pěkně lesklo 

-> dna69: zkratka ridic nevypadal uz tak zachovale jako to MBcko

A pak ještě jedno... vypadalo dost zachovale a řidič nejspíš první majitel 

Tak toto jsem včera potkal stát u silnice a pak mě to chvíli sledovalo než to odbočilo pryč... z fotky toho moc poznat nebude, ale celkový dojem byl moc pěkné! 

-> tomo227: fiha a az z Mistku sa k vam dotrepal :)
tak ja vam dneska idem na cajkliku ze si odfotik kilko o ktore mam zaujem ked tu zrazu pocujem znamy a oblubeny zvuk a zratu s poza mna vybehlo kilko tak som upalov za nim ci ho stihnem odfotit a tu je vysledok :-)

-> Plisek: nehaj tak lebo vidim ze sa chapeme

-> tomo227: tak to vůbec nevím

-> David29: to je ale voňavka
-> David29: moooooc kráásnej kousek!to teda čumim...

-> Syny: to ano to si trafil!!! a s -> David29: suhlasim
.... a este je jedna verzia stary to nepredaju lebo to chcu mat len pre seba.... to je u nas tak v D. Kubine nemila realita ale co uz no......... ak by si ho zasypal vrecom penazi az v tedy by to predal ale zase take mnozstvo neda nik aj ked je skodovka ako nova
ci??? sa mylim ??? ak an opravte ma mam to z vlastnej skusenosti

-> Syny: To máš pravdu.. ale s tim nic neuděláš 

Akorad je v prdeli, ze ty stary lidi to nechtej prodavat, pak umrou, zdedi to mlady, a ty to hodi na vrakac, pac to je skodovka :( A tak to je 

-> David29: Neco podobnyho sem vcera spatril v garazi 20m od naeho panelaku... Hned sem tam uhanel pokecat s majitelem. Nemam fotky, ale naprosto luxusne libova cervena uzofka s najetejma 26 000km
To sem fakt jeste nezral... Akorad o prodeji neuvazuje :(

-> tomaso435: Docela se divim že s tim jezdí...
-> David29: tomu se říká zachovalý auto

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování