skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
A to sem radsi nefotil druhou stranu. No byla takova ryha, pekne od svodidla, jak se to oprelo, mezi kapotou a svetlem az k ramu okna.
Kdyz jsou tu ty fotky z ecce homo, taky neco pridam. Byla to libovka, to je bez pochyby, ted na ni bude zase spousta prace.

zedd 14.09.08 17:16:09 napsal: 1100 GT

-> tomaso435 14.09.08 13:26:55: rekl bych he to bude HILMANN MINX
To vite, vysoka prilnavost k silnici, to sou ta tvrda pera, stabilizatory a tlumice s pistnici tlustou 2cm 

kua to bol taky problem to rotate-nut? :-/
kurva a to u vás jezděj auto kolmo k zemi?
-> zedd: 14.09.08 17:17:28 to je škoda mbx

Ano..je to Hillman Minx III z kraje 60.let
motor benzin OHV 1.5 37kw V-Max 128km/h
motor benzin OHV 1.5 37kw V-Max 128km/h

-> tomaso435 14.09.08 13:26:55: Hlllman
moskvič to nejni..buď je to Hillmann nebo Ford Anglia,řekl bych
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : možná že jo ale teda ten smažil že sem mu prostě nestačil 

-> tomaso435 14.09.08 13:26:55: Moskvič?? 

a pak tu mám neznámí něco co sem nikdy neviděl a taky sem tomu moc nestačil....asi silnější motor no 

nabízel jsem mu 1O OOO nechtěl že prej si ji nechá,,,,, jina je to rok výroby 72 prosinec..... kupovaná 73 leden ještě kliky venku... červený tapecy mnam
chuděla byly 3 bouraná takže blatníky kapota a jedny dveře jsou jiné....ale děda ji měl fakt v pucu
tahle kráska má´najeto 96 tis, v roce 97 byla zatopená až po střechu je komplet rozebraná a znova ložená vyčištěná a motor zgenerálkovaný.... majitel mi ji nechtěl prodat

-> maca: Vskutku supr kara. Deda s tim jezdil kdyz ten vuz byl jeste novy 

-> suri: ten ťukanec už je vidět na první fotce..ale jinak opravdu luksusní éro.
-> suri: tak to jsi asi obzeral špatně
-> suri: Zajimaci 

-> Matthes z TechWebu (musim zas něco vymyslet): opticky klam ja som to auto obzeral dokladne vsak som skro meskal do skoly
-> suri: Nerikej ze fotak vyrobil promacknuty naraznik 

-> Eqqus: ziadny tukanec blba fotka
-> suri: velmi pekna škoda len toho ťukanca v z.nárazniku

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování