skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda hrou
-> Gryzly: Ja sem si to chtel koupit ale nikde sem to tu nesehnal. Tak proto se ptam.
-> Tuner#2: spíš jima asi škodovka nedodala českou verzi, je jich tam takhle víc. a nebo je to nějaká promo od reklamky. univerzální reklama a pak se dodá český dabing.
třeba na popzadí hraje písnička od Olympicu Já, jenom já. a na konci reklamy se ozve hlas: Now you can manage everything on your world, even buy new Fabia, with first payment only 33 thousand and other 4 thousand crown a month. škoda simply clever.
nebo celá reklama je vidět že je mluvená česky, ale je předabovaná do angličtiny, na konci je nápis Why go for used? a na další obrazovce New Skoda Fabia just 299.000Kc
obě tydle reklamy běželi u nás v češtině.
třeba na popzadí hraje písnička od Olympicu Já, jenom já. a na konci reklamy se ozve hlas: Now you can manage everything on your world, even buy new Fabia, with first payment only 33 thousand and other 4 thousand crown a month. škoda simply clever.
nebo celá reklama je vidět že je mluvená česky, ale je předabovaná do angličtiny, na konci je nápis Why go for used? a na další obrazovce New Skoda Fabia just 299.000Kc
obě tydle reklamy běželi u nás v češtině.
-> Gryzly: Já to ještě neviděl, pustím si to až doma, ale juknu na to. Chybička se vloudila :o))
-> Tuner#2: tak si tak koukám na reklamu na Fábii kombi, ja kon vyjede z garáže a ta baba co jde po chodníku mu vleze na kapotu a otiskne rty na čelní sklo a pak nasedne A najednou šok. On jí řekně místo : " taky bys mohla miláčku někdy nasednout normálně.
to samý ale v angličtině. ;-)
to samý ale v angličtině. ;-)
-> Gryzly: Díky za info, už ho mám taky :o)
Gryzly 27.09.07 05:06:59 napsal: -> T: myslím ža za 55kč je to super.
-> Kuladmin: asi to bude hodně zabírat.
-> Gryzly:
a stojí to za to si to koupit,je to pěkný?

-> Kuladmin: no to DVD má 4,1GB a adresáře encyklopedie jsou rozházený po celem DVD.
To ti radšui pošlu 55Kč aby sis to mohl koupit.
To ti radšui pošlu 55Kč aby sis to mohl koupit.
-> Gryzly: Tak zalezi co je to hodne a jak mas rychlej upload

-> T: myslím ža za 55kč je to super.
sem čekal kdy se to tu objeví
je to taková dětská encyklopedie provádí tam holka, kluk a pes. Jinak pěkný fotky i prototypů a nějaký povídání k tomu a videa
PS: Je to taková skrytá reklama Škodovky

PS: Je to taková skrytá reklama Škodovky

Gryzly : stoji to za to rikas? :-) jestli jo tak ritra mastim do trafiky jstli to jeste maji :-)
-> Gryzly: Koukam ze je toho na tom cd/dvd vic - nechces z toho vytahnout to o tech skodovkach a nekam to nahrat?
Chmm ja sem mel na PPK predplatny a pak tam zacali davat sami ptakoviny na ty CDcka tak sem to zrusil... Tak to je skoda ze tohle nemam...
Včera jsem si koupil časopis Počítač pro každého a je tam přibalaný DVD s Unikátní encyklopedii automobilky škoda. 2000 fotografii, 55videi, stovky stran informací.
cena 55Kč a myslím že je to docela zajimavý.
vyšlo to 17.9.2007
www.ppk.cz/
ps. doufám že to tu už někde není.
cena 55Kč a myslím že je to docela zajimavý.
vyšlo to 17.9.2007
www.ppk.cz/
ps. doufám že to tu už někde není.