skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tunene modely škodovek
prohledat
703 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.09.2007 do 14.01.2012, založil/a iceman.cz1
-> Majki88 13.01.12 21:55:28: bacha na cinový mor :)
-> majop3k: jo jo,já je sundal z nějakýho dtm opla kitu

-> GRED-Činpokomon :D:
su to dtm kola len som ich dal do bielej

-> majop3k: přesně tyhle kola taky na jednom tomhle fávu mám,ale stříbrný

-> myschaak AZNP K.Hora: sou prohozený mezi sebou a zkrácený
,jiný nebyli a tyhle tomu sednou 

-> Radek Retro eLeSo: ty zrkadla

-> Radek Retro eLeSo: Taky barva opadala. Máš účtenku? 

-> Hurdis: myslíš, že je na ní jenom šlápnuto?

-> Radek Retro eLeSo: Nevadí, taky jsem na jednu omylem šlápnul. Mají jich ještě dost.
Luky. 14.03.11 16:07:40 napsal:
Některý detaily nejsou moc hezký, ale jako celek je to všechno paráda a velmi inspirativníAsi tak.
Některý detaily nejsou moc hezký, ale jako celek je to všechno paráda a velmi inspirativníAsi tak.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a hlavně s tím jezdili Cvrček-Crčková, nikoliv Křeček-Křečková. Pán má v těch zvířátkách trochu zmatek
Některý detaily nejsou moc hezký, ale jako celek je to všechno paráda a velmi inspirativní

-> Luky.: Dobrá předloha... kdo pozná čí?
media0.skodovkymistra.myp
age.cz/images/.../2403_200
6-11-12_13-11-56_9.jpg
Akorát teda třeba ten žlutý rallye Favorit za Avií na podvalu normální sedačky i se zadními.

Akorát teda třeba ten žlutý rallye Favorit za Avií na podvalu normální sedačky i se zadními.
Web s krááááásně předělanými modely!!
Rapid od Abrexu, 1203 camp od Kadenu i Abrexu, 1203 Jezevčík nebo valník od Abrexu,...
skodovkymistra.mypage.cz/ (vlevo v menu ráčili vybrat co vašnostu zajímá
)
Rapid od Abrexu, 1203 camp od Kadenu i Abrexu, 1203 Jezevčík nebo valník od Abrexu,...
skodovkymistra.mypage.cz/ (vlevo v menu ráčili vybrat co vašnostu zajímá

krasna prace panove
-> myschaak AZNP K.Hora: barva je stejná jako na autě,když mi jí tenkrát přines do práce tak sem fakt nechápal

-> Radek Retro eLeSo: hustý některý detaily

a poslední
má už svý mouchy jak sem jí tahal po srazech a něco i prasklo nebo chybí,jinak je ve vytrýně
má už svý mouchy jak sem jí tahal po srazech a něco i prasklo nebo chybí,jinak je ve vytrýně
-> Fialka-75/Laurinka: tak slíbený fotky Rost'o
model byl dělanej přesně dle normálního auta-asi tak rok 2005 ale už fakt nevim
model byl dělanej přesně dle normálního auta-asi tak rok 2005 ale už fakt nevim
-> majop3k: to rhčko je mazec...ten motor)
-> Fialka-75/Laurinka: jasně že ho pořád mám,pár detailů zubem času prasklo či upadlo ale jinak pořád ve skvělý formě

Já se zařekl, že nic předělávat nebudu. Včera jsem začal dělat zadní čelo na Rapidu a ten tvar není ve spodní části ideální. Ale bude to schované pod nárazníkem, tak co...
-> Lubes: ja ked som dokoncil karoseriu tak som si povedal ze musim nejako spravit motor a potom ked motor tak k tomu musim spravit prevodovku a potom napravu atd. a islo to. Musis si len predstavit z akeho zakladneho tvaru to je a potom uz len priliepas dalsie casti. Co ja viem rozne drotiky, rurky. Chce to len porozmyslat z coho by si to vyrobil. Skus to a uvidis.
-> majop3k: no ved práve tie detaily,ja som modely robil ked sa to pomaly rozbiehalo a teraz to už nabralo uplne iný smer,tie modely su často ako ozajstné len v malej mierke ...a preto to už nerobím lebo to radšej nechám tým čo sa do toho rozumeju :-)
-> Lubes: tak detaily robia model modelom a hlavne zaberaju kopec casu. A to prerabanie doverne poznam, kolko krat si myslim ze uz to ma spravny tvar a potom zistim ked to obzeram podla fotiek ze je to uplne mimo.
-> majop3k: ale tak to sú len také nedetailné lepenice...to tvoje umenie je uplne o niečom inom ....a rapid?no hádam volako hej ,len mi ešte nejako nesedí tvar tak možno sa bude ešte volačo prerábať 

-> Lubes:
Dik, toto su uz asi vsetky co mam. Ale ved aj tebe to ide celkom slusne. Som zvedavy ako sa ti podari dokoncit ten rapid.

-> majop3k: len sem nedávaj všetko tvoje modely lebo všetky naše ostatné zase zatieniš
....velmi sa mi páčia tie tvoje závodné stroje

-> Tomáššš: vlastne ani neviem 

-> Lubes: kde chodis na take modely ? :-O aj ja chcem :)
-> castrol: no to sú moje modely
...má tam aj napísané ,že našiel na netíku 

-> Lubes: aka nahoda
skoda-virt.cz/cz/.../6528
8-tunene-modely-skodovek?p
offset=25...

-> MOLSO:

A toto boli moje začiatky :-)....takže radlice na sneh nesmú chýbať 

-> Lubes:
nasraná troska